Ahojte, uz mam tu jednu diskusiu pisanu pred rokom. kludne si ju pozrite.pisala som uz vtedy ci mam odist. . Viem ze niektoré budete utocit. ale som 12 rokov vydata a mam 33 rokov a 2 detiuz vyše 2 rokov s mužom nežijeme ako manželia priatelia.... len vedla seba. Snazila som sa zvratit tento stav vyse roka , zblizenia vzdy ma odbil, naposledy mi povedal co robis.... ja ze uz by som sa s nim chcela aj milovat ... ako na rovinu ... aj som mu vela krat hovorila ze mi chyba, ze musime nieco s nasim vztahom robit, ze vždy ho lubim... ze mi chyba objatie bozkavanie...to ze bol a je mamickin maznacik a doma nepomaha nato som si zvykla ale na toto sa zvyknut nedalo.... a stalo sa nasla som si milenca sme spolu 7 mesiacov. Vzdy som tym opovrhovala a nakoniec sa to stalo mne.... stretavame sa sporadicky , kedze mame obaja rodiny a byvame od seba 50 km. on to tiez nema doma ruzove vraj ( mozno mam len ja ruzove okuliare) ma malu dcerku a a vraj je s nou len kvoli nej. On o mojich problemoch nevie.. mysli si ze sme doma ok. A od zaciatku vieme ze svoje rodiny neopustime... kvoli detom .... Lubime sa ( aspon ja jeho ano) on tvrdi to iste.... vieme sa spolu smiat aj rozpravať o važnych veciach.... prave on stal pri mne ked som mala zdravotne problemy... chodil so mnou po lekaroch... muzovi sa nechcelo aj ked som ho volala aby šiel on..muz ma odhovaral aby som pokracovala v studiu na mgr... on ma v tom podporil.... . jednoducho stoji pri mne , no obaja vieme že to buducnosť nema aj keby sme chceli.... a ja v podstate by som nemala odvahu od muža odisť... rozbit detom rodinu a muzovi ,, zobrat,, deti... a on tak isto ... ale zacalo ma to velmi zozierať . neviem ci ho mam nechať isť a žiť svoj život dalej, aj ked s nim sa citim velmi dobre
Najskôr ukončí jeden vzťah a potom si začni budovať nový.
Veď o tom chlapovi nič dokopy nevieš. Aby si nakoniec nezostala sama
@margaretka95 Nasla si si v nom spriaznenu dusu a tvoj muz sa vobec nesnazi dat vas vztah doporiadku.Kedze od svojich zakonitych neodidete,tak viete obaja aku ma vase priatelstvo perspektivu.Napriek tomu by som sa s nim stretavala a aspon trochu takto pookriala.....pokial je to naozaj pravda ze aj jeho manzelstvo je nefunkcne🤔
@margaretka95 nemas odvahu rozbit rodinu??? Vasa rodina je uz davno rozbita 🤷♀️ deti nie au slepe, to co im chces ukazat? Ze je v poriadku zit v manzelstve bez lasky? Toto by si ty ore svoje deti chcela? Ak ano, pokracuj, si na spravnej ceste, ako och naucit, ze zit sa da aj chladne bez dotykov, bez vyznani, bez toho, aby ste si boli oporou atd...
ja by som ešte počkala ako sa to celé vyvinie s manželstvom...
@margaretka95 trapit sa budes viac a viac preto neuznavam tieto bokovky.On nikdy neodide a ty zijes v klame so svojim muzom.Rozid sa s nim, lebo si zavaris na problemy.Ak by si zvladla rozvod a starostlivost o deti to, ze by im muz povedal, ze mama ma bokovku tak pokracuj. Len pozor na to, ze raz sa mozete natahovat o deti, peniaze, majetky.Mozno aj tvoj muz niekoho ma
@luccija tiež ma napadlo že aj manžel má niekoho so záväzkami a tí dvaja tiež nechcú rozbiť svoju rodinu 😅👏👏👏
Nuž ja ak mám poradiť určite by som mužovi povedala že mám milenca a uvidela ako sa k tomu postaví...ak je mu to jedno a ani teraz nedá najavo že mu na Tebe záleží jednoznačne od seba...
Nečudovala by som sa,ak by milencovo manželstvo klapalo a teba má ako bokovku.Ja by som sa povracala ísť s chlapom do postele a vedieť,že pred pár hodinami bol v posteli s právoplatnou manželkou.Robíš veľmi zle,ak si myslíš,že toto prospieva tvojim deťom,nie sú hlúpe a atmosfera vo vašej rodine musí byť strašná.Skús milencovi povedať,že uvažuješ o rozvode a dáš sa dokopy s ním oficiálne,uvidíš ako zareaguje.Ak ti už tak velmi chýbal chlap,mala si hladať nezadaného.Možno aj tvojho manžela si takto odchytila dáka nespokojná "manželka".Celé zlé toto čo všetci zúčastnení stvárate a ešte to zakrývate slovíčko "pre deti".
@margaretka95 to, že si si našla spriaznenú dušu a telo, neodsudzujem, chápem. to, že ti je s ním dobre značí aj fakt, že asi ťa to trošku lízlo (píšeš, že ho ľúbiš). vraj aj on teba. nejde mi do hlavy tá divná kombinácia, že on by od ženy neodišiel (lebo vraj kvôli dieťaťu, môže byť, ešte stále sú takí chlapi, hoci ich je hrozne málo) s tým, že s tebou chodil po lekároch a podporoval ťa, keď ti bolo ťažko. toto mi nesedí s tým, čo píšeš, že obaja viete, že nikdy neopustíte svoje rodiny. a to už prečo? veď o cca 10 rokov, keď deti vyrastú a "vyletia" z hniezda, prečo nebyť šťastní? už keď teda teraz nechcete "trhať" rodinu? neviem, či by ma napĺňala takáto forma mileneckého vzťahu, kde nevidím prakticky žiadnu budúcnosť. ale OK, máš to tak, ako to máš a ak si spokojná, tak je to v poriadku. ak ťa to napĺňa pokojom a tým pádom si pokojnejšia aj doma pri deťoch a tým pádom máš viac na háku aj muža, tak je to v poriadku. ešte sa môže časom stať to, že tvojmu mužovi to bude až také divné, že oňho nestojíš, že sa do teba znovu zamiluje 😀
Ja som nikoho nehľadala... hlavne pre to jedno.prišlo to samo a nebolo to hneď na prvom stretnutí. rozumeli sme si a postupne sme do toho obaja padli. ... no to vieme od zaciatku nášho,,vztahu,, ze to buducnost nema. obaja chceme byt so svojimi rodinami kvoli detom . su este male, potrebujú nas oboch. a trapim sa ze je nam dobre spolu, rozumieme si ale nemozeme byť spolu a je mi oporou vzdy ma vie povzbudit, zobral si volno len aby mohol so mnou ist k lekarovi do ineho mesta, pre niekoho malichernost pre mna nie, lebo mala som strach a isiel so mnou , aby bol pri mne ... no ci nieje lepsie aj napriek tomu vsetkemu to nechat, casom troška zabudnut... aj ked pochybujem o tom a žiť dalej život s muzom a detmi aj ked takto
@margaretka95 Boze, zeny, ako si mozete mysliet, ze detom prospieva takato rodina ???!!!
@margaretka95 ono ak je to tak, ako píšeš, za chvíľu vás to oboch prevalcuje.... zatiaľ to ešte držíte nakrátko, lebo je to pár mesiacov, ale buď sa to rozpadne alebo budete chcieť tráviť ten čas spolu viac. no ja neviem... či je toto správna cesta. poznám osobu, ktorá bola rozvedená a mala ženatého milenca. tiež ostal so ženou len kvôli deťom. a teda, fungovali spolu asi 10 rokov, možno i viac, vraj, kým syn vyrastie... syn už musí byť dospelí a oni údajne už nie sú spolu (neviem to presne od nej, len od jej rodinnej príslušníčky), či sa to rozpadlo preto, že si uvedomil, že predsa len chce ostať s manželkou alebo preto, že dotyčná je tak trošku čudná a možno časom, ako zvýšili intenzitu si uvedomil, že teda žiť by s ňou nechcel.... neviem. v každom prípade to takto ťahali viac ako 10 rokov a to na vzdialenosť väčšiu ako 300 km. čiže áno, dá sa, ale teda či ťa to skutočne vnútorne uspokojí alebo si to len budeš myslieť, to je už teda veľká neznáma 🙂
@margaretka95 nevyhovaraj sa na dieta, keby ti islo o dobro deti, tak by si chcela, aby mali normalny vzor milujucich rodicov, ktori sa lubia ja navzajom. Ze sa nechcete rozvadzat, je len vasa pohodlnost a strach.
v prvom rade ak nechceš byť už s manželom, tak by som to manželstvo proste ukončila, nemá to význam to takto ťahať a ver, že tak či tak by si deťom ublížila. Nefunkčný vzťah vycítia veľli rýchlo. No či ti to nejak pomôže v tom novom vzťahu, keď sa on rozvádzať nechce, tak to už je fakt vo hviezdach
len oni to tak nepocituju , viem niesu uz tak male ... ale snažime sa pred nimi . my sa ani nehadame, rozpravame sa o bežnych problemoch. ideme aj na ten spoločny výlet, prechadzky. len to je skor take iba spolunažívanie a riešenie okolo deti... on sa nesnažil nikdy zlepšiť naš vztah a ja som rezignovala asi pred rokom o hocijake zblizenie.. uz mi bolo trapne, neprijemne a ponižujuco.... a s nim to nema buducnost az velmi lubi dcerku ktora ma len 10 mesiacov . ...
a deti su na ocka naviazane, velakrat mi povedia ze by nechceli aby sme sa rozviedli.... mužov brat je totiž rozvedeny a aj kamaratku mame z rozvedenu. svokra je rozvedená..... skrz toho to spominaju .... a obe su velmi citlive .....
Tak ratajme, milenca - mas 7 mesiacov.... Tvoje pohnutky ako tak zneju ze to mas tazke vo svedomi .... Ale on si s tebou zacal ked mala jeho dcerka 3 mesiace ! Odskocil od cerstvej matky k milenke ! Takze bud jeho dieta je vysledok nechraneneho sexu - a nechce odist od matky lebo ani ty niesi pre neho dost zaujimava dobra, len ti to na rovinu nepovie - pravdepodobne mu to vyhovuje s obidvoma zenami ... a mozno hlada tretiu pre ktore raz to babatko opusti
@fotoarch tiež dobrý postreh... ja som totiž myslela, že on má už aspoň 5-8 ročnú, netušila som, keď napísala "malú" dcéru, že ide o batoľa... súhlasím. ak to bolo nečakané tehotenstvo, nemal si ju ani brať a ak čakané a chcené, tak je to chrapúň... možno nemal na tehotnú chuť alebo ona naňho a on to vyriešil takto... no ktohovie...
autorka: ak vieš svoj románik kryť bezproblémovo, tak si v ňom pokojne pokračuj. teba má tvoj muž na háku, čiže ty nemáš čo stratiť. deti budú mať "kompletnú" rodinu, kde sa nehádate ale normálne komunikujete. čiže ani vaše deti nebudú na tom zle. iné by bolo, keby ste si boli denne vo vlasoch. no a pán milenec, nech si už zariadi svoj život ako chce. ty ho použi, keď budeš chcieť byť ženou a on nech sa doma tvári, ako je mu libo....
oni niesu manželia a nechce si ju ani vziať.... chodili spolu dlhšie...u nich to je zaujimave tiež z jeho rozpravania. ona byva s malou u rodicov lebo jej to vyhovuje.... vraj pomoc.... totalne nesamostatna sa mi za z rozpravania.... on tam chodi na víkendy , niekedy tam dobehne aj cez tyzden lebo byva v meste kde ma pracu. co je asi 40 km od nej . a nechce dochadzat kazdy den , kedze ma byt priamo v meste. lebo vraj je jej maly jednoizbovy byt kde bývali predtym spolu. co mi je nepochopitelne ...
ona ho taha tam bývat... len on nechce 40 km od prace a so svokrovcami ked ma byt aj ked jednoizba v meste . vzdy jej vravi že kupia si vačší ked mala trosku podrastie, ze zatial by im to stacilo .kym niečo nenajdu
@apolka77 tak s tymto by som sa nikdy nepriznala;))
@margaretka95 ich neries co ako maju ci jej je maly byt.Ok tak stav vsetko na jednu kartu si zena tak ho vmanipuluj bolo by fajn sa rozhodnut odidem od muza ideme byvat spolu?a uvidis reakciu do 1 izboveho bytu nove 3 osoby, cudzie deti....rozid sa s nim zamilujes sa coraz viac.Pravdaze ste si teraz vzacni ved ste spolu par mesiacov urcite neriesis upratovanie a kto kupi toaletak🙂bola si nespokojna a ocaril Ta, ale buducnost to nema
Rozohraj hru povedz doma muzovi, ze zvazujes rozvod, lebo chces byt stastna.Vela manzelstiev zije bez sexu ako kamarati, ale nehadaju sa, vychovavaju deti daj si na misku vah co ocakavas
@margaretka95 no to je divné teda fakt. môj zrelý rozum mi hovorí (možno sa mýli), že celé rozprávanie tvojho milenca je nanajvýš čudné. ak matka jeho dcéry chce žiť pri rodičoch, pretože je jej jeho byt malý, to ešte by som ako-tak rozumela tomu. čomu ale nerozumiem je, že píšeš, že obaja nechcete trhať rodiny... ty tu svoju ešte ako-tak držíš pokope tým, že deti sú v kontakte denne s oboma rodičmi. ale on má rodinu vlastne už potrhanú. čiže ak javí záujem o teba a myslí to úprimne, potom ty musíš urobiť nejaké kroky, aby si to riešila. buď to ukonči alebo ukonči manželstvo. mne to skôr teraz už pripadá tak, že ty si nechceš komplikovať život.
teraz naskočila tvoja správa, kde píšeš, že oni si kúpia väčší byt, keď malá podrastie, no ehm....ako to napísať.... druhé čo mi napadlo je, že on ťa ťahá za nos najkvalitnejšie, ako len vie. lebo ja fakt nepoznám jediného chlapa, ktorý by robil takúto vec. čakal na nejakú ženu, ktorá chce veľký byt a neviem čo... dom a auto náhodou nechce? no neviem. mne to pripadá celé ako vymyslený príbeh :(
@panelacikova ale je to tak. som pri nom niekedy ked spolu volaju a chodime aj k nemu domov . ona ma svoje pohodlie u rodicov. mamka jej pomaha s malou. tak nechce sa vzdat toho pohodlia. ona ho taha tam, on ju k sebe.
a neverim ze ma taha za nos... lebo to citim.... mozno som naivna ale verim mu. vela spolu hovorime, volame si a viem ako sa ku mne sprava....ako mi vie poradit, povzbudiť....
@margaretka95 no zbohom. tak potom si uprac teda sama v sebe to, či ti to momentálne vyhovuje, že máš aspoň sex, keďže doma ho nemáš.... ak ti to vyhovuje, tak kým sa dá, si užívaj, aby si mala na čo spomínať, keď si tvoja známosť kúpi väčší byt a jeho životná láska sa k nemu konečne nasťahuje. ale pozor! aby si sa nezamilovala, lebo to bude tvoj koniec....
@panelacikova ved to sa uz stalo... obaja sa zamotavame do toho a vieme ze to nema buducnosť. preto rozmyslam nad koncom.... len si neviem predstavit ze už ho nebudem vidieť , počuť.....
@margaretka95 no tak to máš sakra ťažké teda.... čím skôr, tým lepšie. alebo byť spolu a postupne na tom pracovať. ide aj o neho, či má k tebe city a tie či sú silnejšie než sú city k matke jeho dcéry...
a potrebovala som to dostat zo seba von... s nikym sa nemozem o tom porozpravat. ... co a ako sa citim, poradit sa ako dalej....
@panelacikova podla toho co hovori tak ano.... velakrat mi povie keby to bolo skor.... zeby si ma hned vzal .... ze za malu je vdacny a ma ju strasne rad, ale keby to bolo inak tak uz spolu niesu urcite
@margaretka95 Tak to nechaj plynut,uvidis ako to pojde casom a tes sa ze mas v nom oporu.....lenze ak spava aj s nou,tak to uz nie je vporiadku🤔
@margaretka95 rozvod. Bodka