Ide o to, bola som,Vo vzťahu z človekom ktoreho som nadovšetko ľúbila snažila sa mu byť oporou, je o domňa o 6 rokov mladší a s tym boli aj komplikacie že jeho mama o tom.nechcela ani počuť že si začal s rozvedenou a dokonca s dvomi deťmi.
Takže sme vymyšlali vsemozne plany jak byť čo najviac spolu, alebo nekonečne telefonaty do rana proate spolu 24/7 ci uz na telefone alebo osobne. Všetko pekné, do momentu kym si neprečital správu kde som napisala mojmu byvalemu kolegovi jeho nadriadnemu ktoreho on neznáša, v ktorej bolo napisane: možme zavolať keď tak. S tym že som sa dozvedela že ho vyhodili a viem ako to v danej firme funguje. Samozrejme som teraz z toho vyšla najhoršie že prečo som mu o tom nepovedala a ze tymto dňom končime a jeho dôveru už nikdy nezískam. Lebo som napisala to čo som napisala človeku ktory ho podla neho neznáša. No tak presne z toho dôvodu som mu to nepovedala, aby zbytočne nebol hnev a plač. A nakoniec to dopadlo rozchodom. Tak sa pytam vážne je toto dôvod na rozchod,? Naozaj som spravila až tak zasadnu chybu ? Keď som preňho dokazala spraviť čokolvek a deň po dni mu dokazovala ako veľmi mi na nom zalwzi.
Bud je ziarlivy len ty to nevidis,alebo je fakt este nevyzrety chalan 🤷
detinská reakcia...inak 6 rokov je podľa mňa vo veku partnerov pod 30 trochu problém (so stúpajúcim vekom menší a menší), navyše "mama ani počuť" o tebe... chlapec na vzťah, kde by sa mal navyše starať o 2 deti ešte ani zďaleka nedozrel
....alebo je to v tom ze si ho "obysla" konala bez jeho vedomia....a v istom slova zmysle sa nato moze pozerat ako na "zradu" .......neobhajujem iba konstatujem...vela stastia
Ups obisla 🙂
@colsami nedozrel a to akoze usudzujes na zaklade coho??🙄😱
Ten chlap nedozrel a je jedno ci je o 6r mladsi ci nie, ci ma deti ci nie. To je spravanie maleho decka a nie vyzreteho muza do vztahu.