Baby ja som normálne v šoku. Bola som na rande s jedným známym. Vedel že som sa práve rozišla s bývalým. Už spolu nič nemáme len mi chcel pomôcť ešte v jednej veci, ktorú vie získať omnoho lacnejšie v rámci firemnej zľavy. A tento “nový objav”, rande šlo pekne, dobrý pocit som mala. A dnes mi cez správy písal najskôr pekne a potom ma len dourážal ako ešte dlho sa budem baviť s bývalým, pričom on so svojimi byvalkami sa pravidelne stretáva 😂 a tiež sa rozišiel pred pár dňami. Akože ja nechápem. On je so svojim haremom nedotknuteľný a ja nemôžem ani prijať pomoc bývalého. Nechápem normálne nechápem čo je toto zač.
čistý prepínak 🙈 Takého v živote nepotrebuješ 🚩
takychto ludi este v zivote zazijes, neries posli do to </>
Podakuj sa mu. Nebyť toto sa mohol vyfarbit keď by si bola vydatá či tehotná s nim.. Otvor šampanské a oslavuj.
este len zacinate a uz ta komanduje? no to je silne kafe veru. Otazkou len je, ci ta dourazal ako dourazal, alebo ti len brnkol na citlivu strunu, lebo este ku ex nieco citis a ty si to brala ako utok a urazanie ...
@egonsk urážal ma, že sa zastávam bývalého, za to že na neho nerozprávam škaredo, že to isto bude trvať ešte dlho tá pomoc od neho, povedala som mu že asi týždeň, že nechcem s ním už byť, ale že je to môj kamarát. A tento organizuje výlety, kde chodi aj jeho bývalá alebo také ktoré chcel a nechceli oni jeho. Veľa otázok mal o sexe, ale o mojom dieťati žiadnu. A nakoniec ma všade zablokoval. Príde mi to, že hľadá len sex, reálne by s nicim nepomohol a ešte ma urážal, že ex mi chce dať tu vec v zľave + sex. Normálne mi to pokazilo deň a to som včera sa usmievala od ucha k uchu. 😔 Ale veď dobre že sa ukázal, len ja nerada som s niekým za zlé. Je mi z toho zle.
pekny drbo. na prvom rande sa kazdy chce ukazat v lepsom svetle. nechcem ani pomysliet aky kreten to je ked na prvom rande vystupoval takto a este to pubertalne blokovanie ako keby mal 13🙈
Ako ti tu písali viacerí, nenechaj si pokaziť dobrú náladu a buď šťastná, že sa tvoj "nový objav" vyfarbil tak skoro. Čoskoro sa určite nájde iný, ktorý sa bude k tebe správať s láskou a rešpektom. A to, že rozprávaš v dobrom o svojom bývalom a dokážete spolu vychádzať je znakom emocionálnej vyzretosti a nadpriemernej inteligencie. Bohužiaľ len veľmi málo ľudí to takto dokáže zvládnuť. 👍😉
tak to potom bol nejaky pripad na hlavu a bud rada, ze sa skoro ukazal v pravom svetle.
Ďakujem vám, myslím si že mu išlo iba o sex, ale potreboval sa ma zbaviť a hodiť to na niečo.
Ho posli do pi◇◇, naco ho vobec riesis