Prosím radu - nevera

nataliaaa7
2. nov 2024

Ahojte ženy už som na tom naozaj dosť zle a tak ma napadlo, že si skúsim ísť poradu sem a uvidím možno pohľad a názor viacerých žien na toto celé a verím, že mi to pomôže..
Skúsim to povedať čo najviac zhruba..
Stretla som človeka s ktorým som si veľmi rozumela a ľúbila som ho trvalo to 6 mesiacov a cítila som že ľúbi aj on mňa.
Počas toho ako som ho stretla sa mi hneď priznal, že nemá ešte úplne ukončený vzťah a žije s priateľkou s ktorou bol 3 roky v jednej domácnosti ale už spolu vôbec nefungujú.. Vtedy som to moc neriešila lebo som nevedela, ako to s nami dvoma dopadne a len sme sa spoznávali. Ten človek mi dal do života hrozne veľa. Keď si predstavíte človeka bez jedinej chyby, ktorý je pozorný, milý, vďačný, pokorný.. Proste všetky len dobré vlastnosti aké existujú, tak to je on. A možno to mi malo niečo povedať. Že bol až moc dokonalý..
po 4 mesiacoch nášho stretávania už som mu povedala že mi vadí že s ňou stále žije v jednej domácnosti lebo náš vzťah sa posúva ja ho ľúbim a neni mi príjemné keď viem že žije so svojou bývalou ak sa to tak dá povedať v jednom byte. Dala som mu ultimátum že nech si to úplne ukončí alebo končíme my. A stále sa vyhováral na to že ju veľmi ľutuje lebo ona nemá prácu, nemá kam ísť atď. atď. ale že to kvôli mne urobí a tak aj spravil. Povedali jej, že už to chce ukončiť úplne.. Ona sa zbalila a odišla bývať preč. My sme spolu konečne oficiálne boli a ja som bola šťastná.
Až kým som nedostala intuíciu, že si to chcem overiť. Poprosila som môjho kamaráta nech jej napíše na Instagrame a začne snou komunikovať. Nech zisti veci. Zistili sme, že moj vtedajsi priateľ snou je stale v kontakte, že jej volá, píše, zaujíma sa o ňu.. Aj keď jej povedal, že už ju nelubi. Samozrejme som bola zhrozená a naštvaná. Povedala som mu o tom, čo sme spravili a povedala som mu, že nech jej povie o mne inak jej to poviem ja.
Na druhý deň cely smutný mi tvrdí, že jej to povedal.
Bol to ťažký týždeň. On bol strasne sklamaný, že ma oklamal a že jej veľmi veľmi ublížil. Stále hovoril že sa teraz musí dať naporiadok lebo mu je z toho celého zle.
O dva dni mi prišla správa od jeho ex na moj instagramovy účet. Našla si ma tam a napísala mi. Povedali sme si úplne všetko. Ako to celé bolo. Dozvedela som sa, že sa spolu nikdy reálne nerozišli. Áno povedala že to medzi nimi vobec nefungovalo že sa stále hádali a že spolu cele leto nespali. Ale bola to čiastočná pravda. Nikdy sa totižto úplne nerozišli. Až teda vtedy keď som mu dala to ultimátum. Vtedy sa snou už rozišiel a ona odišla z jeho bytu. Ale zistila som, že ako sa o ňu stále zaujímal a kontaktoval ju, tak sa snou niekoľko krát aj vyspal. (Už po tom ako sa rozišli). Nechcel snou byt vo vzťahu ale nevedel ju asi úplne opustiť. A ako sa hovorí “zakázané ovocie chuti najlepšie”.
Teraz je mesiac od toho celého čo sa všetko stalo. Snou sa úplne rozlúčili, ona si ho vsade zablokovala a prerušili kontakt. Čo sa teraz týka nás dvoch.. Neustále ma prosí. Že on ma miluje. Že nevie bezomna byt. Každý deň plače. Vola mi po nociach nikedy. Hovorí že ma chce robiť už iba šťastnou. Že chce somnou bábätko. Že chce aby som bola po jeho boku. Že chce ísť somnou bývať, vymaže si kvôli mne soc.siete a dá mi polohu na telefóne. Že spraví všetko len nech mu dám malú šancu. Že mi o tom nechce hovoriť ale chce mi to ukázať činmi.. Ja som zmätená a tieto slova, ktoré mi on hovorí somnou hýbu a sa trápim.
Ja cítim z neho, že ho to úprimne mrzí a že ma miluje… Ale čoho sa ja bojím je to, že to ma v sebe zakorenené a bude ochotny niečo take spraviť znova aj keď neskôr.. Keď proste dokáže klamat dvom ženám ktoré ma rad do oči a dokáže s oboma spat. Tak sa bojím že to zopakuje..
Najdivnejsie je, že on tvrdí, že v ňom niečo bolo. Že to spravil lebo v ňom niečo bolo. Že sa nechce vyhovárať ale to nebol on.. A toto ma mätie úplne lebo ja na takéto veci neverím.
Veľmi vam budem vďačná za každú radu, názor a odpoved ❤️

pribinak
2. nov 2024

Kriste koľko máš rokov? 16? Však toto je úplný debil.
Vodí vás za nos obidve

stanulienkat
2. nov 2024

No do pol roka je kazdy idealny a uzasny.😁 Hadam vidis, ze nie je. Uz pri prvom klamstve si ho mala zablokovat a neozyvat sa mu.

nikpa
2. nov 2024

@nataliaaa7 naozaj nevieš čo máš robiť? Toto je patologicky klamár, ktorý ťahal za nos rovno dve ženy, na ktorých mu vraj záleží. Počas toho s vami obomi aj spával a ty naivka si ešte myslíš ze ta ľúbi? Ten ľúbi akurát tak sám seba! Zobud sa, zahod ružove okuliare a kopni ho kam si zaslúži. Ak mu dáš šancu, ver ze za pár mesiacov, možno rokov si budeš tlct hlavu, len to už možno nebude také jednoduché od neho odísť... Možno už budete mat spoločne záväzky, preto je teraz lepšie zísť z kratšej cesty a nestrácat pri nom čas a energiu.

januska12323
2. nov 2024

Taký naivný príbeh som dávno nečítala. Zablokuj si ho všade inak skončíš ako jeho bývalá.

maca1984
2. nov 2024

Ak by som mala .." násť ", tak by som mu tie žvásty uverila.

ina2405
2. nov 2024

@nataliaaa7 máš dobrú intuíciu, keď mu už neveríš. Jasné, že to je nezodpovedný typ a klamár,
že "Každý deň plače. Vola mi po nociach nikedy. Hovorí že ma chce robiť už iba šťastnou. Že chce somnou bábätko" 🙄 najlepšie chcieť hneď bábätko, to všetko napraví.

sella38
2. nov 2024

preboha živého, len si s ním neurob dieťa....
Nasleduj jeho bývalú a všade ho zablokuj...

nataliaaa7
autor
2. nov 2024

Ďakujem, vám toto som potrebovala počuť! Aj som potrebovala nech mi niekto vynadá a povie či som normálna.. Lebo ja som taká naivná boze..
On mi plače každý deň do telefónu. Hovorí, že mu je zo seba tak zle, že si chcel niečo spraviť…
A presne. Mám aj taku intuíciu a teda pocit, že je veľký manipulátor. Ale zároveň ako to všetko pocuvam nonstop tak mi ho žiaľ príde aj luto niekedy. Som proste naivná. Ďakujem vám

sella38
2. nov 2024

A ešte.... že v ňom niečo bolo.... vieš čo? Psychopat je to a buď rada, že sa to uťalo teraz....

stanulienkat
2. nov 2024

@nataliaaa7 ked chlap hovori, ze si chcel nieco spravit a chce dietatko-tak je dobry psychos. Este dnes ho zablokuj.

oliviakatka
2. nov 2024

Manipulátor a narcista ako z učebnice 😊
-love bombing (dokonalý, milý, pozorný, bez chyby)
-rola obete (mám také dobré srdce že mi je bývalej ľúto)
-citove vydieranie a keď už ani to nezaberá tak vyhrážky ako si niečo spraví. Ak už nepomôže ani to tak si vymyslí že je smrteľne chorý ✌🏼

A samozrejme v celom tomto scenári nesmie zmienka o bábätku chýbať. Bože oni sú všetci ako cez kopirák. Neznič si s ním život.

nataliaaa7
autor
2. nov 2024
vler
2. nov 2024

@nataliaaa7 prestan zdvihat telefon. Ze Ta bavi pocuvat jeho nareky v telefone. Vsade ho zablokuj.

pralinka25
2. nov 2024

@nataliaaa7 uz len to ze sa javil ako dokonaly je prva divna vec. tvarit sa dokonale manipulatori dokonale vedia.

gribka1
2. nov 2024

Už ho k sebe nepusti, nedá sa mu veriť, nerieši veci poriadne, len tak, aby bolo aj aj. Sraľo to je.

evcagabi
2. nov 2024

Sak nech si nieco spravi ked chce 😅😅😅

earlgrey
2. nov 2024

Urob presne to, čo urobila jeho bývala. Zablokovať úplne všade a nech si plače doma do vankúša.

maminkadeticiek
2. nov 2024

Boze ty si strasne blba.To nie je urazka,to je konstatovanie.
A to ze ti chlap place do telefonu,to je ciste chudactvo.Troska.To je naruseny clovek po kazdej stranke a ty sa zobud preboha konecne!!!

rozculena
2. nov 2024

@evcagabi praženicu napríklad 😀

sevrin
2. nov 2024

Ex si ho všade zablokovala a teba zúfalo prosí o šancu.

Keby si ho ex nezablokovala, tiež by ťa tak zúfalo prosil o šancu?

lukbe
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
aurora33
2. nov 2024

@nataliaaa7 ,,vymaže si kvôli mne sociálne siete a dá mi zdieľať polohu na telefóne a chce so mnou bábätko” 😅😀😀😅😀😀😅 bože kde chodíte na takých zúfalcov

zzzzza
2. nov 2024

@nataliaaa7 ze v nom niečo bolo? Psychicky chorý?

zzzzza
2. nov 2024

@nataliaaa7 placlivy chlap ta znici psychicky...

zzzzza
2. nov 2024

@nataliaaa7 emocne labilny bez sebareflexie

schauma123
2. nov 2024

@nataliaaa7 🤣 takého som mala. Najlepší muž na svete,do času... A vieš čo bol? Narcista. Utekaj a nepočúvaj tie choré výmysly. Manipulátor. Geňo.🤮

mondolina
2. nov 2024

@nataliaaa7
chybu si už urobila na začiatku keď si si začala so zadaným mužom.

pralinka25
2. nov 2024

A este mozes si byt na 100% ista ze ti pisala ona? Mna sa to zda brutal divne teda.aj ked divneho je tam toho viac. On ta uplne zblbol.

miadi
2. nov 2024

Ty nebudes uplne najostrejšia ceruzka .. ked ti od zaciatku prislo ok ze zije s priatelkou ale “ rozideni.” Chapes vlastne ze on mal 3 roky partnerku ktoru zacal s tebou podvadzat??. Koli tebe ju sice poslal prec Lebo si dala ultimatum . Ale vobec nie je taky chrumkavy ako sa ti zda . Vlastne ho vobec nepoznas a cele to bol len oblb . Keby ta miloval nesexuje s inou . A teraz si este vymysli ze to Nebol on nieco v nom
Bolo 😂jeho pipik bol posadnuty poltergeist 😆 dievca zlate ziadne babatko si nerob snim
Blokni ho vsade a hladaj niekoho co mà moralku. Co neklame a nepodvadza .

haggard_222
2. nov 2024

Vykašľala by som sa na neho. Vodí vás za nos obidve, presne tak.
Inak takýto príbeh som jeden poznala. Nakoniec sa tie baby skamošili a spoločne na neho kydali aký to je debil 😂