Problém s priateľovou rodinou

6. jún 2024

Ahojte. S priateľom sme spolu 5 rokov a cez tuto dobu sme sa stihli už raz aj rozísť a naspäť vrátiť ku sebe.
Vždy mi niečo vadilo, ma svoje nálady a je svojsky, no vždy sa mi snaží s čímkoľvek pomôcť, vypočuť ma a stojí pri mne naozaj aj v dobrom aj v zlom. Vždy tu bol pre mna, naozaj ho ľúbim. O jeho rodičoch sa to ale povedať nedá, vedu krčmový život a očividne len prežívajú. Je to hrozne, môj priateľ im pomáha. Som kresťansky založená a v našej domácnosti vládne pokoj.
A mna toto všetko trápi, aj predstava že chcem detičky a nechcem aby toto videli a takpovediac necitim sa u nich dobre. Čo by ste robili na mojom mieste ?

vyrovnanaosoba
6. jún 2024

Nič, prijať ich, ak ti nič zlé nerobia. Sú zatiaľ len priateľovi rodičia, tebe nič. Ak budú starými rodičmi, potom to hádam prehodnotila aj oni, aj otec deti, či chce aby jeho deti mali babku a dedka ožranov.

rozculena
6. jún 2024

nechodila by som k nim.

miadi
7. jún 2024

Uz ste sa aj stihli raz rozist a za 5r nie ste zasnubeni. Jeho rodicia sa zazracne nepojdu liecit ked budes mat snim deticky. A on im koli tebe neprestane pomahat. Potom od neho pobezis prec aj s detickami a zas sa vratis ? Nevidim to ruzovo. Ludi nezmenis. Koli comu ste sa rozisli?

autor
7. jún 2024

@miadi mal prácu ktorá ho nebavila, sťažoval sa že nemá peniaze a tie problémy prechádzali do vzťahu pretože ja som bola tá čo má a môže mu požičať. Potom keď ma stratil si aj všetko uvedomil a zmenil prácu, no stále je taký že míňa a ja som tá čo šetrí

domkakvet
7. jún 2024

Ci nebude ozran aj on.

katica06
7. jún 2024

Ak už teraz bezhlavo míňa peniaze čo bude neskôr? Ty s takýmto chlapom plánuješ budúcnosť, deti?

miadi
7. jún 2024

To je dost problem. Si predstav ze si na materskej a este mu z nej mas pozicat Lebo on nevie hospodarit s peniazmi a ty budes mat nervy ze dieta nema vsetko co by mat malo . Mam z toho pocit ze tento partner ta taha dole. No koli laske veci uplne nevidis ..

autor
7. jún 2024

@katica06 on to chce zmeniť to vidno ale keď už je raz človek zvyknutý pomaly každý deň chodiť do restik alebo objednávať si jedlo tak je ťažké zmeniť to že ma menej míňať, aj keď chce už to ide ťažko, zvyk je zvyk ale vidno že sa snaží ale toto presne som mu ja povedala že keď nemá záväzky a míňa všetko, ako chce potom zabezpečiť rodinu, bývanie
Ja to od neho nechcem všetko, na to majú byt dvaja ale keď už budem na tej materskej tak neviem tak prispievať ako keď pracujem
Ja vidím práveže tie chyby ale vždy si poviem že iný by zase nemusel mat jeho dobre stránky, nikdy nenájdem si myslím človeka na 100% a preto neviem čo robiť
Hlavne aj kvôli tým rodičom neviem čo robiť

autor
7. jún 2024

@miadi asi máš pravdu ale na druhej strane mi aj veľmi pomáha, skôr psychicky keď už je aj z prace toho vyše hlavy

miadi
7. jún 2024

Vy spolu zijete ci on u rodicov ? Je ok chodit do restik a donasky jedla ked na to clovek mà . Ale ak mu to zasahuje do rozpoctu tak je to zbytocny luxus. Ty budes na materskej suchy rozok doma žut a on pojde do restiky na obed ? Ty budes setrit on minat . Ale psychicky ti pomoze ze ta nejak ukeca ze vsetko je ok ? No Neviem ty Musis mat istotu ze toto chces a budes tolerovat Aj ked budete mat rodinu.