Rada pre moju kamošku od Vás

85jasmina85
24. jún 2021

Pekny dobrý večer.Pisem tu preto aby som od Vas pocula radu pretoze sa uz viac nemozem pozerať na žiaľ a utrapenost mojej kamarátky.Ide tu o to ze ma pristela s ktorým je uz 10rokov a majú spolu aj syna.Byvaju spolu v 1domacnosti s jeho rodičmi co je v pohode lebo jeho rodicia im veľmi pomáhajú ale to je jedno podstatne co chcem povedat je to ze davnejsie nasla nechtiac v jeho mobile sms spravu od jeho zevraj kolegyni on to tak tvrdí jej v znení milujes ma?bojim sa o teba ozvy sa mi veľmi sa zľakla a hlavne nevedela co ma robiť a akonreagovat tak sa ho na rovinu opytala co to ma znamenať on jej jednoducho povedal ze nic ze sa nemusí nicoho bat atd atd ze miluje len ju a ich syna a bez nich nedokáže zit.Dajako to prekusla len sa mi priznala s tym ze jej písala sms ze co to ma znamenať ze vypisuje jej pratelovi a ona jej natonodpisala aby sa nahnevala ze tontak nemyslela ze jej nejde o to aby rozbila ich vzťah pretoze aj ona ma priatela atd lenže mi povedala ze sem tam ked nieje jej priateľ pri nej ze si pozrie jeho mobil ked ho ovšem zabudne pretoze ho stale ma pri sebe aj ked je na wc a ze nahodou využila situáciu a pozrela sa mu do mobilu a nasla tam ze bud jej on zavola alebo ona jemu alebo ka on od nej neprijatý hovor stale sa len vyhovara nato ze to nic neznamena takze bola by som Vam velmi povďačný co by ste vy robili na takomto mieste pretoze ona jenuz zúfalá a nevie co ma robiť uz sa snazi aj o to aby si do svojho mobilu nainstalovala nieco v takom zmysle ze ako zistim s kym vola a pise si moj priatel alento sa mi zda byt na hlavu postavene pretoze takto nic nieje takze asi tak dakujek Vam zato ak odpisetemobilu nainstalovala apku ze vyhľadá

zuzanka.zuzu
24. jún 2021

1.staraj sa o seba - aj keď je milé, že si sa na koňovi registrovala iba kvôli kamoške 😉 hneď prvý príspevok
2.začať používať čiarky, bodky... ja vieeem, písala si to narýchlo, mobil ich nepozná, si v strese... ale ozaj, používaj ich

syslik81
24. jún 2021

uprimne? podvadza ju to je jasne .. a apka? takto sa ponizit? zbalim sa odidem alebo dam ultimatum ... telefon na stol a ziadne tahanie ho na wc etc jej nech pred tebou napise spravu ze konci .. ak nie idem od neho

taskataska
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
moonlight1210
24. jún 2021

Toto tu nedavno bolo. Presne tento pribeh do detailu ako skopirovany (aj tie iste slova). Len to neposala za kamosku, ale ona sama za seba. Takze najskor to budes ty znova.

maximilie
24. jún 2021

@moonlight1210 presne tak, ona je mladá 20tka, vydatá a autorkin muž 40tnik
Zrejme to pokračuje a autorku to naďalej trápi.

maximilie
24. jún 2021

Ešte aj s tou istou tvrdkou

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lalenka33
24. jún 2021

Toto isté už bolo dávnejšie písané aj v skupine ach tí chlapi