Dobry den. Byvam v podnajme, a mam problem so susedmi nad nami. Cez den i v noci hudba na plne pecky, uz som sa snazila poprosit ich aby boli tichsie ale ani dvere mi neotvorili.. napisala som im list a poprosila ich este raz, aby bolo ticho aspon po desiatej.. no ziadna zmena... ako mam dalej postupovat v takomto pripade? Aj cez den je to rusive, ale kedze kazdy den vstavam o stvrtej do roboty tak vtedy je to fakt extrem. Dakujem za kazdu radu.
Domovnik? A vnoci policia, nocny klud sa musi dodrziavat. Pri prvom otvoreni dostanu slovne upozornenie, pri druhom pokutu a po tretom to uz riesi mesto.
@viestta tiez mame sice dovernika, ale nasa domovnicka veru riesi vsetky veci :DDD
@simca06022011 ano, aj nasa. Hlavne take co nema. Ale s hlucnymi susedmi ani nainiciativnejsia dovernicka nespravi nic, moze im maximalne dohovorit.
@viestta nasa nie len dohovori, ona s kludom aj policajtov kazdy vecer zavola. Bez problemov.
@simca06022011 ak rusia nocny klud, tak policajtov moze zavolat hocikto, hlavne ten by ich mal volat, komu hluk vadi, nespoliehat sa na niekoho, kto to bude riesit za neho...
@viestta to som vobec nepovedala... ano moze zavolat hocikto, ale u nas v provom rade chodi riesit ona, vsetko osobne, lebo proste respekt ma ludi a ak nieco ona sama vola policiu hocikedy, ci na bezdomovca v dome alebo na hocico.
kontaktujte majiteľa bytu v tejto veci
158
@nenne27 ale nie vsetci vedia ake su jeho povinnosti a pravomoci, niektori si to predstavuju ako Hurvajz valku. Aj ti zastupcovia aj majitelia bytov. V konecnom dosledku nema pravo skoro na nic, akurat tak zvolat domovu schodzu a podpisovat vykony za udrzbu spolocnych priestorov, pripadne objednat opravara u spravcu.
@vivi142 Keď rušia nočný kľud zavolať políciu, keď to nejde po dobrom.. 🤷🏼♀️