Zoznal som sa s kolegyňou v práci pred možno jedným rokom na párty, ktorú organizovala firma, aj keď som bol vtedy opitý a pristúpil som k nej, rozprávali sme sa a tancovali spolu a párkrát potom sme išli spolu do mesta, ale v poslednej dobe sa mi zdá, že ma vyhýba, keď ju pozvem, aby sme niekam išli, ale v práci normálne komunikujeme a teraz konečne si myslím, že mám šancu znova ísť von s ňou, ale neviem, o čom by som mohol hovoriť s ňou, aby som na ňu zanechal silný dojem a možno, aby viac rozmýšľala o mne v budúcnosti."
S to si furt ozrany vzdy aj ked ides s nou do mesta? Mozno preto
@nemanjakin za rok ste boli parkrat v meste? z toho asi nic nebude, ked sa to nejako nerozvinulo..preco ste sa intenzivnejsie nestretavali uz pred rokom po tom vecierku? Ak chces s niekym mat vztah, treba do toho investovat cas, nsjst si spolocne konicky, travit cas s priatelmi jedneho aj druheho a spoznavat sa intenzivne, s rodinou a pod.. To co ste stihli za rok sa ma odohrat tak v prvom mesiaci..
Len komunikácia nestačí, musí byť medzi vami aspoň náznak chémie bez toho to nepôjde. A určite ako je vyššie o nej sa môžete rozprávať ale nie tak, že na konci budeš vedieť jej celý životopis a ona o tebe nič, nemá to byť výsluch. Ak to bude medzi vami fajn netreba si nič plánovať o čom sa budete baviť ale príde to prirodzene.
Ahoj, určite buď hlavne sám sebou. Rozprávaj o tom, čo baví teba, a zároveň si všímaj, čo by mohlo zaujať ju. Okrem toho by som pracovala na tom, aby si sa nebál ísť do takýchto situácií – teda aby si sa cítil sebavedomý, keď chceš niekoho osloviť alebo nadviazať vzťah.
Je dôležité posilniť svoje sebavedomie a osvojiť si kvality, ktoré ti pomôžu cítiť sa v takých situáciách dobre a veriť si. Tým získaš väčšiu istotu a budeš sa cítiť prirodzene.
O nej 🙂