Keby vam chlap kupi auto,ktore je pisane na vas a po rozchode ho pyta naspat,date mu ho??
Nie,ved je moje.
Nie, nedala by som.
ja by som mu ho dala, nech si ho nechá a nech mi dá navždy pokoj.
nepytal.. sama som mu velice ochotne vratila kluce od tej starej hnusnej hrce 😁😁
samozrejme, že by som vrátila. Nebola by som odkázaná na auto niekoho, s kým si už nemám, čo povedať.
Vyhráža sa,že ked mu ho nevrátim aj tak.mi.ho rozbije tak neviem čo urobit.
tak vráť. Veď ho kupoval on
vrátiť
Nie nevratila. Dával ti ho s tym, ze "len kym sme spolu"? On ti vrati vsetko co si mu dala, aj cas ktory si mu venovala? 😀
máš svoju hrdosť, či nie? ja by som vrátila bez toho, aby ho odo mňa žiadal :D
či si myslíš, že keď máš auto tak čo? 🙂 nechápem.........
tak nech rozbije...nech sa troška potrápi....možno si rozbije papuľu aj on pri tom...😉
Keď rozbije podám trestné oznámenie na políciu s dôkazom ak to máte písomne a nech ho berú.
A ake auto? Ak sa smiem spytat?
Teda, nechcem vyzvedat, len ma zaujima, ci za to stoji 😀
dar je dar. dával ti ho z vlastnej slobodnej vôle, pri plnom vedomí a bez nátlaku či podmienok. a keď ho poškodí, tak na neho môžeš dať trestné oznámenie za zničenie tvojho majetku. nemôže sa dožadovať vrátenia daru bezdôvodne. nech to dá na súd...
vrátiš mu aj použité spodné prádlo, zvädnutú kyticu, prázdnu krabicu od bonboniéry alebo iné dary? je to ublížený chudák, ktorý sa ti snaží ublížiť, aby si aj ty trpela?
ako dlho ste boli spolu a prečo ste sa rozišli? kompenzuje si niečo?
Auto by som neporovnávala s krabicou bonbónov alebo podprsenkou za 30 EUR. Ak je to vec v hodnote niekoľko tisíc, vrátila by som mu to. Keď nepotrebujem toho chlapa, netreba mi ani jeho auto. Na jednej strane hra na sebestačnosť a nezávislosť, na druhej financovanie tej sebestačnosti a nezávislosti niekým iným...
@jaass ved preto sa pytam co urobit
@solange7 skoda octavia
@tanyan preto sme sa rozisli,lebo prestal pracovat a musela som ho zivit
počuj, daj mu ho, nech je šťastný, nech sa má rád. Nemá charakter keď ho pýta späť a neviem, čo sa medzi vami stalo....ale keď ho pýta späť ..nech sa páči. Budeš mať od neho aspoň kľud.
tak v tom prípade by som mu ho určite nevrátila. najskôr veľký hrdina kupuje auto a potom si nevie ani na chlieb zarobiť...
:D Rozchod je casto skuska charakteru. Takze polovica hovori nevratit a polovica vratit. 🙂 V dalsom vztahu/och daruje radsej poukaz na wellnes a nie auto. ;)
Ked je taky hajzel...by som mu ho vratila bez kolies, svetiel, volantu......s velkou maslou
Vrátila by som.
Nemas strach, ze by ho od teba chcel vymahat? Predsalen, ak je auto novsie, a ma vydokladovane ako ho nadobudol, resp vyplacal, je vysoka sanca, ze by uspel.
Nie nedám .