Problémy vo vzťahu

19. jún 2024

Ahojte,

na túto tému som tu čítala veľmi veľa príspevkov ale všade boli odpovede na môj problém cca 50 na 50.
S priateľom sme spolu krátko (1,5 roka).
Klasický scenár. Priateľ je povahovo taký akého by chcela každá. Milý, starostlivý, slušný (v skratke). Som jeho prvý vzťah.
Zo začiatku bolo vo vzťahu všetko fajn ale posledné mesiace už neviem čo robiť. Sexuálnych partnerov som mala viac takže už viem čo mám rada, čo sa mi páči, čo by som chcela skúsiť….
Priateľ je zase úplny opak. Má dosť zlú techniku a vôbec mu to pri sexe nejde. Rozpravali sme sa o tom veľa krát, snažila som sa mu v tom pomôcť, skúsiť poradiť lenže niektoré veci sa ťažko vysvetľujú slovami. Okrem toho si myslím, že je na mňa dosť naviazaný, stále by chcel so mnou byť (nebývame spolu), vraj aj každý deň. Rada s nim trávim čas ale občas chcem aj nejaký voľný čas pre seba. On mi potom vraví, že s ním nechcem byť a podobne, rozpráva sa so mnou tónom akým mamičky rozprávajú na svoje 2-ročné deti. O tomto všetkom som sa s ním rozprávala ale stále sme tam kde sme boli. Už to trvá niekoľko mesiacov čo cítim že niečo nie je v poriadku. Je to určite aj tým sexom a aj som veľa premýšlala nad tým že si vlastne vôbec neviem predstaviť mať s ním rodinu a v konečnom dôsledku som zistila že ma prestal priťahovať. Skrz tieto problémy sme si dali pauzu a nejaký čas sme sa nevideli. Počas tej doby mi bolo naozaj že dobre, uživala som si voľný čas ale úprimne ma mrzí že mi priateľ vôbec nechýbal. Preto neviem čo mám robiť, viem že nie som pravdepodobne spokojná a na druhú stranu mu nechcem ublížiť lebo si to nezaslúži. Stále v sebe živý nádej, že sa to dá do poriadku ale zo mňa sa tá láska už vytráca.

domkakvet
19. jún 2024

Ak sa z teba laska vytraca, tak darmo budes riesit ostatne problemy, ktore mate.

januska12323
19. jún 2024

Prečo si sa k nemu vrátila keď ti nechýbal? Jednoducho vám to neklape.

taynee
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
pribinak
19. jún 2024

No nefunguje to už teraz a nebude ani potom.

jaskolka
19. jún 2024

Tak načo si sa vrátila k nemu, keď ti bolo počas pauzy bez neho lepšie? Ste spolu krátko, nemáte nijaké záväzky, si nespokojná, nevyhovuje ti, nevieš si s ním predstavit budúcnosť . To sa nezlepší, tak ci tak raz pôjdete od seba. Načo predlžovať trápenie oboch?

hugger
19. jún 2024

Aby si neubližovala sebe musíš ublížiť jemu.
Čím rýchlejšie to urobíš tým menej ho to bude bolieť.