Problém si nájsť kamarátky

petra372016
11. okt 2023

Ahojte. Mám otázočku. Ako komunikujete z inými? Hlavne ženami. Som slušná. Snažím sa aj žartovať. Jediné čo nedokážem sa niekomu falošné pchať do zadku. Keď sa napríklad mamičky z školy rozprávajú ja si radšej slušne sadnem mimo alebo sa postavím. Ale nedokážem sa pridať k rozhovoru. Príde mi to ako keby som sa im vnucovala. Podľa vás je to normálne? Či robím chybu? Mám 25 ale kamarátky žiadne. Doteraz som mala len dve naozaj dobre kamarátky. Ale tie sa vydali a už nie sme v kontakte. A ja sa nemám ani s kým porozprávať. Nič. Mám tri detičky. Samozrejme venujem sa im a robote okolo domu ale padlo by mi dobre keby mám aspoň s kým porozprávať. Zavolať si. Ísť sem tam na kávu. Skúšala som aj tu napísať. Ale nik sa mi neozval. Neviete poradiť v čom môže byť problém?

blondinka95
11. okt 2023

@petra372016 možno sa skús skamarátiť s mamami kamošov tvojich detí?

petra372016
autor
11. okt 2023

@blondinka95 keď proste neviem to. Ako náhla príde komunikácia odpovedám. Nemám problém. Ale téma sa ukončí a nič viac. Pozdravime sa a to je všetko

ivkav5
11. okt 2023

@petra372016 skús sa prihovoriť, odbúrať si ten blok v hlave, že ti to príde divné alebo vtieravé…zahoď to a prihovor sa a následne keď vidíš, že sa s niekym naozaj dobre bavíš, tak pozvi ju na kávu, alebo zavolaj niekam s deťmi na ihrisko a podobne 🙂

petra372016
autor
11. okt 2023

@ivkav5 dobre skúsim dakujem

ivkav5
11. okt 2023

@petra372016 posmel sa trocha 🙂 myslím, že to bude lepšie…

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
anketkarka
11. okt 2023

No radšej nemať kamarátky, ako mať také, že len aby som mala a potom čo im povieš, tak vie o 5 minút pol mesta a samé pretvárky a intrigy. Dnes je naozaj problém nájsť dobrosrdečného človeka, ktorý sa vie naozaj nežištne kamarátiť a nie len využívať, prípadne si chodiť k Tebe na ,,psychoterapiu". Držím palce, aby si si našla čo hľadáš.

petra372016
autor
11. okt 2023

@anketkarka presne tak. Presne ste sa trafila. Toho sa bojím. Že sa sklamem

petra372016
autor
11. okt 2023

@kittykat22 uf tak to by som chcela veľmi byť ako vy

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
Zobraz