Ahojte baby možno zbytočne preháňam.
Nežijeme doma na Slovensku a kamoškyn malý ma narodeniny, chcem v blízkej dobe poslať balík ale nebude to presne v deň narodenín, co podľa mňa není problém.
Pýtala som sa čo treba dostala som tip, kúpila som ale známa to potrebuje hneď poslať ja žiaľ neviem poslať iba neskôr tak sa mi vyjadrila k tomu ze už to je neskoro aby sme si to nechali 🤷♀️doma je to ale kúpené 😪som ja krava alebo ľudia nepotrebujú inokedy nič
@zalka Pretože budem posielať aj iné veci ťažké veci a chcela som to všetko spolu.
A ešte čo by som nerobila 😁
kasli na to nic neposielaj nevazia si nebudu mat
To je cista krava. Co okrem UM a plienok alebo liekov je naliehava potreba? Dar je nieco, co urcite pocka.
Neskutocne taketo spravanie. Vykaslala by som sa na nu zvysoka.
Ešte upresním boli tam maškrty co malý ma rad tak som kúpila ona to chcela skôr a rozdať v škole pre deti preto napísala ze to už si mame nechať my 😪ved kurník je tam dlhá spotreba spapa sa inokedy
To sú takí ľudia, nič si z toho nerob a preruš pomaly kontakt.
Potrebuje to poslať hneď,aby ten tip mala na oslave načas ako hlavný darček? Neskôr to už nepotrebuje? Kašli na takú nevďačnu kamošku a nič neposielaj,máš pokoj.Vec predaj a vybavené.A porozmýšľaj či ti za to stojí to kamaratstvo.
Aha, chcela usetrit na cukrikoch a lizatkach pre par deti? Trapne....
trapka je to sak to si kupovala predsa tomu malemu a nie cudzim detom v triede
co nema na lizatka?
@babulkomale asi ale ma to trápi lebo mi to hlava neberie
@mamina7070 tiež to tak beriem
preco to znama potrebuje hned poslat?
ahaaa uz citam 😀 to je ale puľka 🙈
To čo za argument, že nedá sa poslať teraz?
Ked to potrebovala hned, tak mala sa ozvat dostatocne popredu, nech sa to z toho zahranicia v pohode dostane domov. Chapem, ze uz v takom mnozstve asi nevyuzije. Ale moze byt nahnevana tak sama na seba. Sama najlepsie vies, ako ste to mali odkomunikovane. Jedna vec je darcek, kde nevidim problem do poslat aj dodatocne pre dane dietatko. Ale uplne ina je kupovat taketo veci pre tretiu stranu, kde ty mas vydavky a ona zrazu povie ze netreba. Cudzim detom by som zadarmo nekupila, dopredu by som sa dohodla ze to sice poslem, ale preplatit by som si to nechala.
Ahoj. Podla mna je to od tej znamej vrcholne nevdacne a trapne ,ze ty nieco kupis ,das si namahu a ona to chce hned urgentne alebo vobec. Boze. No nedala by som jej nic uz nikdy...
Vyser sa na nu..ved to je upne jedno kedy to dostane aj keby o mesiac..
Tak ty si nakúpila sladkostí pre chlapca do školy. Vopred ste sa dohodli. Ona sa na teba SPOLAHLA.
Jasne ze si to potom nechaj. Co s tým urobí? Odloži o rok?
Ak chcem poslať kamoške balík na narodeniny pre syna, tak sa nestrapnim a nepošlem to po narodeninách. Véd času si mala dosť nie?
Ja som asi tá puľka...ale takisto by som ta poslala do prdele.
Načo sa nukas a potom to nevieš splniť?
Radšej si mala len pogdatulovat po telefóne a nestrapnovat sa
@simona20201309 toto môže napísať iba dokonalá osoba ako aj komentujte iné príspevky 😁🤷♀️
Dik 😜
Prečo si nekúpila v e-shope a nedala doručiť na ich adresu?