Pýtanie si daru naspäť

17. aug 2024

Ak Vám niekto niečo núka, "strka" vy už nevládzete na toho človeka reagovať tak si to vezmete a za dva roky to pýta naspäť- som ja pacnuta na hlavu, že som to chápala ako dar ? Keď som si to nikdy nepýtala,, ten človek mi to strčil do rúk so slovami "ja to už nebudem potrebovať ". Bavíme sa tu o záležitosti do 5-10 eur.
Prosím vás, povedzte mi, ako by ste to zobrali vy

egonsk
17. aug 2024

mas niekolko moznosti:
1. - uz to nemam, niekde sa to zapatrosilo, aleno niekto ukradol.
2. - pokazilo sa to, vyhodila som.
3. - vratit s komentarom "dakujem, posluzilo".
4. - vratit s komentarom "no tak som rada, ze som to nemusela vyhodit a tebe sa to predsalen zide, lebo som to nepouzila".
5. - pozriet s pohladom "coooooooooo? o com? nechaaapem, nepoznaaam a neviem o com hovoris" 😉😅

egonsk
17. aug 2024

vidim, ze moderator/admin ma zmysel pre humor a pozmenil nezmyselne nazov temy 😁😁😁

dskjhfdlkdjhl
17. aug 2024

Ja sa uz nam mnohymi ludmi a ich cinmi radsej nezamyslam, takze ak by som tu vec mala, tak by som ju vratila, ak nie, tak by som povedala, co sa s nou stalo.

ukgirls
17. aug 2024

ak to mas -vrat a chod dalej ak nie - sorry ale bola to taka blbost,ze som to hned vyhodila/posunula

mane01
17. aug 2024

Tak povedz, ze si to davno vyhodila a uz ti nikdy nic strkat nebude 🤷🏼‍♀️

januska12323
17. aug 2024

Povedz tomu človeku pravdu a ak sa urazí aspoň o problém menej

cacianka
18. aug 2024

Čo to bolo ?

sisska96
18. aug 2024

No co to bolo? Aj ja som už dostala el. Spotrebič čo bolo funkčné no nepotrebovali, nejaký čas som používala ale nefungoval dobre, tak som dala bokom a kúpila som si nové. Na to pýtali naspäť že tak zoberú naspäť keď už nepoužívam ďalej. Divné ale neriešim, ja som aj tak už nepotrebovala

vera55555
18. aug 2024

@cacianka myslím že to bude auto 😂

autor
18. aug 2024

@sisska96 hračka v hodnote 5 eur a kus oblečenia pýtala dotyčná osoba po 3 rokoch vrátiť- bolo mi to strcene do ruk so slovami "vezmi si, ja to už nebudem potrebovať"

autor
18. aug 2024

A vôbec som sa tu nepýtala, že čo mám robiť. Pýtala som sa, či je to normálne

ailiba
18. aug 2024

Podla mna to nie je normálne... Podla nej asi ano. Ved ked raz niekomu das drobnost so slovami, co si napisala, tak to predsa nechces o par rokov naspat.

cacianka
18. aug 2024

Každému inak...

sisska96
18. aug 2024

Dostala si od dieťaťa?

laurika999
18. aug 2024

Normálne to rozhodne nie je. Keď už raz niekomu niečo dám, tak to nebudem pýtať naspäť. Veď to je trápne ...

hara_vara
19. aug 2024

by som mu to vrátila a neviem či by som sa s tým človekom bavila ďalej keby som musela tak čím najmenej
podľa mňa je to človek trapoš bez hanby,tupelo 🤫