Problémy vo vzťahu

17. aug 2024

Pisem tu ani neviem ci sa potrebujem len vyrozpravat. Som nestastna vo svojom zivote. Nestastna z toho ze sa neviem odputat od chlapa ktory mi vela naublizoval. Stale mam pocit ze mi len klame. Stali sa veci ktorymi mi velmi ublizil a ja trpim. Trpim stale ked odchadza z toho ze ci naozaj ide tam kde povedal. Ze ci mi zase neklame či ma neisiel podviesť. Mame spolu syna. Nie som na nom zavisla ani financne ani to nie je o tom ze nemam kam ist kedze byva on u mna. Neviem co robit s tym vztahom ak sa to este da takto nazvat.

dharmasanata
17. aug 2024

To sa naozaj pýtaš?

pribinak
17. aug 2024

Vidíš nejakú spoločnú perspektívu ? Ak nie, tak ho požiadaj aby odišiel

Ak tá podviedol, zradil, tak dôvera je preč a už mu tak ľahko nikdy veriť nebudeš

lindous
17. aug 2024

Momentálne si vo vzťahu nešťastná a ukončiť to bude určite náročné a bolestivé, pravdepodobne ti bude nejakú chvíľu ešte horšie, ale bude to nový začiatok toho, aby si sa mala už len lepšie a bola šťastnejšia v živote a padne ti veľký kameň zo srdca... keď vo vzťahu zotrváš, bude ti len horšie a horšie... ale racionálne to asi vieš a ja zase viem, že sa to omnoho ľahšie hovorí ako robí... možno by ti mohlo pomôcť na sebe popracovať so psychológom...

gribka1
17. aug 2024

Každá ti tu povie, že jednoducho to ukonči. Ono to bude na začiatku ťažké, ale ten pokoj čo nájdeš po čase bude na nezaplatenie. Len odvahu. Jeho nezmeníš, tak načo sa trápiť.

modrykolibrik
17. aug 2024

@ Autorka a aky ma zmysel taky vztah? Ty sa kvoli nemu trapis a on ta podvadza. Uz by mal veci vyhadzane za dverami a vymenene zamky

autor
17. aug 2024

Vcera sa vratil po 3 mesiacoch domov zo zahranicia. Teraz uz je 6 hodin prec z domu. Po intimnej stranke je on väcsinou iniciator ale vo mne je taka nedovera voci nemu ze ma to az ubíja.

autor
17. aug 2024

Vcera sa vratil po 3 mesiacoch zo zahraničia. Kazdy den aj ked boli dni ze ma niecim nahneval sa ozval sam od seba ako prvy. Po intimnej stranke je asi 95% iniciatorom on ale vo mne je taka nedovera voci nemu ze ma to az ubíja. Mam pocit ze kazde slovo co povie alebo kazde gesto ktore urobi je klamstvom.

egonsk
17. aug 2024

bol tam pracovne, alebo si uzivat cestu okolo sveta? Ak si stratila doveru, zrejme bol nejaky dovod. Tam sa zameraj a najdes odpoved ako dalej.

autor
17. aug 2024

@egonsk Bol pracovne. A ano je dovod nato preco som v nom stratila doveru.

anketkarka
18. aug 2024

Dôvera je základ. Ak neveríš, tak to nemá zmysel a predlžuješ trápenie. Čim skôr to skonči a nenechaj si ubližovať.