Stalo sa nemožné a ak sa teraz neprebudim zo sna, stretla som v 37. rokoch zaujímavého muža. Moje nároky nemá šancu tak niekto splniť. máme deti v presne rovnakom veku, 9 a 5 rokov. Ibaže on ma tie 5 ročne dvojičky. Žijú s nim, mama ich ma na víkendy. Takže je to muž, ktorý sa dokáže postarať o 3 deti, pracovať na plný úväzok, proste iný než ti neschopaci o ktorých tu stále čítam, že nič okrem práce vlastne nerobia.
Ale baby, ruku na srdce, keď by sme v budúcnosti napríklad všetci spolu niekam išli - 5 deti spolu - to sa dá nejako aspoň teoreticky zvládnuť? To je dosť
Ako sa hovori, dobrych ludi sa vsade vela zmesti. Nejak sa uz zorganizujete.
@domkakvet bolo to 1. rande, ale zajtra bude 2.
ked ti tu napiseme, ze sa to neda zvladnut, alebo ze je to tazke, vykasles sa na neho? 😉
Vy to zvladnete, ci fyzicky alebo psychicky. Ja by som problem nevidela v pocte deti, len ci nebude penazenka krvacat.
@reanda ja som to proste potrebovala napísať. Jasne, že to nič nezmení
To je jedno, mne je divne, ze riesis ako pojdete spolu von a nie ako budete spolu byvat.
@kornelies tak platíme na tie deti uz aj teraz. Finančne sa to nemá ako zhoršiť
moji susedia maju sest deti.. zatial vsetci ziju 😀
@domkakvet jedno po druhom
@reanda ja som niekde čítala, že treba párne číslo, tak možno išli podľa toho 😅
Tak ak nezvladnes ist von, tak neviem ako chces zvladnut ostatok.
@reanda Vidíš,na to už ani kupé vo vlaku neexistuje 🥲
ale vsetko sa da vyriesit, ked sa chce 🙂 .. to su vsetko iba detaily.. dolezite je, ci si ozaj budete rozumiet.. vsetko ostatne sa potom vzdy da
@reanda ach vďaka za tvoje slova. Toto som vôbec nečakala. Ja na 95% na druhé rande ani nechodim, toto je istým spôsobom už úspech. Takže to ma zatiaľ aspoň potenciál
Môj bývalý sused mal 2 malé deti ( v mojom veku , hrávali sme sa spolu ) . Mama od nich odišla , výživné neplatila vôbec . Potom sa jedného dňa k nim nasťahovala nejaká pani s ďalšími jej troma . Fungovali tak roky rokúce .
Ideš len ja druhé rande . Uvidíš sama . Výlety ,dovolenky ,určite sa to dá pekne zvládnuť . 5 deti zas nie je nejaká dráma ( mám tri , a v pohode som mala 6 deti celý týždeň na prázdninách sama bez muža ) . Komplikovanejšie to už bude v prípade spoločného bývania zrejme
keby mal 2,o co by to bolo jednoduchsie? pri takomto pocte deti uz 1,2.3 navyse ani nepostrehnes😀..a to si predstav,ze by ste mali este spolu jedno...skor si poloz zasadnu otazku,ze ak to s muzom pojde dobre-ved ste sa len teraz zoznamili,este sa nepoznate naozaj...ze ci si naozaj ochotna byt matkou tak velkej rodiny...lebo taketo randenie uz zahrna aj deti,aj neskorsie zoznamovanie s nimi-tak nech nemaju zmatok,ak sa na to necitis,ale ta pritahuje len ten chlap...
@kornelies práveže zatiaľ bolo to číslo 3 také blbe na cestovanie finančne. Väčšinou platíme za 4. Peniaze mi menej robia starosti ako povedzme predstava hádky medzi 5 deťmi. Len si to neviem predstaviť.
@vesimelonimarsista Dobrych ludi sa vsade vela zmesti iba preto ze je ich malo
@poppy22 mne sa páčilo dosť toho na ňom na začiatok. Podobná životná situácia, podobne uvažovanie. Podobne hodnoty, humor, záujmy. Aj fyzicky celkom moj typ. Prestaviť si viem toho veľa, možno aj ďalšie dieta (teoreticky), len viem aj o sebe, že veľa hluku mi napríklad nerobí až tak dobre z nejakého dôvodu. Nechcem zatiaľ uvažovať veľmi dopredu, jedno rande je jedno rande. Máš pravdu, určite si vyjasnime veci tak, že budeme brat ohľad na deti
autorka - za mna, ak to vyzera brutalne super a idealne, je to problem.
@kaktusik007 toto poznám, toto robia narcistické osoby, že všetko je hneď ako puzzle. Pomalost bude moja stratégia určite. Ale toto vyzeralo autenticky v tom zmysle, že začiatok bol taký neutrálny normálny a ako som hovorila nejaké veci, rozžiarila sa mu tvar postupne a akoby ma začal obdivovať.
paci sa ti, bolo ti s nim fajn, tak si to uzivaj.. ved zatial nemusis nic vazne planovat a netreba sa hned trapit riesenim potencionalnych problemov 🙂
Ja mam 5 detí, som s nimi sama, a vôbec nemáme hluk, teda sem tam áno, ale nie tak že nonstop decká lietajú po byte, vždy keď niekto ku mne príde pýta sa kde sú deti, aj keď sú doma, lebo ich nepočuť, takže nemusí byť hluk pri toľkých deťoch, všetko by záviselo od vás. Zvládnuť sa to určite dá ale bude to chcieť skutočne pevné pravidlá a veľký rešpekt a hlavne zjednotenie sa s partnerom na základných veciach ako by ste fungovali. Deti už nie sú také malé aby sa to nedalo, ešte kým poradíte už pôjdu aj menšie do školy, krúžky atď a v podstate týždeň majú tiež povinnosti a tým menej času na hádky atď. Jediné čoho by som sa bála že si budete pri konflikte každý zastávať svoje dieťa.
3ks 5 ročné deti a 2ks 9 ročne 🙏😃 No to je dosť aj napísať, nie ešte ich mať aj doma. Budete mať veselo, až by to prišlo tak ďaleko. Dovtedy si užívaj čas ktorý máte len pre seba. Veď nejdete hneď riešiť svadbu a bývanie. A vlastne je úplne jedno čo ti tu napíšeme, čítam medzi tvojimi riadkami, že chces aby to medzi vami malo ešte pokračovanie...
Je vela rodin co ma 5 a viac deti...
A moze to byt este aj horsie a bude aj dieta cislo 6 lebo budes chciet mat spolocne dieta s nim.😀 a mozno to budu zase dvojicky.😂
Podla mna vam bude trvat aspon rok kym zacnete nieco robit vsetci spolocne. Potom mozno dalsi rok kym spolu zacnete byvat. Starsie deti pojdu do puberty a nebudu chciet s vami chodit. Ak si budete vsetci rozumiet, nejako sa to utrasie a mozno ked je takto vela deti danych nakopu tak je to lepsie, lebo nie je na nich taky tlak ako ked je dieta jedno alebo 2.
Keby ste niekde isli a co byvat spolu neplanujete?