Ahojte, mám s manželom aktuálne jeden problém, cez ktorý sa nedokážem povzniesť,je to ešte veľmi čerstvé…on spravil chybu… Nechcem to sem takto “verejne” písať,aj keď príspevok uverejňujem anonymne,ale môžu sa v tom nájsť nejaké osoby ktore nás poznajú… je tu prosím niekto z vás taký, ktorý má triezvy úsudok a mohla by som sa niekomu vyrozprávať v správach a poradiť mi co ďalej ? Hľadám vyslovene niekoho nestranného s vzťahovymi skúsenosťami, niekoho starsieho, ja mám 31… ďakujem
Sice nie som starsia ale kludne napíš
Tak trochu úprav tu situaciu aby sa ludia spoznať nemihli a zverejní to. Dostanes viacero zaujímavých pohľadov ktore sa mozu líšiť a napriek tomu mozu byt užitočné
@hugger to by bolo fajn, len vôbec neviem ako by som v tomto prípade pomenila situácie..
Dobre napíšem to sem, koniec koncov som v zúfalých stavoch..
Jedná sa o to, že sme spolu už cez 10 rokov, sme manželia, máme 2 ročné dieťa, aktuálne čakáme druhé dieťa, vlastná domácnosť… vzťah sme mali vždy pekný, dobrý, sem tam nejaké hádky, ale nič vážne čo by ohrozilo náš vzťah…ide o to, že bol teraz v nemocnici hospitalizovaný s ťažkým nečakaným urazom… ja som sa doma isla zblázniť od strachu… po dvoch týždňoch sa vrátil domov, fungovali sme normálne a teraz v stredu tlačil nejakú fotku na 3D tlačiarni vo svojej pracovní… pozrela som si displej na tej tlačiarni ,že čo to tlačí a tam bol názov/napis meno ženy.. hneď som začala tušiť niečo nemilé… on nebol pri tom keď som si to vsimla, bol vonku so susedom v tej chvíli… prišiel domov a spýtala som sa ho čo to tlači a povedal mi, že len niečo skúša nové… potom večer som sa ho znova opýtala na to, ale s tým že som mu povedala že som si vsimla to meno tej ženy že komu to tlači… ostal v šoku a začal zaktlkat, že to je len taký program, že nikto reálny z ľudí na tej fotke nie je…. Samozrejme klamal…. V noci som sa uchýlila k tomu nazrieť do jeho telefonu a zistila som, že vypisoval na štedrý deň jednej sestričke o dosť mladšej od nás , sestričke z toho oddelenia kde ležal… poprial jej krásne sviatky, ona jemu, vykali si v správach, komunikácia bola vo všetkej počestnosti… vypytoval sa jej, že kedy má dennú, že má pre ňu taký malý darček, fotku na tej tlačiarni tlačil jej, jej osobnú fotku ktorú stiahol z jej profilu na fb….
Ráno som sa ho znova pýtala, že kto to je a komu to tlačil,zase začal vravieť že to je len program… odišiel z domu, vraj na nákup , v ten deň mala ona dennú v práci, bol dlho preč…. Jasné že bol za ňou jej to dať…
Prišiel domov a povedala som mu,že ak to je teda program, tak nech mi ukáže reálnu fotku v pc akú tlačil.. bez problémov mi ukázal a ja som mu hneď povedala že ja viem kto to je… začal rozhovor medzi nami, podotýkam prebiehalo to bez hádok, ako dvaja dospelý normálny ľudia sme sa o tom celom bavili… povedal mi, že mal potrebuje sa jej nejako špeciálne odvďačiť za to čo všetko robila pre neho v tej nemocnici, že najviac mu ona sadla zo všetkých zamestnancov a že mňa videl v nej, že som mu ju vraj veľmi pripomínala keď som bola mladšia, že nemam hľadať za tým nič sexuálneho charakteru… oklamal ma aj v tom ze si s ňou písal, aj to som mu povedala že som bola v jeho telefóne, nenahneval sa na mňa, s kľudom mi povedal že sa mi nečuduje,že to co spravil vyzerá veľmi zle, že on sa mi nečuduje vôbec, vraj jej fotku nebol zaniesť, že si uvedomil že to zle vyzerá voči mne…. Ale nechce sa mi veriť… nebavim sa s ním od štvrtku, už ani on so mnou.. priznal si chybu ale neospravedlnil sa…neviem sa preniesť cez to, že mi klamal,ze jej vôbec písal a že chcel cudzej žene tlačiť jej fotku ktorú stiahol z jej fb a že jej to chcel dať alebo jej to dal…
Ja v tom vidím úplne iné veci… je mi z toho veľmi ťažko
Mám chut to s ním celé ukoincit lebo veľmi vo mne naštrbil dôveru, veľmi mi tým ublížil… keď tam ležal ,tak on aj jeho brat mi hovorili konkrétne o tejto sestričke, že sa na nich ani neusmeje, že žiadny očný kontakt a potom sa od muža dozviem, ona s ním jediná tam normálne komunikovala… samozrejme sa mi aj obaja chválili že aké tam behajú krásne dokonalé úžasne doktorky a sestričky…. Preto sa podľa mňa dost vylučuje to, že tvrdí že on nevidel v nej nič sexuálne ale vravel aká je nádherná žena… povedal mi ,ze v živote by nerozbil náš vzťah ani našu rodinu skrz druhú ženu.. ja mu po tomto celom neverím… ja si myslím, že keby na to neprídem a spravil by to potajme ako aj chcel a náhodou by mu začala ona písať a obdivovať ho akú fotku jej vytlačil , a náhodou by sa ona chytila a začala mať záujem o neho tak bohvie kde by to skončilo… on je 10 rokov so mnou, s jednou zenou, je tam stereotyp
Rozumiem tomu, ze sa jej chcel podakovat - ale preboha stalkovat ju na socialnych sietach, stahovat jej fotky, tlacit to a s tymto prikvitnut ze darcek?? To len mne to hranici s uchylactvom? 🙈 to nemohol ako normalny clovek zobrat darcekovy kos, krabicu kolacov, ovocnu kyticu…? Normalne by som sa zanho hanbila a aj by som mu teda povedala.
A teda ano, vadilo by mi, ze mi klamal, asi by aj bola par dni ticha domacnost (za klamstvo aj za tu uchylacinu), ale nerozvadzala by som sa… zatial 🤷♀️ urcite by som mu vysvetlila, ze mi to ublizilo, ze sklamal moju doveru a ze potrebujem cas to spracovat a ocakavam z jeho strany snahu o napravu. Zabudnut nezabudnes, ci odpustis - uvidis sama.
@sissy27 ale prosím ta, my sme sa im odvďačili už dosť, ja som doniesla sestričkám darcekovu tašku, s vecami čo viem že majú radi, keďže som aj ja dokonca sestra čo dokonca pracuje v tej istej nemocnici len na inom oddelení, to isté aj svokra im doniesla toho viacej a on im stále niečo dával tak isto…
Za mňa je to strelene celé, ze vytlačil fotku a dal jej ako darček? To načo jej bude vlastná fotka? 😆😆
Podľa mňa to znamená akurát, ze tvoj manžel dajako divne uvažuje, ale neveru by som za tym nehľadala. Ja by som mu povedala, ze ci mu šibe, ze toto robí, keď sa chcel poďakovať,však mal jej dat dezert, čokoládu, kávu a nie takúto blbosť 🙈🙈
Sama píšeš, ze nic intímne v konverzácii nebolo, len normálne slušne blahoželania k sviatkom. Požiadala vy som ho aby už podobne hlúposti nerobil a uvidíš, ako to bude ďalej. Lebo momentálne fakt nemás nijaké dôkazy ani nič také ze by ta podvádzal, ci plánoval sú to všetko len domnienky
Nie, nie je určite za tým nevera, ale zrada že mi to celé chcel zatajiť..
Tak ono mne to príde skôr také úsmevné, neviem, keby mne muž povedal, ze idem vytlačiť 3D fotku sestričke (jej vlastnú) tak mu poviem rovno, že mu preskočilo, takú blbinu robiť. A keby to zistím, tak mu to isté poviem tiež.
No a ako to teda vysvetlil, prečo to chcel tajiť?
Vztahy su zvlastne, ale aby som ukoncovala vztah kvoli fotke pre sestricku?
@jaskolka lebo zrejme vedel, ze co by ho cakalo... Uprimne, mat toto doma, tak partnera by som asi ovalila panvicou... Lebo to ozaj spada do kategorie nemam problem, vyrobim si ho...
Chlapi rozmyslaju niekedy extremne zvlastne. Ale aj zeny... Sorry, autorka, ale hod sa do kludu a zacni sa s nim bavit normalne... Pripominala si sa mu ty v tej sestricke, tak si mozno ozivil spomienky na vase zaciatky... Ale fakt, neodchadzaj od chlapa len kvoli takej kravine 😉
@jaskolka lebo že by som bola isto nahnevaná a by sme sa pohádali 🤣 toto bola jeho odpoved na dôvod jeho zatajovania… a mne to teda úsmevné nepríde, nikto nevie akými vecami si prechádzam v tomto tehotenstve, furt sa niečo deje, stále ťažšie situácie…
Toto mi pripomína, ako tu bola nedávno diskusia, kde muž je v nemocnici, flirtuje so sestričkami a fotku jednej posiela svojim kamarátom a myslí si, aký je "frajer".
Tiež neviem, načo by jej bola vlastná fotka. A ako spomínaš, poďakovanie ste jej už dali.
Prečo má na ňu vlastne telefónne číslo? Ty poznáš tú sestričku nejak bližšie, keď pracuješ v tej istej nemocnici? Jej to nie je blbé písať si s manželom kolegyne?
@unicornlady presne som si spomenula na ten príspevok keď sa mi toto pár dní dozadu stalo, telefóne číslo na ňu nemá, to jej písal na Messenger FB…
@unicornlady a ja ju osobne nepoznám, je tam hrozne veľa zamestnancov, veľa oddelení, ja som sa vždy zdržiavala len na tom svojom.. a 3 roky som už doma z práce, najprv PN a potom materská, RD…
Tebe to usmevne nepride skrz tehotenstvo, to je samozrejme, ale fakt ver tomu, ze chlapi fakt takto jednoducho zmyslaju... Samozrejme ine by to bolo pri pikantnych spravach... Ale takto ozaj, hod to za hlavu a sustred sa na seba a babo...
Tak potom by som sa ho opytala ci mu fakt j*be po tom uraze, aby stahoval zo soc.sieti fotku a tlacil ju a daval to ako darcek 🙈 podla mna po tomto naozaj nemusis mat obavy, ze by s nim chcela ona nieco mat 😅
Nastvalo by ma to, ale na rozvod to fakt nevidim…
@sissy27 Presne to mi napadlo, ze si asi dobre d.bol hlavu 🤣🤣🤣 @autorka je mi to luto, ale tvoj muz je echt zvlastny a nebala by som sa, ze tymto stalkovanim a pushy dvorenim niekoho zbali, ved to je ciste zufalstvo z jeho strany toto..ta zena sa urcite za hlavu chyta, ze aky psycho sa na nu zavesil.. Skor by som sa bala, aby si ty voci nemu neochladla a zbytocne si pokazite vztah, v ktorom su deti :( .
Skus na to zabudnúť. Mne v praci jeden chlap vypisoval ovela horsie spravy,priamo ma ziadal o sex,vypisoval mi nechutne spravy....toto,co jej pisal ten tvoj je ozaj nevinne. Treba to utat uz v zaciatkoch a ist dalej. Tvoju doveru bude musiet znova ziskat,ale nemyslim si,ze toto je na rozchod.
Ako zalubeny pubertiak. Trapne ako stalker ze z netu stiahol jej foto a vytlacil Akoby si ju sama nemohla dat (alebo doma vytlacit) v lepsej kvalita ako ta z FB .. Fakt takyto darcek nepotrebuje . Niektorym chlapom staci tak malo ze sa snim zena slusne milo rozprava a uz si namyslaju ze maju sancu. Jeho zaujem o sestricku je prehnany . Ale nastastie nevie ako na ženy a skor ju tym odpudi. A ak je normalna , vie ze mà zenu dieta a dalsie na ceste .. tak ho coskoro blokne , ked muz Sam nevie ze mà zenu a deti a bude jej dalej vypisovat neskor robit navrhy komplimenty atd. Mas pravo citit sa ako sa citis. Ze pripomina mu teba ked si bola mladsia 😆zaklincoval.
Dievčatá presne mi ide aj o to, že čo si to dievca o nás pomyslí, ak jej tú fotku bol zaniesť.. o ňom že je obyčajný debil, úchylák, a o mne ,že som obyčajná chudera keď mam takého doma 🙈 tvrdí mi, že ju jej nebol zaniesť, ale ja tomu neverím… je to hrozne trápne, keď sa na to pozriem z jej pohľadu, všetky ma tam videli behať tehotnú, on im o mne vraj dosť rozprával…
@miadi hej presne toto posledné čo si napísala ma dokonca vrcholne aj urazilo..ako keby mám 40 rokov to povedal 🤣 a pri tom je mladšia odo mňa o 8 rokov…
Povedz mu, nech ti tu fotku teraz dá...ked ti ju dá, nebol za ňou, ked neda, tak vieš, ze klame.
40 Neni nic 😄ale mas len 31 a za 10r sa clovek zas tak moc nezmeni vizualne. Pripomina mu teba v case ked sa do teba zalubil.., Cize niecim ho ohurila. Nic si z toho nerob . Je to len jeho trapas Aj ked si pomyslia sestricky ze chudera manzelka. Snad toto bolo vsetko a viac v tom nebude pokracovat, Mozno len potrebuje cas kym ta trauma z pobytu v nemocnici z obavy o zivot a vdacnost k jednej milej mladej sestricke vyšumi. Hlavne sa ty netrap !
@kvietok2012 on ich vytlačil niekoľko kusov, mne ukázal tri, ja netušim koľko ich reálne vytlačil… to mi ich ukázal po tom ako sa vrátil domov z vychádzky, predtým ako odišiel z domu mi nič neukázal
Cele je to take zvlastne. A co je to za debilny darcek vytlacit niekomu jeho vlastnu fotku z FB. Akoze aj keby o neho mala zaujem, tak po tomto super darceku ho urcite uz mat nebude. A mozno tu fotku netlacil pre nu, ale pre seba a niekde si ju vycapil, aby na nu mohol cumiet. Asi sa do nej platonicky zamiloval, lebo sa o neho pekne starala a opatrovala ho kym bol zraneny. Ved to je klasika raneny muz a sestricka… ako z vojnoveho romantickeho filmu… mozno mu preplo… dostal skrat a ked sa vrati do reality pochopi, ze to bol omyl…
Omg 😱 niekolko kusov? Uz len par sviecik kupit a moze vytvorit psycho stenu “ svatynu” kde ju bude obdivovat.
Tak napíš spravu