Rodinná chata

14. júl 2024

Ahojte,som s priateľom už štyri roky a chcem vedieť čo si myslíte o tejto situácii resp .váš názor ,jeho rodina chodila každý rok na chatu na Liptov ako rodina čiže jeho sestra+ manžel a deti + švagor s priateľkou a minulý rok ,keďže priateľ pracuje v zahraničí sme boli s nimi ,a tento rok sa dohodli že každý pôjde svojou cestou v lete a mne to proste príde divne lebo pokiaľ viem chodili tak každý rok a zrazu keď som bola minulý rok prvýkrát s nimi tak zrazu už tento rok nepôjdu ? Proste mi to príde celé divne ,že zrazu ma každý svoj program 😀 keď to priateľ opisoval tak že chodia každý rok tak mi to príde také ako keby to bolo kvôli nám alebo niečo,ale pritom mala som pocit že sme sa tam dobre zabavili 😀 a nemám pocit aby mali so mnou nejaký problém,ale je pravda že sa nejak extra medzi sebou nebavíme,nemáme také vzťahy,čo si o tom myslíte že zrazu už nechcú isť toho roku ?

ukulela
14. júl 2024

nevztahuj to na seba. skratka uz maju problem zisuladit si terminy , nemaju tolko volna, maju uz nakupene dovolenky ...

felycity
14. júl 2024

robíš problém tam, kde vôbec nemusí byť, nezamýšľaj sa, tak im to tento rok vyšlo a nechaj to plynúť, čas ukáž čo bude ďalej...

marsmykkok
14. júl 2024

Načo riešiš kraviny? Môže byť len, že chcú zmenu, majú svoju partiu alebo zostarli a proste uprednostnia kľud a len svoju najbližšiu rodinu a nechcú tam plno ľudí. Poznám x rodín, čo takto zo začiatku chodili na dovču spolu a časom chodia osamote alebo s partiou.

maca1984
14. júl 2024

Myslím si, že dnes má toho väčšina ľudí na pleciach habadej , takže už len nájsť spoločný vhodný dátum je hodné zázraku.
Ať druhé- možno ich to po xy rokoch jednoducho omrzelo.
My sme tiež chodili roky ako partia xy ľudí na chaty po Sk, a už nechodíme a nie je to kvôli niekomu.
Jednoducho sa to tak vyvinulo, že každý si to riešime po svojom, nie hromadne jak Hujerovci.
Nehľadaj problém tam, kde nie je.

birika
14. júl 2024

to je normalne....deti dorastaju a naroky na dovolenku sa menia...jednoducho, kazdy uz ma svoj program a viac by som to neriesila

danica2711
14. júl 2024

tak pokiaľ tvoja minulá návšteva dopadla dobre a necítila si, že im tvoja spoločnosť vadí, tak to nevzťahuj na seba, nie si stred vesmíru. Ja na tvojom mieste by som sa potešila, že si môžem nerušene užiť partnera (zvlášť keď pracuje v zahraničí, takže zjavne nie ste denne spolu) na nejakej peknej dovolenke a nie že by som túžila motať sa s jeho početnou rodinou na nejakej chate