Rada do vzťahov

lenkakubova
23. máj 2024

Zdravím, mám otázku. Môj priateľ somnou odmieta chodiť k nemu. Stále chodíme iba von a myslím že do budúcnosti to nie je dobré znamenie. Je to z dôvodu podľa neho že sa bojí aj keď sa ho v tom snažím podporiť. Časom mi to začína vadiť sme spolu už celkom dlho a naznačil mi že to zoznámenie s jeho rodičmi alebo chodenie k nemu keď je niekto doma nehrozí. Neviem co si o tom mám myslieť alebo ako by som ho k tomu doviedla bez toho aby som na neho nejak tlačila. Chcela by som aby to išlo prirodzene no žiaľ. Rada by som počula váš názor čo to asi môže znamenať alebo ako ho k tomu viac motivovať. Ďakujem za každú radu.

taynee
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
wolf_
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
egonsk
23. máj 2024

@lenkakubova Mozno tvoja buduca svokra je taka dobra, ze aj mlieko v chladnicke skysne, ked nan pozrie a on sa boji, ze ho teba zbqvi rychlejsie, nez si riadne vrznete ... alebo proste nieco taji ... pripadne to s tebou nemysli zrovna uprimne... a posledna moznost je, ze je to este teenager, ktory sa boji aj svojho tiena, ked si zabudne v noci zaznut pri navsteve wc.

lindous
23. máj 2024

Čo znamená, že chodíte spolu celkom dlho? Lebo to môže byť celkom subjektívne… A čo je hlavné, aj ti to vysvetlil, že prečo to tak je a nechce ťa zoznámiť? U nás zoznámenie s rodinou trvalo dosť dlho, ale tam som vedela, že je problém v zlých vzťahoch medzi partnerom a jeho rodičmi, v podstate sa za nich hanbil, bál sa trochu ako zareagujem… takže to chcelo veľa istoty v našom vzťahu, ale teda býval na intraku, takže to je možno trochu iné… ale samozrejme, že ju tu aj možnosť, že to s tebou nemyslí až tak vážne rovnako ako, že aj hej, ale na toto potrebuje ešte čas… rozprávajte sa, rozprávajte sa, rozprávajte sa

taynee
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
luccija
23. máj 2024

@lenkakubova možno má cholerickeho otca či žiarlivu mamu🙂možno nemajú peniaze a hanbí sa ako žijú, možno sú rodičia toho názoru, že im nemá nosiť domov dievčatá neviem ja som si nevyvíjala nátlak prečo by si tam mala chodiť?
K vám chodíte?má mladších súrodencov?
Do budúcnosti nie je dobré znamenie, že ho tlacis na niečo na čo má dôvod veď ho respektuj a hotovo.

wolf_
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
asanti55
23. máj 2024

Nieco podobne som kedysi zazivala tiez priatel nechcel aby som k nemu chodila boli tam dost zle vztahy hadky on mal iba mamu a brata ale mamu povazoval za sibnutu preto ma chcel usetrit tychto neprijemnych veci. Musis s nim hodit rec v com je problem treba o vsetkom diskutovat a povedat mu na rovinu co ta zerie a najst spolocny kompromis. A on k vam chodi? Pozna tvojich rodicov? Mozno mu zakazali z nejakeho dovodu nesklamal sa v laske? Pred tebou nemal nejaku zlu skusenost s priatelkou? Neviem kolko ma rokov

lenkakubova
autor
23. máj 2024

@sheila121 práveže sme už dospelí ľudia a preto to nedokážem pochopiť

lenkakubova
autor
23. máj 2024

@asanti55 má 20 a predomnou mal priateľku ktorá brala zoznamovanie ako nepotrebné, beriem možnosť ze možno to očakáva aj odomňa že sa budem tak správať. On mojich rodičov pozná a bol u nás už niekoľkokrát.

danica2711
23. máj 2024

vo všetkých svojich vzťahoch som predstavenie partnera rodičom považovala za niečo už do určitej miery záväzné, vážnejšie, takže keď som to ja nemyslela veľmi vážne, rodičov som tým nezaťažovala. Asi to bude aj prípad tvojho priateľa, čomu sa v jeho 20 rokoch nikto nemôže čudovať. Preboha, veď je to chalan, ešte mu ani puberta poriadne nevyhučala! Načo do takého chodenia ťahať rodinu, či ty sa už silou-mocou chceš vydávať a patriť do ich rodiny?

mantilka
24. máj 2024

Jedna kamoška chodila s chalanom asi 4 roky, nikdy ju nezoznámil s rodičmi a nakoniec ju nechal. Určite by som chcela vysvetlenie. A s kamošmi ťa zoznámil? Ak s nikým, bude v tom nejaký hacik.