Rande po rozvode - stres

1. nov 2021

Ani neviem ako opisat moju situaciu .
Mam 31 som po rozvode ( bez deti) 2 roky. Vyzorovo som ok.
Viem ze je to dlha doba ale bola som dost znechutena z rozvodu a nemala som silu na vazny vztah.
Spoznala som pred 2 tyzd. niekoho, zacali sme si pisat . Dost sa mi paci a pozval ma aj na rande .
Rada sa s nim stretnem len mam pocit ze som to vsetko zabudla randenie , neviem ani co mam od toho cakat ….
Normalne ma z toho trosku stres .
Uz ani neviem co je sex :( ci si to este pamatam
Pisem uplne uprimne .

mirkava
1. nov 2021

Normálne šup do toho 😉👍😊. Držím palce

kiwi3
1. nov 2021

mat stres pred rande je uplne normalne. neboj, pamatas, snad vies, co sa kam zasuva...

autor
1. nov 2021

@kiwi3 samozrejme ze viem 😂😂😂

marca12
1. nov 2021

Dostanes sa do toho. Bud sama sebou,prirodzena a ak by sa z neho vyklulo cudo,nezanevri na chlapiv a ber to ako skusenost. A ktovie mozno si tak sadnete,ze to pojde same. A sex no ak zafunguje chemia na ten si velmi rychlo spomenies ako sa to robi 🤭

denden77
1. nov 2021

za mna rada "len ziadne ocakavania".. good luck a hlavne prijemnu zabavu 🍀😉😊

oblecenie99
1. nov 2021

Ale ved to je super a asi aj najvyšší čas nie? 🙂 Spomínam si, aké to bolo randit kedysi a normalne mi to chýba.. Co sa týka toho, čo si písala na konci, tak čo ti poviem, tiež som na tom pomaly podobne a to som vydata 😅🙈

marsmykkok
1. nov 2021

Buď sama sebou, buď ťa bude chcieť alebo nie a aspoň nebudeš strácať čas a keď budeš prirodzená ukončíte to na prvom rande. Nemáš čo stratiť, len čo získať. Treba len skúšať.

sono2
1. nov 2021

@denden77 kokos, ja čítam, že očkovania. Akože žiadne debaty o tom😅😀 človek vidí to očkovanie už všade😅

marika142
2. nov 2021

to je mile 🙂 ale podla mna mozes byt uplne v pohode, ako sa vravi, je to ako jazda na bicykli, to sa nezabuda. a ked je aj ten dotycny fajn, budem drzat palce aby to dobre dopadlo 🙂

emilius03
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
elenita
2. nov 2021

A kde ste sa "spoznali"? Na online zoznamke, alebo ste sa uz videli nazivo?