Problém nájsť si vzťah

lolo1113
28. jan 2024

Ahojte, píšem ako muž možno tu nájdem odpovede ktoré hľadám 😀
Nemôžem si nájsť vzťah veľmi dlhú dobu, skúšal som asi všetko už ako Badoo, tinder, bumble, FB zoznamka a nakoniec som skúšal aj kresťanskú zoznamku.
Vždy ten istý scenár aj keď nájdem nejaké zaujímavé dievča tak si píšeme nejakú dobu a buď to ide do stratena, alebo keď sa stretneme je to iba jedno stretnutie, alebo to skončí po pár stretnutiach ...
Som 27 ročný priemerné vyzerajúci chalan...
Prečo z druhej strany teda zo strany ženy takto to ukončuju ? Určite si musia kamarátky medzi sebou hovoriť prečo to skočia s daným chalanom
Hľadám si vážny vzťah, tak ma to unavuje vždy začínať od 0 a snažiť sa niekomu zapáčiť ... Som skôr introvertna povaha tak sa mi ťažko "púšťa" nových ľudí do svojho života a mám to o to, že vždy musím začínať od znova s niekým iným...
Ďakujem veľmi pekne za prípadné rady 😀
Mal som iba jeden 1,5 ročný vzťah

chodec15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
avonladyba
28. jan 2024

Možno im ako introvert prídeš nudný, možno mali rozohratych viac mužov a vybrali ineho. Kľudne pošli fotku, napíš o sebe a poviem Ti. 🙂

egonsk
28. jan 2024

@lolo1113 este mas seznamku, partneri, rande a kopec dalsich, treba ich poskusat, az ta to tak znechuti, ze zacnes konecne sa obzerat v realnom zivote, co bude to najlepsie v aktualnej dobe. 🙂 ... ako napisal @chodec15 je moznost realne najst prudko bliziaca sa nule.

marianarem
28. jan 2024

@lolo1113 Ale takto to ma mozno aj vacsina ludi, co idu cez zoznamky. Mam kamosku, peknu, akcnu, komunikativnu, inteligetnu a aj vtipnu, proste vsetko co ma byt, a aj ona to mala takto. Ale nakoniec stretla manzela a s nim to malo rychly spad, len tych stretnuti s inymi bolo dost.
Mna ale zaujala jedna vec, co pises, a sice "snazit sa zapacit". Neviem, ci nemoze byt problem aj v tom, ak to naozaj robis. Ja napriklad nechcem muza, ktory sa snazi zapacit. Radsej bud normalne prirodzeny, no a co ze si introvert, to vobec nemusi vadit, su zeny, co to preferuju.

lolo1113
autor
28. jan 2024

@marianarem snažiť sa zapáčiť je pod zmyslom, že poviem niečo o sebe, aké mám plány do budúcna ... Proste bežný človek ktorý pracuje na sebe a má ambície ... Možno som to len blbo napísal a v rýchlosti má nič iné nenapadlo 😀

lolo1113
autor
28. jan 2024

@avonladyba píšem správu 😀

lubkovaandrejka
28. jan 2024

@lolo1113 mozes aj mne, ako pisala avonlady. Aspon uvidis ci su nase nazory na teba totozne a aspon zistis kde a ci vobec niekde je zadrhel 🙂

lolo1113
autor
28. jan 2024

@lolo1113 skôr ženy klamú napríklad povie, že robí vo vysokom manažmente a v skutočnosti robí predavačku, mne osobne je to úplne jedno 😀 ja vždy na každú otázku odpovedám úprimne a pravdu ...

chodec15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
gemerka17
28. jan 2024

@lolo1113 ešte je dobre aj popremyslat nad tým, či nemáš príliš vysoké požiadavky a sám nemáš čo ponúknuť druhej strane. Čiže je jasne, ze o teba nebude mat záujem. Treba si vyberať sebarovnych.
Čiže ak si mal záujem o niekoho kto robí vo vysokom manazmente, tak predpokladám, že aj ty máš podobnú platovu a vzdelanostnu úroveň.

dharmasanata
28. jan 2024

Ja som sa na zoznamky už preto vyprdla, buď niekoho stretnem normálne v živote, alebo prežijem život sama..

lolo1113
autor
28. jan 2024

@gemerka17 to bolo iba prirovnanie ... Nie som striktne zaťažený kto má koľko majetkov vôbec toto neriešim či to dievča býva u rodičov, alebo má nový dom ... Ja mám svoje byvanie, svoje auto, podnikám ... Určite nepotrebujem niekoho kto si ma bude "vydrziavat" a nemám nejak extra nároky ani na vzhľad, ale na zoznamke má už aj úplne priemerne, alebo podpriemerne dievča pocit, že je top modelka

eva8
29. jan 2024

@lolo1113 pri podnikani nestretas dievcata, zeny? Skus sa poobzerat, mozno ta niektora zaujme a pozvi ju na kavu, na drink 🙂

ibatanecnica
29. jan 2024

jednoducho si s tebou nemajú čo povedať, nič k tebe necítia, možno sa nemajú s tebou o čom baviť, tak na čo ďalšie stretko?

chodec15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
chodec15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
okoloiduci5
29. jan 2024

@lolo1113 to je taka doba 😅 ja som uz rezignoval na zoznamky, nechavam si zivot len tak plynut. Chyba ale asi nebude na mojej strane, pretoze si pripadam normalny

eva8
29. jan 2024

@chodec15 navstivil si moslimsku krajinu? Zabudol si dat @ pred nick, ktory odporucas/prpagujes/vysmievas sa.

egonsk
29. jan 2024

@chodec15 vidis to trosku skreslene... a hlavne moslimska zena si nezoberie nemoslima zrejme, tak to autora uz tazko presvedcis na prekonvertovanie, napriek nesmiernym vyhodam 🙂 .... ale aj o nasich zenach a chlapoch kedysi kolovalo, ze su sikovni, poctivi, pravdovravni, radi pomahaju, atd... no to sa uz docitas len v knizkach a ked chces take este zazit, musis ist viac na juhovychod.