Problémy vo vzťahu

zuzka40229
4. aug 2024

Ahojte. Chcem sa zdôveriť. Síce viem, že vy za mňa nerozhodnete, ale asi potrebujem podporu a zároveň mi bude vedieť poradiť niekto, kto zažil podobnú situáciu. Som vo vzťahu 4 roky. Počas vzťahu sme mali nejaké prestávky. Počas prestávok som spoznala aj iných chlapov, ale rovnako ako priateľ i keď tvrdí, že to bolo iné, ale podľa mna zámer sme mali obaja rovnaký - spoznať niekoho nového, ale skratka on z toho vzťahy nemal a ja áno. Teraz sme spolu a zistila som postupom času, že mi klame. Podľa neho to nie je klamanie, ale vždy čaká, či na to len prídem keď mi povie niečo iné. Naposledy to bolo take, že som vedela, že bol s partiou (aj so ženami) a tvrdil, že tam žiadne ženy neboli, teda prisahal mi to 2 dni. Nakoniec keď som videla na ig fotku z toho večera tak to prekrútil proti mne, že som mu to mala povedať hneď ako som videla tu fotku a že on o tom vedel, ale čakal či sa priznám, že viem o tej fotke. Proste nejde mi o spoločnosť žien, ale o to, že mi prisahal aj keď som sa ho to na rovinu pýtala. Následne som ho prosila o jeden deň počas ktorého by sme neboli v kontakte, aby som to spracovala, ale začal mi vypisovať a vyvolávať, že mám mu aspoň odpisovať. Myslím si, že sa chcem rozísť, pretože vo vzťahu už tých klamstiev bolo viac a vždy keď sa s ním snažím komunikovať to prekrúti proti mne. Čo si prosím o tom myslite. ? Má zmysel mu opäť odpustiť?

trinityf
4. aug 2024

Aha, takže vlastne to ty si tá zlá, čo robí problémy a on je ten chudáčik.... 🤔

pribinak
4. aug 2024

Toto je už dávno ukončený vzťah, len to natahujete

niki35
4. aug 2024

@zuzka40229 toto nie je veľmi "zdravé" z jeho strany. Ani zrelé.

klementinka58
4. aug 2024

Manipulator ako z ucebnice

enmery
4. aug 2024

Venuj energiu niekomu inému. Všetko ostatné je len predlžovanie už mŕtveho vzťahu. On sa nezmení. Si mladá, neraz si zbytočne sama život.

lonely66
4. aug 2024

@zuzka40229 nemá to zmysel. ja by som neodpustila. neznášam klamstvo

stanulienkat
4. aug 2024

Vztah-nevzťah, ktorý trvá štyri roky a počas ktorého ste šukali s inými ľuďmi. 🙄 Načo si toto robíte v živote??? Na čo to je dobré? Uz vcera bolo neskoro.

misiak7777
4. aug 2024

@autorka obaja demetni

deti95060810
4. aug 2024

vzťah bez dôvery je o ničom... radšej to skonči.

eludka
4. aug 2024

Ako malé decka, choďte od seba, nemá to význam. Dajte si od vzťahov pokoj a najskôr zistite co a koho chcete v živote, potom choďte do vzťahu.

egonsk
4. aug 2024

@zuzka40229 Mozno to neboli zeny, ale v modernom ponimani LGBTI+ komunity sa citili ako muz, stolicka, alebo nieco ineho a teda ti mozno ani neklamal, ale nemal chut rozpitvavat uletenost ludi s ktorymi sa stretava 😉😁
Kazdopadne ak uz pohar sa preplnil, tak to by chcelo velmi vela casu, nez sa z neho odpari a znovu nieco medzi vami zastabilizuje, lebo ty stale nanho budes pozerat ako preteka a este dlho budes nan pozerat a cakat, ci uz nepretecie znovu...

janagem
4. aug 2024

@zuzka40229 ahoj 🙂 znie že to nemáš práve ľahké. Úprimne? Ja by som sa bála o dôveru v budúcnosti s takýmto človekom. Asi by si mala ísť svojou cestou nech si zranená čo najmenej a nájdeš si niekoho, komu budeš môcť dôverovať uplne.

bublinka1426
4. aug 2024

odpustat dokedy?

hopsas
4. aug 2024

@zuzka40229 ukážkový manipulátor ..máš môj súcit

alickapusinka
4. aug 2024

určite to skonči ty si išla na istotu že vieš že tam boli aj iné ženy a ON povie že si mu mala povedať o foto s ig.Nehnevaj sa najprv TI hovoril že žiadne baby tam neboli a ak si ho konfrontovala tak si mu mala povedať že bolo foto na ig.Za mna by bol koniec klamár a manipulátor.

danica2711
5. aug 2024

toto by som netolerovala ani keby to bol 13-ročný puberťák - aj keď mentálna úroveň jeho správania zhruba taký vek naznačuje

zuzka40229
autor
6. aug 2024

Ahojte. Najprv sa Vám chcem naozaj poďakovať za Váš čas a názor keď ste mi reagovali. Chápem, že sa nehodí to riešiť na internete, ale prvýkrát som niečo takto riešila a zdôverila sa. Na svojich blízkych nedám dopustiť a verím im. Písala som Vám preto, lebo som chcela vidieť názor nestranných osôb. S priateľom som sa rozišla. Bol to boj. Nie preto lebo chcel bojovať o náš vzťah, ale vypočula som si mnoho vyčítiek a slov, že čo mi všetko obetoval a ako má veľmi miluje. Včera sa naozaj vôbec, ale dnes mi napísal dlhu spravu o tom, že má ak tak bude stále milovať a myslieť na mna a podobne. Dnes má to opäť dostalo. Myslite, že to mysli úprimne alebo je to nejaky spôsob citovej manipulácie ?

alexis617
6. aug 2024

Je spôsob manipulácia a citové vydieranie z jeho strany

enmery
6. aug 2024

@zuzka40229 Keby Ťa tak miloval, videla a cítila by si to v tých 4 spoločných rokoch. Toto je čistá manipulácia. Nič viac.

eludka
7. aug 2024

@zuzka40229 nemysli to uprimne a nemusi si to uvedomovat, manipulovanie je jeho sucast a zase by to bolo o tom istom.