Čaute, baby, aké s tým máte skúsenosti???? Podelte sa so zážitkami… ja som mala jedno jediné a nikdy viac 😖😂… pritom nebol tak hrozný… len nastalo zopár trápnych situácií
No ja som mala jedno par rokov dozadu a neviem ani co napisat 😂 Moja kamoska usudila, ze by sa ku mne skvele hodil chlap, ktory chcel ju a ona ho nechcela. Boli sme vonku vsetci traja s tym, ze sme isli na sport. Nasledne sme isli na veceru, kde ona sedela naschval ze vedla neho. On si ani nevsimol asi, ze ja som tam, otocil sa mi chrbtom a rozpraval sa len s nou...takze takto to cele dopadlo a uz NIKDY, opakujem NIKDY sa nedam nahovorit na rande s niekym, kto o mna zaujem nema a ani nebude. Ja som bola aj dost nastvana, ze toto kamoska urobila, ked vedela, ze on nechce nikoho ineho ako ju. Cely cas na nu pozeral ako na svaty obrazok.
ja som kedysi mal zopar a nebol problem, zvycajne sa mi len potvrdilo to, co som spoznal predtym cez pismenka. Netreba si stavat vzdusne zamky a mat prehnane ocakavania, ale dat tomu volny prechod a mozno pride princezna a mozno skarede kacatko, resp. pride don chuan, alebo quasimodo... Nikdy nevies, ale dolezite je, aby si si v sebe ujasnila, ze co od toho realne by si chcela a tomu venovala pozornost este pred stretnutim...
Za mna je rande na slepo v dnesnej dobe akekolvek, ked toho cloveka nepoznam a nevidela som ho na zivo.
Nad rande naslepo sa v dnešnej dobe nedá ani rozmýšľať. Čudovala by som sa,keby sa dnes už niekto tak chcel s niekým stretnúť. Skôr by som to brala,ako výstražný signál.
Ja som mala rande na slepo po troch týždňoch písania. Prišiel na moju tanečnú hodinu, ktorú som viedla, takže som nemala čas sa mu venovať. Ale potom ma išiel odprevadiť domov. On hľadal bezdetnu, ja rozvedená s troma deťmi, a vôbec nebol môj typ. Ale chcel sa hneď vodiť za ruky a na tom prvom rande sa ma opýtal či ešte nejaké deti chcem. Hrozné. Dopadlo to tak, že už sme spolu 11rokov a láska jak hrom.
@zuzanita1609 zalezi od toho, ze co si pod tym kto predstavi. Napriklad za mna aj speed-dating je rande na slepo a to by som isla. Alebo keby ho niekto poznal z mojich kamaratov alebo znamych. Urcite by som ale nepristupila na stretnutie mimo verejneho miesta, ale v kaviarni alebo v restike kludne. Samozrejme, ze by som mu hned nepovedala, ze kde byvam alebo pracujem. Lebo to je velka chyba.
@cukorfalat hups 😂😂
@cukorfalat ako moja by bola asi taka, ze by ma tam kleplo...lebo toto nevymyslis. Predpokladam, ze po tomto Ta uz nekontaktoval.
@cukorfalat 😂😂😂😂😂😂😂
@muchotrafka298 mozno jej po tom sa snqzil povedat, ze to je len jeho sestra, alebo sesternica 😉😁 .... to ako ten chlap, co na prechadzke so zenou uvidi na ulici super sexi babu a hned zene vravi - nebud svina a tvar sa, ze si moja segra! 😁
Úplne naslepo nie, videla som predtým jeho fotky na soc.sieťach. Bolo to v pohode.