Problémy vo vzťahu

risoriskoveronka
14. jún 2024

Dobrý deň. Je podľa vás normálne ak váš muž vám povie že dnes videl peknú blondínku a že bola dobrá. Alebo že pozeral porno v ktorom boli pekné brunetky. Ja som s toho dosť smutná že je takýto. Od začiatku za zaujímal o iné ženy raz vypisoval mojej sestre že čo má na sebe oblečené. Mne už nie raz povedal že som škaredá a nadával mi. A zo všetkého obviňuje mňa keď sa hádame všetko prevráti na mňa. Ja už nevládzem takto žiť. Máme dvoch chlapcov ktorý sú naňho naviazaný. Cítim sa tak zle nič ma nebavý ani život ani hobby som nervózna potom aj kričím na deti. Cítim že mám depresie a potrebujem nejaké lieky. Nemám chuť žiť takýto život

sella38
14. jún 2024

Od zaciatku sa zaujimal o ine zeny.... uz tu si urobila chybu, ked si neodisla z kratsej cesty....

rozculena
14. jún 2024

aký si mala dôvod sa s ním dávať dokopy,keď od začiatku mal záujem o iné ženy....

risoriskoveronka
autor
14. jún 2024

@rozculena povedal že sa zmení a ľúbili sme sa tak veľmi že sme bez seba nemohli ani byť. Zmenil sa ale už zase je takýto od kedy vypisoval mojej sestre. Aj keď niekde ideme ja cítim a viem že za zamna hanbí a pozerá po pekných dievčatách . Aj dievčatá sa nanho pozerajú aj keď je somnou a s našimi deťmi .

januska12323
14. jún 2024

No a dôvod prečo s ním stále ostávaš?

mandzula
14. jún 2024

Fuj, uz teraz sa mi hnusi.

glorikarebeka
14. jún 2024

To fakt je už bez chrbtovej keď dokáže písať tvojej sestre....čo na to ona?dúfam, že mu neodpisuje
A čo ti poviem ...ako každý chlap sa pozrie po peknej babe aj porna pozerajú ale aby ti hovoril ,že si škaredá?
No nič nechaj mu deti a venuj sa sebe....aby si bola pekná

butterflyeffect
14. jún 2024

@risoriskoveronka nepotrebujes lieky ale odist od takeho blbca

rozculena
14. jún 2024

@risoriskoveronka on sa nezmenil.iba si dával pozor,aby si si to nevšimla....

gribka1
14. jún 2024

Ak ho nechceš opustiť, čo by bolo asi normálne, tak mu rob to isté.

henikap123
14. jún 2024

Myslím si že každý muž sa pozrie po žene len to nehovorí na hlas. Aj môj minule prišiel od doktorky a povedal ze bola pekná, nechápem o čo mu slo 😀 určite je plno krajších žien ako som ja aj mužov ako je ten môj. Ale To pisanie tvojej sestre je divne..
a predtým si sa mu pacila? Predtým ti nehovoril že si škaredá? No ak ho ľúbiš tak skús niečo so sebou urobiť? Spýtaj sa ho čo sa mu nepáči na tebe, a naopak čo by sa mu páčilo. Každá žena chce byt pekná pre svojho muža.
Ja sa tiež necítim pekná, podľa mna sa môjmu tiež nejak extra nepacim po dvoch pôrodoch ale môj narozdiel od tvojho to nepovie nahlas. Ale snažím sa namaľovať, v lete nosiť šaty, ísť ku kafernikovi. Tak možno aj ty sa začni o seba starať, veď kebyže niekedy nezostanes s tym mužom čo máš, budeš pekná pre iného 🙂

1sally12
15. jún 2024

Sama vieš že to normálne nie je.

domkakvet
16. jún 2024

@risoriskoveronka no fuj s tym uz nebud ani den.

stanulienkat
16. jún 2024

Na zaklade coho si si myslela, ze sa zmeni? Zmenil sa po prvom dietati? Asi nie. Potom ste si spravili druhe dieta a stale sa nezmenil. To ste zeny fakt take naivne, ci zufale?

3petka
16. jún 2024

@risoriskoveronka o moj bože kedy konečne ľudia pochopíte že človek sa nemení, nikdy. Áno vie sa pretvarovať ale toto nikdy netrvá večne. Čo si si uvarila si teraz zjedz.
Čo iné ti povedať, rozhodnutie je na tebe. Deti na neho môžu byť naviazané aj keď spolu nebudete, ale ak chceš takto žiť.