Problémová ex

20. máj 2023

Ahojte. Tie ktoré ste si našli muža s dieťaťom... Ako dlho trvalo kým sa ex zmierila s novou ženou a prestala robiť problémy a sledovať všetky jej kroky?

Podotýkam, že sme sa dali dokopy po ich rozchode ja som príčina nebola a spoznala som sa s ním ako so slobodným mužom. Dcéru mi predstavil po cca pol roku vzťahu.
Dnes sme spolu už 6ty rok a ex nedáva pokoj ani po tak dlhom čase. Kedy to už konečne skončí a dá nám pokoj?

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
marca12
20. máj 2023

Tak to vyzera byt riadna psychooatka a ta sa nikdy nezmeni. Ona ma noveho partnera?

autor
20. máj 2023

@sheila121 och aj po dobrom aj po zlom... Aj sa pekne rozprával aj sa snažil vyhovieť nepomohlo... Aj bol rázny a bolo ešte horšie, všetko si to vybila na ich spoločnej dcére...

autor
20. máj 2023

@marca12 pokiaľ vieme partnera stáleho nemá... Teda aspoň dcéra nespomína

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
20. máj 2023

@sheila121 🙈 už je toho na mňa príliš... Som mesiac po pôrode a to ako vystrája teraz je už doslova teror...
Ale keďže chceme aby bola v pohode dcéra a aby ju tu pustila suchame nohami. Už nevládzem

jarmila2010
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
domkakvet
20. máj 2023

Sest rokov tak to je dost, myslim ze toto len tak rychlo neskonci.

pribinak
20. máj 2023

Asi nikdy. Žiarli a tak robí prieky. Žiaľ, ak je frustrovaná, žiarli, tak asi si nedokáže nikoho nájsť a tak jediný program ste Vy

autor
20. máj 2023

@pribinak musela som kvôli nej zrušiť všetky sociálne siete pretože sa vždy nejako vedela dostať k našim fotkám. Nonstop mi do firmy posielala kontorly zo všetkých možných úradov 🙈 teraz sa zase snaží silou mocou zistiť ako vyzerá naše bábätko. Dcére sľubuje že jej dám malého kocikovat a môže si ho zobrať k nim domov.
Počas tehotenstva jej rozprávala že som tučná a pokojne mi také vecí môže rozprávať... Teraz najnovšie chodí malá k nám s tým že mama jej rozpráva historky o tom čo kde a ako robili s tatinkom keď ju ľúbil 🙈 akože...

morgane1975
20. máj 2023

Na to existuje len jedno riesenie - zablokovat drbnutu ex a akukolvek komunikaciu s nou. My to tak mame a je klud.

pribinak
20. máj 2023

Chorá žena 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ No máš o zábavu postarané. Žiaľ.
Normálna matka nebude dieťa zatahovat do partnerských nezhôd. Je mi ľúto aj dievčatka 😕😕

autor
20. máj 2023

@pribinak dnes u nás dcéra bola a vykričala nám že neznáša svojho bračeka lebo mama jej povedala že už ma oco nové dieťa a na ňu úplne zabudne 🤦🏻‍♀️ totálny amok a nie a nie vysvetliť že to nie je pravda a ľúbime ju

marca12
20. máj 2023

Je nacase prestat suchat nohami. Nenastavili ste jej mantinely a uz nema hranice. Musi tvoj muz ist na nu razne. Na dceru ma pravo,nemoze mu zakazat sa stretavat,na to su sudy a nie ona aby si rozkazovala.

pribinak
20. máj 2023

Chudiatko. Obeť vlastnej matky.
Ty s tým nič neurobíš, toto je medzi ňou a tvojim muzom

morgane1975
20. máj 2023

A nemali by ste sa nechat cez decko vydierat. Malej tiez treba nastavit hranice co moze a co nie. Nie je mozne aby ste sa nechala psychicky tyrat cez dieta. Vas muz by mal razne zakrocit a dcere vysvetlit ze pokial bude rozpravat nezmysly co jej kaze jej drbnuta mater, tak k vam nebude chodit. A kludne by som stopla na nejaky cas jej navstevy.

autor
20. máj 2023

@marca12 súdom majú určené aj výživné aj stretávanie sa keďže po dohode to nefungovalo a oni tým že neboli zobraty to najskôr skúšali mimo súdne...
Ale čím viac do nej takto hučí tým je to horšie ako sa narodil malý vtlka jej do hlavy kraviny a ona tu chodí len sporadicky a aj to je drzá a nepríjemná. Ale my jej nedávame dôvod na to aby si myslela že ju nemáme radi... Od pôrodu ubehol mesiac no napriek tomu sa snažíme robiť všetko ako ored tým aj keď sa fyzicky necítim vždy úplne najlepšie...
Z minulosti sme poučený že čím bol manžel ráznejšie tým viac si ona vylievala zlosť na dcére... Ale bohužiaľ bez dôkazov

kamatopo
20. máj 2023

Koľko má mala rokov???

autor
20. máj 2023
kamatopo
20. máj 2023

No veľmi ťažký vek. Za chvíľu puberta.ex musí byť inak hotová z maličkého. Vôbec si neuvedomuje že blíži hlavne dcére. To ako ju učí komunikovať s otcom ju môže doviesť aj do zlej partie ,lebo bude zmätená co citi. Bude sa hľadať a robiť blbosti.

matullienka
20. máj 2023

Veľmi ťažká situácia, navyše dieťa v začínajúcej puberte. Ja by som dala návrh na súd na minimálne striedavu starostlivosť a možno by skrotla, keď by zistila, že sa jej nebojíte postaviť a nebude s vami točiť

nwnw
21. máj 2023

Trvalo to roky az kym ich syn ju neposlal do "p..." To mal 15. Zakompexovana chudera na liekoch a chlaste. Teraz ma konecne asi robotu, lebo je pokoj.
No nieledy ju niekde vidim zizat na mna ked idem s detmi. Priblizit sa boji od kedy jej to moj vysvetlil.
Najhorsie to bolo ked som bola tehotna. Rano otvorim okno a vonku jej auto 😱. Spina dobre vedela kedy je muz na sluzobke. Este ze sused bol doma.

autor
21. máj 2023

@nwnw panebože ja to nepochopim prečo toto robia c prvom rade sami sebe a potom svojim deťom. Prečo si radšej nenájdu iného partnera s ktorým by boli šťastné a lubene, len sa ponižujú a stresujú decka 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️.

ukulela
21. máj 2023

Dceru nech muz berie pravidelne. A nech maju aj vlastny program. Odprevad ich s kocikom do kina, alebo nech idu aj sami niekde.... nech si mala povie, co by chcela. Dohodnite sa spolu. Aby sa citila zapojena.

komplikovana
21. máj 2023

mozno az ked dcera vyrastie a pochopi, co je jej matka zac, mozno vtedy prestane. Musite len vydrzat. Ak by pomohlo, navstivte aj nejakeho odbornika, ktory by poradil, ako pracovat s dietatom, ktoremu vymyvaju mozog. Nech sa muz s dcerou vela rozprava, travi viacej casu. Treba asi len vysvetlovat dookola. Bohuzial aj taki zli ludia existuju, ktori si svoje frustracie vybijaju na detoch.

maciatkolulu
21. máj 2023

Však jed sa becitus fyzicky dobre, tak nech ide sama s tatinom a robia si tých pár dní do mesiaca take dvoje dní. Tým ju aj ubezpeči, že je tu aj pre ňu, aj si povedia svoje. Možno dôverné. Neviem ako často chodí, ale asi každý druhý víkend, či?

canany
21. máj 2023

Skuste dat navrh na striedavku, alebo zobrat dceru k psychologicke, nech spravi posudok, ze matka vychovava dceru v rozpore so zakonom o rodine, nevytvara jej vhodne prostredie atd, potom dat navrh na trvale zverenie otcovi a odobratie dietata matke. Mozno nepochodite, ale snad matka sklapne a uvedomi sa. Mne ex robil naprieky pol roka. Ked boli deti u neho podryval moju vychovu, sladkosti darceky atd, az deti mi stale plakali, ze chcu ist k tatovi, tam sa maju lepsie, cez vikend, ked nic nemusia, ziadne ucenie, povinnosti. Tak som dala navrh na striedavku. Na sud isiel ako hrdina, ale sudkyna ho postavila do pozoru, ze ked deti chcu ist k nemu, musi sa prisposobit, je to pre dobro deti. Kedze sa nic nedohodlo, poslala deti k psychologovi, s cim som ja uz nesuhlasila, ale ex sa spamatal a zacal fungovat ako sa patri, aj deti potom prestali vystrajat a vyplakavat.
Toto je najhorsie, ked si zena najde muza so zavazkami. uprimne ja uz by som do takeho vztahu nesla. Mam skusenost aj s tymto. Len exova ex chcela mat volne vikendy, tak nam malu s radostou davala.

morgane1975
21. máj 2023

Preco si nenajdu partnera ? A kto by taku chuderu chcel? Jedine zufalec a aj ten mozno nie 🤣

cacianka
21. máj 2023

Smer psychológ, pre teba, hlavne muža a dieťa

neznamaznama
21. máj 2023

Bohužiaľ, z vlastnej skúsenosti v rodine môžem povedať, že to neskončí nikdy. Je jedno, či si nájde partnera, super prácu, alebo bude mať ďalšie dieťa. U nás v rodine to trvá už roky, ex má ďalšie dieťa, získala veľa vecí, ktoré chcela, ale osobne si myslím, že nie je vysporiadania s rozchodom, vo svojej podstate ho nechcela, len dúfala, že tým získa niečo, čo vtedy chcela a to nevyšlo. A tak si frustráciu vybíja na okolí. A nezaujíma ju, že ubližuje najmä svojim deťom. Bez vašej obrovskej dávky trpezlivosti, pevných nervov a odbornej pomoci to môže s vami dopadnúť zle. Určite by som bez váhania hľadala dobrého psychológa, nech vám pomôže to ustáť.