Psychopat - vyhrážanie

15. júl 2024

je tu niekto kto takéto niečo zažil osobne? psychopata zo zoznamky? ubližoval vám?

enmery
15. júl 2024

Ak je zo zoznamky a online, ako Ti môže ubližovať?Vymazať, nereagovať, nediskutovať.

petronela1985
15. júl 2024

Zablokuj ho na sociálnych sieťach, ak má tvoje číslo, tak aj na mobile. Aj ťa bude otravovať osobne, tak podáš trestné oznámenie a prejde ho to úplne.

jumama
15. júl 2024

A o com su tie vyhrazky?
Ak mas nejake maily, spravy, kde k vyhrazkam dochadza, tak podaj trestne oznamenie. Bez milosti. Alebo mu tym aspon pohroz. Daj ultimatum: Bud prestanes, alebo idem s tymto vsetkym na policiu. Ak sa iba hra, da ti pokoj, ak je ale fakt psychopat, tak to moze byt narocne zbavit sa ho. V takom pripade povedz o tom svojim blizkym aj nejakej kamoske co veris, alebo aj kolegom, aby si mala blizku osobu, ktorej sa mozes zverit a nebola na vsetko sama. Proti viacerym sa netrufne, ak by sa ti prisiel aj osobne vyhrazat niekam, tak potrebujes takuto oporu aj fyzicku v incyh. To ti pomoze neprezivat stres sama, aj budes mat pocit bezpecia trosku, ze ich mozes zavolat na pomoc, bez dlheho vysvetlovania.

jaass
15. júl 2024

Ako ťa môže zo zoznámky niekto obťažovať? Dala si mu svoje údaje? Fotky?

autor
15. júl 2024

žili sme spolu pol roka a vyfarbil sa z neho chorý človek.nebola som jediná ktorej to robil.spoznali sme sa na zoznamke.

mk22
15. júl 2024

Ako dlho sa poznáte?
Celé spoznávanie, randenie, bývanie bol ôk?

enmery
15. júl 2024

Proste ho ignoruj. Ak aj potom bude pokračovať smer polícia. S magorom si bohužiaľ nič nevyrozprávaš. Väčšina po čase sama prestane, keď sú ignorovaní akoby nežili. Ak nie, treba to riešiť s políciou.

moonlight1210
15. júl 2024

U ostatnych potom prestal?

milos81
15. júl 2024

Zo zoznamky to nebolo, ale áno, zažil som takú ženu

autor
16. júl 2024

mňa len zaráža že nič nebolo viditeľné dlhú dobu.zijes s osobou ktorú nakoniec zistíš ze nepoznáš.nerozumiem tomu ako to dokážu tak tajiť tie príznaky toho ochorenia.

autor
16. júl 2024

@moonlight1210 aj áno aj nie, netuzili sme poznať detaily len sme zistili ze nie som jediná ktorej to robil.

karolinakovac
24. júl 2024

Áno. Zažila som. Našťastie to dobre dopadlo, nestihol ma nejako zdeptať, nakoľko po krátkej dobe, keď ukázal pravú tvár, som od neho odišla.