Ahoj chcem sa opýtať mám priateľku s ktorou som 2roky veľmi často sa hádame kvoli peniazom pracujem ako živnostík 7,5€\h
Každý deň som v práci 10h plus vždy keď prídem nakúpim jedlo aj uvarim a zároveň sa venujem jej dietatu z prvého vzťahu. Stále mi dáva za vinu ze malo zarábam a že by som mal sa ja o všetko starať napr: výlety,podnájom 620€ ,ženské potreby, mih. Necht, nadp vlasy, pery, reštaurácie neviem či som na chybe ja alebo je to normálne viete mi s tým nejak poradiť ďakujem
Vcers tu pisala tvoja zena, nie?😅 ci je len niekto zvedavy na opacny pohlad
@jmn_cv ona nepracuje a tebe vyčíta, že málo zarobis? Si robíš srandu? Prečo nevarí ona, keď je doma celý deň?
@jmn_cv Toto by si mal precitat ten,co tu vcera hladal slobodnu matku. Tu ma priklad,co ocakava taka slobodna matka od muza. Ze platit jej zveladovanie jej vzhladu? Pani zlata,nech ide pracovat a tieto vystrelky nech si plati zo svojho. V zivote by ma nenapadlo od muza ziadat,aby mi vsetko platil.
Ale ozaj nie je to nejak pomenej na živnostníka?
Každopádne pani je riadne mimo
@jmn_cv zbav sa takej vyzieracky. Mala by sa od hanby prepadnúť. Nepracuje a ešte repce.
7,5 ako zivnostnik je za mna malo,to len tak na okraj :D
A partnerka preco nepracuje? Nemyslim si, ze by si mal financovat vsetko a este aj jej kozmetiku atd...
😀 a ja neviem nájsť normálneho muža, lebo majú takéto pizdy🤭😅 kde je rovnováha v tomto vesmíre???
@marca12 "Tu ma priklad,co ocakava taka slobodna matka od muza" to naozaj/ na zaklade jednej osoby kt ani osobne nepoznas a nevies ani jej nazor ides sudit ostatne slobodne matky? vies kolko inych zien ci uz slobodnych ,vydatych ,starych ci mladych chce to iste alebo vobec nic z toho ...
Jedna vec je, že áno na živnostníka to je málo, ale druhá vec je, že Ti to vyčíta človek, čo nedvihne zadok a do domácnosti donesie prsné 0€. By som jej veľmi rýchlo ukázala, kde sú dvere. Načo si s takou ženskou?
Tvoja partnerka tu písala, sťažovala sa na Teba. Teraz zázračne napíšeš ty. Niekto si robí srandu😉
zakladatel uz nieje na modrom koniku .hmm asi mu zena doma nadava
@jmn_cv tak 7,5€/h na živnostníka je naozaj pomerne málo, ale čo ti má ona preboha čo vyčítať keď sama nepracuje?! 🤦♀️ keby zarába aj ona toľko, tak by ste sa dokopy mali celkom pekne.
Ak to nie je vymyslené, čo ťa s ňou preboha drží? Ona je evidentne pijavica a ty si neschopný naplniť jej egoistické potreby
Ano jedna vec je ze na zivnostnika je 7,5€ na hodinu maly plat....ale faktom je druha vec...ty si 2 roky zijes s pijavicou, ktorej nakupis, navaris este sa dokonca ides venovat dietatu ktore ma s cudzim chlapom a ona si este dovoli sa stebou panicka nepracujuca domaca vadit za to kolko zarobis a este chce po tebe platit najom, platit vylety a restauracie, platit jej nechty, mihalnice, napichanu papulu, predlzene vlasy este snad aj umele cecky k tomu ...akoze uprimne -> NA CO TI JE TAKATO VYCICIAVACSKA MATOHA???!...posli ju do prdele, lebo ked ju vyluxujes posle akurat tak ona teba do prdele s jej vyluxovanym egom za tvoje prachy
@jmn_cv to ona celý deň čaká, kedy nakúpis, prídeš a navaris? Zober ju niekedy do potravín, možno netuší, ako bežia ceny a ako sa nakupuje. Tá musi byť riadny narcis. Sa zamysli troška, treba ti takú ženu do života? Ja by som jej na tvojom mieste povedal, že si zaslúži viac, ako som ty a preto je koniec.
Ty ešte aj nakúpiš a navaríš? a ona robí čo?
Nerozumiem prečo sa ťaháš s nezamestnanou, ktorá má dieťa, ty varíš, staráš sa o dieťa a ona ťa ešte ponižuje a využíva.
Moja rada, konci s ňou. Ty si inak len na prechodné obdobie kým si nezaobstará podnikateľa, ktorý ju bude vydržiavať.
Maj rozum a nedaj sa ošklbat, ona si ťa neváži.
Na druhej strane mal by si niečo robiť so svojím zárobkom, lebo na živnostníka je to málo.
Ale peniaze sú pre teba a tvoju rodinu, nie pre hnilú využívacnu ženu, ktorej aj cudzie dieťa budeš živiť.
Nepokaz si život. Toto nemá budúcnosť.
@jmn_cv ona kolko zaraba?