Rande s ex

20. jan 2024

Ahojte.. pred nejakymi siestimi rokmi sme sa rozisli s ex, nic vazne sa medzi nami nestalo. Chvilu sme sa este stretavali a potom sme uplne prerusili kontakt. Ja som si po nejakej dobe nasla noveho priatela a pocas toho sa mi parkrat ozval ci nezajdeme na kavu a ako sa mam, ale kedze som bola zadana, slusne som odmietla. S mojim novym priatelom sme sa pred rokom rozisli a odvtedy sme si sme si s ex viackrat pisali, volal ma na rande, no kedze som nebola pripravena na randenie a zacinat po poslednom vztahu hned nieco nove, tak som odmietla. Aj som mu to vysvetlila, ze sa na to este necitim, ze ak chce tak nech mi da cas a ked to tak budem citit, zavolam na rande ja jeho. To sa ale asi nestretlo s pochopenim lebo ma potom aj tak kazdy treti den niekam volal a nakoniev sa urazil, ze ist nechcem. No ja som videla ze on to berie vazne, tak som nechcela ist, ked som vedela ze nemam spracovane stare veci a tahat ho za nos. Po niekolkych tyzdnoch mi kamoska poslala screen, ze ma ucet na zoznamke. Presla zas nejaka doba a ja prvy raz citim ze by som sa naozaj rada videla, porozpravala kto ma co nove, ako sa komu dari a tak, ale kedze nie sme teraz v kontakte tak uz necakam ze znova zavola on mna, ale zas je mi aj blbe sa zrazu ozvať ako keby nič. Vlastne ani neviem ci vobec este o to stoji, mozno uz niekoho aj ma. Čo myslite? Kašlať na to ?

syslik81
20. jan 2024

nechaj ho ... ty nevies co chces a podla toho co pises rozhodne nechces jeho- si len zvedava.. on bol zrejme zalubeny a cakal a cakal.. teraz by si mu dala nadej,kt hned zahodis ... ber ohlad aj na nehoa nielen na seba ... nechaj ex exom a najdi si ineho

1gramofon
20. jan 2024

mala by si chuť sa zrazu stretnúť aj keby si nevedela, že je na zoznamke? Možno ti to bolo trosku príjemné, že sa stále po toľkých rokoch snaží, alebo si tak nejak dúfala, že sa k sebe raz vrátite? A zrazu, on sa posúva ďalej, ale ty by si ho radšej podržala v tom ako to bolo. Je to sebecké, ale to sa stáva. Porozmýšľaj co vlastne chceš. Ak to nie je on, nechaj ho nech ma lepší život s inou

alickapusinka
20. jan 2024

TY nevieš čo chceš. Určite možno už niekoho má a možno by ani nestal o to sa s tebou stretnúť. Nie neozývaj sa mu načo.

egonsk
20. jan 2024

2x do rovnakej rieky nevstupis, s tym urcite pocitas. Kazdy sa v niecom rokmi meni.

grof_monte_christo
20. jan 2024

Nechaj to tak, je to dobré, ako to je. Ty si mu vysvetlila, prečo sa s ním ešte nedokážeš stretnúť, potrebovala si v sebe uzavrieť bývalý vzťah. Keby mu na tebe naozaj zalezalo, tak to pochopí. Podľa všetkého jemu nešlo vyslovene o teba, len bol vtedy voľný a nemal vzťah. Nestála by som o vzťah s človekom, ktorý sa v určitom období nedokáže sústrediť len na jednu osobu a ide hneď hľadať inde.

dadka1997
20. jan 2024

Nechaj ho tak a ži ďalej

liaka
20. jan 2024

Jasné, že sa mu ozvi. Buď odmietne alebo prijme. Ja by som dala tomu ešte šancu. Ste starší, skúsenejší a možno teraz to už vyjde.

vanilkovazmrzka
20. jan 2024

Ubudne z teba, ked mu napises, ako sa ma?

domkakvet
20. jan 2024

Napis mu a uvidis.