Ak Vám niekto niečo núka, "strka" vy už nevládzete na toho človeka reagovať tak si to vezmete a za dva roky to pýta naspäť- som ja pacnuta na hlavu, že som to chápala ako dar ? Keď som si to nikdy nepýtala,, ten človek mi to strčil do rúk so slovami "ja to už nebudem potrebovať ". Bavíme sa tu o záležitosti do 5-10 eur.
Prosím vás, povedzte mi, ako by ste to zobrali vy
vidim, ze moderator/admin ma zmysel pre humor a pozmenil nezmyselne nazov temy 😁😁😁
Ja sa uz nam mnohymi ludmi a ich cinmi radsej nezamyslam, takze ak by som tu vec mala, tak by som ju vratila, ak nie, tak by som povedala, co sa s nou stalo.
ak to mas -vrat a chod dalej ak nie - sorry ale bola to taka blbost,ze som to hned vyhodila/posunula
Tak povedz, ze si to davno vyhodila a uz ti nikdy nic strkat nebude 🤷🏼♀️
Povedz tomu človeku pravdu a ak sa urazí aspoň o problém menej
Čo to bolo ?
No co to bolo? Aj ja som už dostala el. Spotrebič čo bolo funkčné no nepotrebovali, nejaký čas som používala ale nefungoval dobre, tak som dala bokom a kúpila som si nové. Na to pýtali naspäť že tak zoberú naspäť keď už nepoužívam ďalej. Divné ale neriešim, ja som aj tak už nepotrebovala
@sisska96 hračka v hodnote 5 eur a kus oblečenia pýtala dotyčná osoba po 3 rokoch vrátiť- bolo mi to strcene do ruk so slovami "vezmi si, ja to už nebudem potrebovať"
A vôbec som sa tu nepýtala, že čo mám robiť. Pýtala som sa, či je to normálne
Podla mna to nie je normálne... Podla nej asi ano. Ved ked raz niekomu das drobnost so slovami, co si napisala, tak to predsa nechces o par rokov naspat.
Každému inak...
Dostala si od dieťaťa?
Normálne to rozhodne nie je. Keď už raz niekomu niečo dám, tak to nebudem pýtať naspäť. Veď to je trápne ...
by som mu to vrátila a neviem či by som sa s tým človekom bavila ďalej keby som musela tak čím najmenej
podľa mňa je to človek trapoš bez hanby,tupelo 🤫
mas niekolko moznosti:
1. - uz to nemam, niekde sa to zapatrosilo, aleno niekto ukradol.
2. - pokazilo sa to, vyhodila som.
3. - vratit s komentarom "dakujem, posluzilo".
4. - vratit s komentarom "no tak som rada, ze som to nemusela vyhodit a tebe sa to predsalen zide, lebo som to nepouzila".
5. - pozriet s pohladom "coooooooooo? o com? nechaaapem, nepoznaaam a neviem o com hovoris" 😉😅