Ahojte dievčatá idem si k vám po radu a trochu sa vyrozprávať. Som rozvedená od minuleho roka s manželstva mám syna. Mám ho vo svojej strostlivosti a ex manzel si ho má brávať párny tyzden streda štvrtok od 8.00 do 18.00 a nepárny týžden piatok sobota nedeľa od 8.00 do 18.00. Za ten čas od novembra do dnes si ešte nikdy nezobral dieťa načas. Skôr si ho vôbec nebráva lebo má iné záujmy a taktiež pracuje. Nastahoval sa o poschodie vyššie nad nás. nedá nam pokoja a neustále sa vyhráža a uráža ma že som neschopná matka že sa o maleho neviem postarať že si maleho chce zobrať do starostlivosti a aby som mu platila ja a taketo veci stále dookola. Snažím sa si to nevšímať ale už to miestami vôbec nezvládam. Dá sa s tým niečo urobiť? Či bohužiaľ to musím trpieť a znášať nadalej? Odsťahovať sa nemôžem toľko peniažkov nemame na nový byt.
Chodi ti zvonit na dvere alebo čo. Uz len to, ze sa nastahoval k dietatu a nie je ochotny ani to poschodie zísť dole za ním, je jasná stopka pre kazdeho sudcu, co by mu mal dieťa zveriť...
To, ze si ho neprebera je bohužiaľ proste tak. Má možnosť a nie povinnosť...
Onedlho sa aj tak odstahuje, este by sa mu mohlo prihodiť, ze bude dieta za ním chcieť ísť 🙂
Buď rada, že si ho neberie. 🤦 To by si ešte len počúvala ....
@pupava356 akým spôsobom sa ti vyhráža? Keď sa stretnete? Ak sú to SMS, nemaž ich, zídu sa. Ak si za vyše pol roka dieťa nezobral, tak by som mu ani nebrala telefón, ak niečo chce, nech napíše SMS alebo mail
@pupava356 a čo s tým chceš robiť? tam jedine sa odsťahovať....