Psychicky na dne

24. jún 2024

Minulý rok som sa spoznala s jedným mužom s ktorým som sa začala randiť potajomky.Ano bola som neverná manželka ale aj môj muž kumne.A teraz k veci.Ja som sa zaľúbila do toho partnera s ktorým som sa spoznala.Môjho muža som už roky nelubila a ani on nejavil ku mne žiadne city.Podala som o rozvod s tým že keď sa rozvediem pôjdeme spolu bývať s tým partnerom.Z manzelstva mám aj deti.Tvrdil ze pojdeme spolu bývať do bytu ked nás rozvedu.Ale on si to rozmyslel.Povedal ze sa musíme rozísť lebo nemá na byt.Poradte čo by ste robili na mojom mieste? Muž každého otočil proti mne kvôli rozvodu

subartic
24. jún 2024

manžel sa chce rozviesť ?

jajanka31
24. jún 2024

No rozved sa.chcela si to zacala si to. Dokonci to a zacni novy zivot.. prenajmi byt. Vyzivne, striedava starostlivost a mozno najdes raz 3tieho chlapa..

egonsk
24. jún 2024

takze frajer ked prislo uz do tuheho, tak zrazu cukol a zaradil spiatocku?
Nuz je to blbe, ale potentovala si si to tymto na plnej ciare, tvoj muz oslavi, ze sa ta zbavil a ty budes nejaky cas revat do vankusa a buchat si hlavu.
Ale potesim ta, ze vela chlapov sa tak zachova, pricom vyhovorku pouziju na to akukolvek, takze niesi sama.

betulinka1
24. jún 2024

Ty si neni ta, ktora chcela nechat deti muzovi s odist s novym do podnájmu? Urcite tu ine prispievateľky najdu aj staru diskusiu.

alickapusinka
24. jún 2024

A rozviedli vás manžel sa chce rozviesť. Ak ostaneš v manželstve tak toho debila odstrihni úplne nech si sedí pri žene hrdina. Mal ťa len na sex ak by ťa skutočne miloval ako TY jeho a myslel to úprimné tak by sa rozviedol. Možno mu v manželstve chýbal sex a nič iné. Už ak mal byť za chlapa odrazu nič takže už sa viac s ním nestretávaj. Pokazila si si to každý si musíme niesť následky svojho chovania.

dzulli1980
24. jún 2024

Nuž za chyby sa platí ... hádam sa z toho do budúcna poučíš ... takíto rozprávkari nestoja za fajku dymu ... natlčie Ti kaleráby do hlavy, Ty si dod.beš celý život a on Ťa potom kopne do zadku ... furt rovnaký scenár a furt naivné ženy, ktoré tomuto uveria.

irusa
24. jún 2024

Čo napísať...že treba používať rozum a nie pipinu.... Určite bez záväzkov... ty s tromi deckami a zabezpečí Vám aj bývanie..... 😆

pribinak
24. jún 2024

Nuž pekne s tebou vypiekol……ale ak si už začala rozvodové konanie, tak ho dokončí.
Dorieši všetko so súčasným manželom a potom začni nový život

Snáď budeš mat viac šťastia a rozumu pri výbere ďalšieho partnera

Čo sa týka deti, neviem ako sú staré, ale ak sú väčšie, musíš rátať s tým, že nebudú chcieť ísť s tebou

cukroska
24. jún 2024

Žiaľ niekedy je tvrdá daň za neveru.A vždy doplatia nato len deti. Hlavu hore. Ak sú deti na tvojej strane máš pre koho žiť. A pre jedného k... ešte svet nekončí. My ženy sme silné a chlapi ešte budú ak teda nechceš ostať s mužom (alebo on s Tebou)..Ako nie v zlom,ale ja sa stále čudujem kde sa berie v dospelých ľuďoch tá naivnosť. Neviem mne to príde vždy také pubertálne a ori deťoch by som si sakra rozmyslela či mi niečo také zato stojí...

lily246
25. jún 2024

Toto je jeden z dôvodov, prečo neriešiť manželovu neveru zotrvaním v nešťastnom manželstve a byť na oplátku neverná tiež. 🙄 Mohla si sa dávno rozviesť hneď po mužovej nevere, potom by pred všetkými a aj reálne bol za rozpad manželstva vinný on. Teraz hádže vinu len na teba, hoci bol sám neverník.
Nevera sa neodpúšťa, väčšinou to prinesie všetkým len viac trápenia (aj deťom).
Rozveď sa a začni žiť rozumnejšie. Prajem veľa šťastia.

mqkm
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
rorino
25. jún 2024

Muž za to nemôže,môžeš si za to len sama.Teraz si zariad život bez neho,asi ani nemáš inú možnosť

7miriam77
25. jún 2024

Akú radu čakáš? Hádam sa nechceš vrátiť s prosikom k manželovi?? Veď píšeš, že aj tak to neklapalo. Na toho milenca sa vykašli, otras sa, rozved sa a začni život s čistým štítom ako rozvedená žena. Ber to tak, že vďaka milencovi sa tvoj život pohol vpred, keďže si šťastná aj tak nebola. Nabudúce nepodvadzaj radšej

naneta258
25. jún 2024

Sama píšeš, ze to roky neklapalo s manželom. Nový sa na teba vykaslal, tak si začni budovať život bez partnera 🙂