Mam priateľa, ktorý si prešiel 3ma vzťahmi v ktorých ho všetky podviedli, a teraz každú vec ktorú urobím resp.neurobím tak si hneď vykladá tak ze robím to čo oni, že sa stretávam s druhými a ze mu klamem, čo pritom vôbec nie je pravda. A keď mu poviem,že nemusí byť každý rovnaký, a ze by som mu to nikdy neurobila tak mi povie ze to hovorili aj oni, a ako to dopadlo, tak ja už fakt neviem co mam robiť. Prosím vás o nejakú radu.
To by som ukončila a to hneď.
Poznám takýto typ, podľa mňa robil to isté aj v predošlom vzťahu. Nohy na plecia...
Kopnút do zadku alebo ho do konca života presviedčať, že nerobíš to čo si on myslí že robíš.
3 vzťahy a 3 rovnaké problémy...ešte je otázne, či ho naozaj všetky podviedli. Po rozchode s tebou bude piatej rozprávať, že ho podviedli 4 - vrátane teba.
Utekaj, kým je čas.
Ukončiť a rýchlo. Toto je uz teraz zle a bude ešte horšie
@melanta Ale čo keď ja budem tá prava co zničí všetky tie jeho podozrenia a obavy
ty sa mu budes podkladat a nakoniec ta podvedie on,aby si pohonil ego kvoli parohom z minulosti...ako sa sprava? je skor utiahnuty,depresivny alebo naopak arogantny,odmerany? lebo v prvom pripade je raneny a to znamena ze sa cez tie 3 lasky este nepreniesol,takze ich v kutiku duse lubi,hoci ho podviedli..v druhom pripade to je este o kusok horsie...bude ta dusit a neverit ti,postupne bude na teba zly...poriadny dlhy rozhovor,kde mu povies,ze ho lubis a uraza ta porovnavanie s tymi pred tebou,lebo to znamena,ze si o tebe mysli ze si k*rva..a ak je to tak,preco je s tebou..lebo ak chce,mat pekny a normalny vztah,tak nech zabudne na tie 3 zeny definitivne a nech sa venuje tebe.a ze na vztahu pracuju dvaja... a ked to nepomoze , rozid sa kym je cas...
Si si istá, že ho podviedli a nebolo to ako u vás? Žiarlivcovi nič nepomôže od neho len utekať.
Toto je obyčajný žiarlivec.
Ty budeš tá práva ktorá sa nechá terorizovať. Ostatne zutekali kým bol čas
Daj si termín dokedy ich zničíš. Ideálne skor než budeš zničená ty.
@poppy22 on je práveže veľmi pozorný, milý a nikdy nič zlé neurobil, a to ze ma lubi nepochybujem vôbec len proste často mu dám teoreticky dôvod napr idem skôr spat(chodím neskôr spat vacsinou) a on si hneď myslí že idem von a niekym a ze mu klamem ze idem spať, lebo presne toto robili tie jeho bývalé, chápeš tak hneď to tak pre neho vyzerá.
Bud je to chudak co ta bude za kazdym deptat vymyslenymi moznostami cohokolvek-nielen afery.
Alebo proste ma tolke zranenia ze sa cez to neprenesie a bude vzdy podozrievavy.
Ja by som toto nezniesla aby mi pri mojej vsetkej dobrej voli vycital co kde kedy ako…. Toto je jeho problem. Jeho minulost. Ty s tym nemas nic.
Utekaj kým sa dá, kamoska sa za takého vydala 🙈 on sa nezmení… Inac s tým že ho všetky podviedli, je veľmi zaujímavé, že všetci takýto žiarliví idioti tvrdia to iste. Podľa mňa je to len jeho “ospravedlnenie” za žiarlivosť
a sme doma..uz pouzivas slovnik "len proste často mu dám teoreticky dôvod " ...vidis? a uz si v pasci,ked sa budes bat sa aj nadychnut sposobom,ktory by on mohol zle vyhodnotit...a -zacinas obvinovat seba !...v normalnom vztahu mozes ist spat aj o 7 mej vecer,bez podozierania...a ze je mily? chlapi,ktori deptaju,manipuluju su obvykle velmi mili...a zeny si ich pozornost casto vysvetluju prilis romanticky...
@poppy22 toto s tou romantickostou si titotalne vystihla 🙈
"on je práveže veľmi pozorný, milý a nikdy nič zlé neurobil, a to ze ma lubi nepochybujem vobec"...to co pises sa nezhoduje s opisom toho ako sa realne chova. Ventiluje si na Tebe svoje (udajne) traumy z minulosti. Ja by som to vobec netolerovala, tak ako Ti vravia ine baby na do mnou
Podla mna ho nepodviedla ani jedna. Maximalne 1. Ale on si v tej svojej ziarlivej hlave vsugeroval, ze vsetky. Utekala by som co najdalej.
@amelie2017 dve nachytal pri tom, a ťažko je tak hovoriť o tom keď ho nepoznáte, a ani ja neviem ako to bolo zo strany tých bývalých, čiže ťažko teraz hovoriť ci to tak bolo jak hovorí alebo nie
Utekat co najrychlejsie a najdalej...ty to teraz nechapes a chces dokazat ze si ta prava a si ta prava za kazdu cenu...hej pokial o rok dva tu nebudes mat toho plne zuby, ale uz bude neskoro...
kazda ti tu radi dobre, utekaj kym sa da, takeho cvoka prenechaj inej, ak mas co len trosku rada sama seba, takeho debilka sa zbavis...uz by ti mali blikat vsetky kontrolky ako Las Vegas, ze preco ho asi kazda jedna podviedla...hm? Preco asi? Keby bol taky "pan dokonaly" tak minimalne ta prva a maximalne ta druha ho ma za manzela...ale kazda mu nasadila parohy...preco asi??
Jaaaaj vieme, pri takych chlapoch su vsetky ex stetky a slapky co si ho nevazili...
Ani tie predošlé tri ho nepodviedli, stavím sa. Ty len budeš štvrtá, ktorú doničí svojou žiarlivosťou a ty ho budeš donekonečna presviedčať, že ho nepodvádzaš.
Tebe je tazko byt nad vecou, ked si zalubena... Davas dovod na ziarlivost?! Naozaj??? Utekaj cim skor, bude to len horsie. Samozrejme ze pomedzi tieto vylevy je pozorny, ved keby nebol, co ine by ta pri nom akoze drzalo?
Obavam sa, ze tie tri ho vobec nepodviedli. Ja som si dokonca takmer ista. To len on vyklada rozpravky aby nevyzeral ako totalne nepouzitelny ziarlivy blb.
Cim skor spravis to co spravili tie tri pred tebou, tym bude pre teba lepsie. (a daj pozor aby si s nim neotehotnela, to sa ti uz bude tazko s dietatom utekat, pretoze on bude ziarlit aj bez dovodu, len tak zo zasady)
Prečo sa pýtaš keď nechceš počuť že je to choré správanie? Veď si bez rečí rob čo chceš.
Chorobný ziarlivec sa nezmeni, utekaj kym mozes 😖 aj ja som zila s takym - KAZDU sobotu som prezliekala postel, jeden vikend bol prec a bum, isto jediny dovod preco som prezliekla bol, aby nezacitil pach milenca ktoreho som tam cez vikend mala 🤦 dalej, mala som vraj podobnu povahu s frajerkou jeho kamoša a ona ho podviedla takze je logicke ze aj ja podvadzam. A podvádzala som ho s kolegom - preco? - no lebo je to chlap a sme na pobocke v celopresklenej kancelárií len sami dvaja 🤷
Ty mu veris, ze dve nachytal? Ty mu v podstate veris vsetko. Aj to, ze on, chudak, je velmi sklamany a ty, prave a jedine ty, zabezpecis aby ho nejake dalsie sklamanie nepostihlo... Uz ta kontroluje kedy chodis spat. Co bude kontrolovat dalej? Este mozes chodit von s kamaratkami alebo uz ti to zakazal? Uz ti zakazuje nosit kratke sukne a vystrihy alebo k tomu este nedoslo? Uz ta kontroluje kde si sa cestou z roboty zastavila, ci to este len dojde?
na tvojom mieste sa s nim rozidem. a potom uz len pre zabavu by som tie tri nakontaktovala a opytala sa, ako to vlastne bolo? aby si sa poucila do buducna, ze nie vsetky sladke recicky znamenaju, ze ta naozaj miluje.
ja ti este pridam toto-aj moj byvaly si presiel vztahmi,a tie dotycne s ktorymi zil, ho podviedli...takze ked som ho spoznala a myslela si aky je dokonaly,tak som ho lutovala a prepačovala mu vsetko...a teraz na jar som pochopila,ze mozno tie zeny mali dovod..lebo som si ista,ze to co znicilo nas,bolo aj predtym /jeho sestra a jeho chorobny vztah k nej/-a tie zeny to vyriesili tym,ze si nasli ineho chlapa...takze pouvazuj,ked je ten tvoj taky uzasny,preco ho podviedli-vela ludom sa stane,ze ho partner podvedie-ale ked ho udajne podviedli vsetky jeho zeny,-tak takymto nahodam neverim...ja ta chapem,zalubeny clovek nechce vidiet pravdu...nemysli si,ze ked mu vo vsetkom vyhovies,ze to bude stacit.ze bude kludny a spokojny...skus sa zamysliet,preco ho podviedli a pozri na neho s odstupom,ako by si hodnotila kamoskinho noveho chlapa...
@pribinak Možno bol taký na 💩 milenec, že radšej si to rozdali s niekým iným, len aby to nemuseli robiť s ním...Alebo fakt zutekali preto, lebo bol žiarlivý ako magor.
Ukončiť to a čo najrýchlejšie. Prečo si komplikovať život? Chceš takto žiť celý život? Že si nebudeš môcť ani prdnúť bez toho, aby za tým niečo nehľadal.