Ahojte , zaujíma ma vás názor na môj vzťah s partnerom a naše problémy a momentálna situácia .
Mám priateľa nejaký čas už ,ktorý ma deti ale súčasť e ešte je ženatý . Prekonali sme iste nejaké problémy na ktoré sme zabudli a išli ďalej ,všetko bolo super a žili sme spolu cca 2 mesiace ,ale po tých mesiacoch vytiahol na mňa jednu vec ktorá sa stála ale pri tom to nebolo tak ako on si mysli a začal sa v tom nejako šparať až mi povedal ,že mi neverí keďže mu to cele nesedí ,následne od toho už 2 týždeň vôbec nebývame spolu . Teraz to je také ,že ano stretávame sa ,trávime nejaký čas spolu ale vôbec nebývame spolu keďže on vraj potrebuje ešte čas . Čo ale je na tom najhoršie chodí spať k svojej ex na byt aj keď tvrdí mi ,že to nie je pravda ale párkrát som ho už pristihla ako tam ide neskoro večer .To iste sa stalo aj včera ,po krásnom dni spolu ,keď som večer vencila psa úplnou náhodou som ho videla ako tam ide a to ešte aj poza bytovky a to on si ma ešte ani nevšimol a keď som mu to povedala a povedala že ja som to vedela že tam chodí a že ma klame ,tak hneď na mňa vyskočil ,že ani neviem o čo ide a hneď robím nejaké zábery .Povedal ,že celý deň nebol s deťmi a keďže ešte boli hore tak to chcel využiť a tam ísť ale tém čas nato bol podľa mňa neskôro o 22:10 . Ja si myslím keby to bolo tak ako tvrdí tak mi to oznámi a pri tom vôbec nič nespomínal . Čo myslite vy ? Klame ma ? Spi tam ?
Wtf?Máš priateľa, ktorý je ženatý!Nič tam nie je zdravé!A teba trápi nejaké spanie?Preber sa.
Vedela si, že vstupuješ do problémového vzťahu, však? Lebo začať si so ženatým je problém. Roziď sa s ním, kým sa nevysporiada s manželkou.
@gribka1 ja len nerozumiem tomu keď hovorí ako ma ma rad a chce byt so mnou a mať aj budúcnosť ,že prečo stále nejde a nerieši tieto vážne veci
Vám to *ebe ženy?Furt to isté, už pochopte že totálne nedôležité je, čo hovorí, ale ako koná!Skutky a činy!To je dôležité!Si v totálne chorom vzťahu!
Lebo aj klamárov je dosť a nemusí to myslieť vážne. Správa sa podozrivo.
Este to nie je ani poriadne vztah, kedze to nema uzavrete s byvalou a uz mate problemov viac ako niekolkorocni manzelia. Neverite si, nehovorite si pravdu, to snad staci. Kym mozes, tak si najdi single chlapa.
načo zakladáš opakovane rovnaké témy?
Akože ex?Veď je to jeho žena ešte stále.Prepac,ale navyše si v tom vzťahu ty,nie ona,nájdi si niekoho,kto ťa bude mať rád a nie že bude s tebou vtedy,keď ho žena vyposiela kade ľahšie...
@gribka1 hej a kde je jeho téma dáš link
Rozmýšlaš? Načo ti je koža na úvazku? Ženáč, ktorý ešte k exke chodí vyspavat a odrbkáva ťa, ževraj ty si na omyle a potrebuje čas?
Veď nikto netvrdí, že ti klame ak chce s tebou spoločnú budúcnosť.....ale záleží akú.....vieš, tvojmu chlapovi zrejme vyhovuje manželka a aj milenka...ak nenájde to čo potrebuje u jednej , nájde to u druhej....a pri probléme zmení bydlisko, to ale nevylučuje mať obe ženy v zálohe.....
Načo jedna téma,pod dvomi nadpismi?Sa strašne nudíš?
Ma ta len ako bokovku. A presne koli takym ako ty je “este zenaty”.
U muža máš iba dve veci! Nič iné a nič medzi. Buď chce a chce budúcnosť a ma ťa rad a robi to teraz a robi preto maximum, terat nie potom ALEBO klame, ťahá motuze hrá na dve strany lebo sám nevie.. realita, podľa toho čo píšeš, kopni ho veľmi rychlo do zadku a nič neľutuj, nenechaj sa vtiahnuť do jeho hry… po prve je ženatý to je veľmi veľký pruser pre novy vztah, tam nemáš čo s takym budovat, nema čistú hlavu, nema vstrebať veci, deti nemaju vyriesene, majetok nič… toto je na par rokov…… a po druhe je klamar, … a vzdy bude, pretoze ak nevie otvorene povedat priatelke idem ku detom a v noci? A co tam chce? Zislo by sa zazvonit jeho manželke …
Vodí ta za nos, ešte niečo? Keby chce, už dávno je rozvedeny.
"ešte je ženatý" .... stačí mi prečítať potiaľto.
načo ti je chlap ktorý nemá uzatvorenú minulosť...