Reakcie chlapa po mesiaci stretávania sa

nela22323
20. nov 2023

Ahojte Už mesiac sa stretávam s jedným mužom. Vie o mojej rodinnej aj zdravotnej situácii.
Povedala som mu, že by som sviatky aj Vianoce chcela tráviť s ním. Odpovedal ,,to už takto budúcnosť so mnou plánuješ?"zasmial sa. Povedal a kam by si chcela ísť máš šesto euro?" že okej môžeme ísť ak je tá cena pre mňa v pohode. Večer navrhol, aby sme si objednali sushi. Nechal ma, aby som si vybrala. Povedala som mu, že by som si dala tuniakové. Jeho reakcia bola "tuniakové je drahé tak nejaké iné." Nakoniec som si vybrala iné.
Keď sme dojedli začal hovoriť o sexe. Vytykal mi veci... povedala som, že sa to zlepší, keď si povieme, že sa máme radi.
Povedal, že sme ešte v začiatkoch. Keby si teraz niekoho nájdem bral by si to, ako neveru"? opýtala som sa. ,,Nie, bol by som s tým ok". povedal.
....naozaj neviem. Čo si to myslíte? ďakujem

Nn

suzitok
20. nov 2023

Ahoj, evidentne to ako vzťah ešte neberie. Skôr ťa vníma ako kamarátku.

cyberk
20. nov 2023

Riadny debil :D nestracaj s nim cas, podla reakcii je dost mimo…

janai1
20. nov 2023

😀 akože vážne? Normálne keď čítam tieto diskusie a príspevky mužov na tejto stránke tak uvažujem, že v dnešnej dobe si radšej kúpim mačku ako hľadať chlapa 😂

nela22323
autor
20. nov 2023

Čo si myslíte mám to ukončiť? do kamarátskej roviny

martinkatinka
20. nov 2023

Narovinu sa ho opytaj, ze ako berie vas vztah. Ak v tom nevidi perspektivu, povedz, ze teda zbytocne stracat cas.

jarnajar
20. nov 2023

Pozrela som si, čo ohľadom neho riešiš aj v iných diskusiách a je mi to veľmi ľúto, ale z tohoto muža nebudeš mať veľa radosti.
Kamarátstvo mu nenavrhuj, si zaľúbená a bude ti to len ubližovať a budeš dúfať. V záujme vlastného zdravia by si to mala s ním ukončiť. Máš dosť starostí aj bez neho, partneri si majú život navzájom skrášľovať a nie toto.

melanta
20. nov 2023

@nela22323 či máš ukončiť čo? Veď mesiac sa stretávate. Stretávate. Čiže nie je čo ukončiť. Na kamarátstvo maj kamošky, kolegov, ľudí, s ktorými máš rovnaké názory a pohľad na svet. Jeho ako kamaráta nepotrebuješ. Mimochodom, nabudúce ak ti chlap povie, že tuniakové sushi nie, lebo to je drahé, tak si objednaj tuniakové, zaplať si ho sama a daj mu rovno zbohom. Jedna vec je sporiť a nerozhadzovať, druhá vec je byť lakomý.

denisa0504
20. nov 2023

Prečo vôbec riešiš niekoho takého. On o teba záujem okrem postele zjavne nemá. Správa sa k tebe ako grobian, ani si nemôžeš objednať čo chceš, lebo je to o pár € drahšie. Keď vravíš o spoločných sviatkoch, tak sa smeje a vraj ste len v začiatkoch... Naozaj sa netreba pýtať, ale rovno ho poslať do riti a hlavne neslúžiť mu na sex, aby mal ešte výhody z toho, že budete podľa jeho želania "len kamaráti"

zahrajzlato
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
stanulienkat
20. nov 2023

Prepáč, ale obidvaja ste čudní. Mňa by nenapadlo s cudzím človekom po mesiaci stretávania riešiť Vianoce.
Keď si chcem objednať drahé jedlo, zaplatím si ho sama.

petronelag
20. nov 2023

@nela22323 Mesiac sa s niekym stretávať a už plánovať spoločné Vianoce, to je aj podľa mňa ešte skoro. Netreba sa až tak ponáhľať.

h2
20. nov 2023

Obaja ste divní. On je lakomec a ty si to tiež prehnala s tými sviatkami. Mesiac sa stretávate a chceš s ním stráviť Vianoce?!

rebrambora
20. nov 2023

Preboha zeny, kde takych exotov nachadzate?

stanulienkat
20. nov 2023

@rebrambora aj mnohé ženy sú exotky, nezabúdajme na to.

rebrambora
20. nov 2023

@stanulienkat to je pravda 😀

grof_monte_christo
20. nov 2023

Ja som tu zaregistrovala už zopár tvojich príspevkov a vidím to u teba na terapiu 🤔. Vykašli sa na hľadanie chlapa, ty máš v sebe oveľa hlbšie traumy, zameraj sa v prvom rade na seba.

sickynickyobsadene
20. nov 2023

@nela22323 že ste začali po nejakej zoznamke? Celé zle. Čudné.

lenicka999
20. nov 2023

Je to lakomec a grobian. Rozíd sa s ním s tým že si mala iné predstavy o vašom vzťahu. Máš na lepšieho.

stanulienkat
20. nov 2023

@lenicka999 Podľa čoho odsudzuješ, že má na lepšieho? Zaujíma ma to čisto teoreticky, pretože častokrát tu takáto veta v diskusiách padne. A tým sa nechcem dotknúť autorky.
Podľa čoho ženy usudzujú, že cudzí človek, ktorého nepoznajú, má na lepšieho partnera? Čo možno aj má...

petronelag
20. nov 2023

@stanulienkat On môže byť len opatrný, ešte si ani nie je istý, či je to tá pravá a tak ani nechce si s ňou míňať peniaze, ani chlapi nemôžu súhlasiť so všetkým, čo im navrhnú ženy, možno má aj on iné predstavy o svojej budúcej.

lenicka999
20. nov 2023

@stanulienkat podľa toho akým štýlom píše a ako vidí situáciu. Že cíti že to ako sa chová nie je v poriadku a že si od muža zaslúži iné správanie a úctu.

stanulienkat
20. nov 2023

@lenicka999 je detinské hodnotiť niekoho skreslenú a jednostrannú komunikáciu. Možno keby ti podal tu komunikáciu ten chlap, tiež by si mala pochybnosti o druhej strane. Mne napríklad nepríde úplne v poriadku ani jej komunikácia.

januska12323
20. nov 2023

Ak si dobre pamätám ty si tá s 14 ročným bratom? Tak tie Vianoce chápem nechceš byť sama ale s viacmenej cudzím chlapom tiež nebuď. Daj sa dokopy najprv sama inak budeš stále len s nejakými čudákmi.

kassandra25
20. nov 2023

@nela22323 myslim si, ze ked jedna zena polozi otazku muzovi, ze ci to bude brat ako neveru, ked si najde chlspa, ze by ten chlap uz s nou nemal prehovorit. Myslim si, ze ked jedna zena navrhne muzovi spolocne vianoce po mesiaci stretavania a dostane sa jej polovicatý odpis so smiechom, ze dostala odpoved. Myslim si, ze ked chlap navrhne zene, aby si vybrala nieco lacnejsie, lebo on to platí, a bola upozornená na výlet , ktory si má zaplatiť sama, ze jej tym dal jasne najavo: ty nie si turbo mojho zivota. Si iba jedna z mnohých, nie si ani posledná a kludne mozes byt súcasná aj s Anickou a Lenkou este popri tebe. Celkovo si o tebe myslím, ako tu spomínajú zeny frázu ' aký išiel, takú našiel' , ze ty si bahno a on s tebou tiez. Pri tebe nema on zaskviet ako diamant pri diamante.

stanulienkat
20. nov 2023

@kassandra25 So všetkým súhlasím, čo si písala, len ženy by si to mali premietnuť aj v opačnom garde. Co by si robila ty, keby sa ťa po mesiaci cudzí chlap spýtal, že keby si našiel frajerku na spávanie-ako by si zareagovala? Keby chcel po mesiaci s tebou stráviť Vianoce -ako by si zareagovala? A ja keby som chcela po mesiaci stráviť dovolenku s novým partnerom, ani by ma nenapadlo, aby za mňa platil cudzí človek tak vysokú sumu. Mne by prišlo samozrejme, že by som si dovolenku uhradila sama.

prunee
20. nov 2023

Tazko povedat, ty vies, aky mate vztah, ako ste komunikovali doteraz, ci sa takto sprava od zaciatku alebo zacal len teraz, ked si zacala riesit Vianoce, mesiac je kratky cas. Ale teda, ked si mala chut na tuniakove, tak si ho mala objednat, zaplatit a zjest. Preco sa mas v tychto veciac obmedzovat?

tamtamka26
20. nov 2023

príde mi taký, že je s tebou, lebo momentálne nemá nikoho iného... sorry. aj s tou chorobou keď sa vykrúcal. len sa vyhovára, smeje, vykrúca, nechce ti povedať priamo, že nič do budúcna neplánuje. snaží sa urobiť z teba zlú (napr. to o sexe), aby mal dôvod to s tebou ukončiť bez výčitiek. a tvoja otázka o nevere - no comment. to ti malo naznačiť, že si mu ľahostajná. prepáč, že ti to píšem takto na rovinu. ale mala by si otvoriť oči...

nela22323
autor
20. nov 2023

@stanulienkat viem, že je to skoro... Navhrna som mu to, lebo to mám zle v rodine....a na Vianoce som nechcela byť sama

stanulienkat
20. nov 2023

@nela22323 Ja tomu rozumiem. A je to smutné, ale takéto veci môžu chlapa skôr odradiť. Mne keby to chlap navrhol, ja osobne by som sa zľakla. Držím ti palce, aby si prežila kľudné a pekné Vianoce. Či už niekým na kom ti záleží, alebo aj sama. Pekné Vianoce si vieš urobiť aj sama- možno trochu smutné, ale dôležitá je psychická pohoda.

tamtamka26
20. nov 2023

@nela22323 nevolaj ho už ani na Vianoce, ani na rande, ani mu prvá nepíš. uvidíš, ako sa to vykryštalizuje... ak by si mala byť na Vianoce sama, svet sa nezrúti... nebudeš prvá ani posledná. niektorí ľudia to berú ako bežný deň. Uvar si niečo dobré a pozri rozprávky. hlavne sa neopúšťaj za chlapa, ktorý za to nestojí.