Co je to za chlapa co caka a pyta od zeny peniaze??? Stretli ste sa s tym?
možno jej dá všetky a potom pýta aspoň na pivo...😉
A dovod?
@deti95060810 😂 podla streho dobreho prislovia co je tvoje to je moje a co je moje do toho ta nic😅
Viac napis
Čo je to za chlapa? Odvážny! 😂
Pýta akože všetko prehral a nevyšlo mu na rožok s treskou alebo pýta akože odmieta platiť všetko za teba? Lebo môj názor na týchto dvoch sa líši..😅
Stretavam sa s tsm casto u mojho muza. Mas nejake doplnujuce otazky?
Môj občas pýta mince do automatu na parkovanie 🤔
Čo sa sťažujes? Riad sa MK múdrosťou, odporuč mu nech si zvýši kvalifikáciu a nájde lepšie platenú prácu 😂
Nestretla.
Ak muz da zene celu vyplatu, potom pyta vreckove …. Taky pripad poznam … v nasom pripade vzdy chce mince, lebo ich hadze do velikanskeho pohara a ja ich lovim a nosim do banky a vacsie mam u seba … zalezi na okolnostiach …
@pribinak on pracuje
On pracuje,zaraba,ale stale chce odo mna,aby som mu davala a kupovala
Tak si zalozte 1 spolocny ucet a posielajte tam pri vyplate rovnake mnozstvo penazi. Z toho uctu nakupujte spolocne veci ako napr. platby a stravu ak byvate spolu.
Píšeš veeeeeeľmi stroho, ani vestecka guľa nerozumie reči tvojho kmeňa.
Keď nevieš napísať zo 2- 3 rozvite vety, nečakaj že ti napíšeme dobre rady,dobré odpovede.
@cacianka nezijeme spolu,je to priatel,no uz ex...lebo ma doslova vyuzival na peniaze,chcel nech mu stale nieco kupujem,davam peniaze,bral to je je to moja povinnoat akoby
No tak to nie je vztahovy material, ale odpad. Bud rada, ze ho mas z krku.
U mna mm si pyta peniaze, lebo on nenosi hotovost. Ale jeho ucet mame ako spolocny.
Akoze davat exovi peniaze? Nech poziada o vyzivne, trtko. Aspon bude na sude jeden den veselo.
a kolko rokov si mu ich davala?
keď je už ex, tak čo riešiš? Buď bol lakomec alebo socka, buď rada, že si sa ho zbavila
@viestta teraz som s nim skoncila...uz to prehanal
@mamina7070 asi rok
TY nie si mu povinná nič kupovať a ani dávať. Zarába tak čo ťa vyciciava gratuluj si že si sa zbavila prisavníka.
vyzera to tak, že nepotrebuje ženu ale maminu
Tak zalezi od príčiny prečo nepracuje