Ahojte,
potrebujem radu od vás či som hysterčivá alebo nie 😅
Minulú sobotu sme boli s priateľom a jeho rodinou na svadbe jeho bratrancovi.Všetko prebiehalo úplne super nálada,smiech,atd...
Okolo takej 23tej hodine večer sme išli s priatelom sa trošku vyvetrať von na vzduch.Ako som sedela na lavičke a predo mnou bol moj priatel s jeho švagrinou(jeho brata priatelka)sa bavili,smiali,rozpravali ale boli tam aj iný ludia.Ked sa islo uz spät po čase do svadobnej sály tak som videla ako môj priateľ tlapol jeho švagrinu po zadku a ešte jej povedal že choď už lebo ti po tom fajnom zadku dám.
Ja som ostala počúvať ako vymletá.Vôbec som nevedela ako zareagovať.Sme spolu od mája,chodí na turnusy do Nemecka a potom domov ale nestalo sa nám toto ešte.Celú svadbu som nemala chuť na nič ,ani ísť tancovať,ani sa smiať.Priatel ma volal tancovať ale ja som nešla tak išiel s jeho švagrinou tancovať.Mala som 100 chutí odísť odtial.V nedelu isiel do Nemecka tak som mu hned večer napísala že som na neho naštvatá a aj som mu napísala prečo.Jeho odpoveď bola že prečo žiarlim na jeho švagrinu.A že si to vôbec nepamätá.
Ako by ste sa vy k tomu vyjadrili?Som ja precitlivená alebo?
Ďakujem
sisnapätánepamätá.ješvagrinu.prečnvagrinu.Že kebto bola cudzia osoba nepovie nič ale je to jeho švagrina.
No v prvom rade si si to s ním mala vybaviť hneď a nie písať mu to v správe na druhý deň večer 😃 Dobrá nálada, alkohol, srandičky...nebolo to od neho síce vhodné, ale zase nerobila by som z toho až takú vedu...
@babybear ano, si precitlivena. A mladá, chyba ti nadhlad, co je normálne.
Asi maju dobry vzťah, poznaju sa dlho, maju sa radi ako kamoši...aj také vztahy existuju.
A možno je tam nejaka pritažlivost medzi nimi a nakoniec skončia spolu...aj to sa može stať. Ale s tým nic neurobis.
Od maja su 4 mesiace, možno bude pre teba rozchod lepší. Pretoze zakazovat nieco mužovi, oduvat sa a dávať mu ultimata je cesta do pekla.
Takýto vzťah na diaľku nie je bohviečo, nemáš šancu ho spoznať.
Po troch mesiacoch vzťahu na diaľku s chlapom čo plieska svoju švagrinu po riti povedať,že ho ľúbiš 🫣🤭
Dievča zlaté....čakaj,len čakaj.Cas ukáže a hlavne si s ním nerob dieta
Podľa mna by to zatĺkal lebo bol napitý.
pýtal sa ma či si môže vypiť,povedala som mu že však si daj.Lebo on nepije vôbec ani nefajči.
Len som si nemyslela že to dopadne tak
Tak mne by sa to asi tiež.nepacilo a ahlavne ešte k tomu tie blbé komentáre. Neviem ci by bol aj jeho brat nadšený keby to videl....ja by som mu to dala vyžrat určite.
To nie je ani vtipne ani vhodné ani nic ine v ziadnom stave. A o to viac, ked ste spolu este len 3 mesiace. A ze si nepamata co robil, dakujem pekne...
A bratovi nevadilo, že tancovali spolu? Kde bol? Prečo nerancoval on so svojou priateľkou.
@babybear Pre mňa je to divné, ja mám dvoch švagrov a za 16 rokov mi ešte ani jeden nedal po zadku, ani keď boli pripití 😉 Povedala by som, že máš právo byť dotknutá, toto by mi tiež vadilo, keby môj chlap predo mnou urobil v akomkoľvek štádiu vzťahu. Nie sú rodina, ona nie je sestra ani sesternica a ešte ani švagriná…
Samozrejme na dieťa a bývanie máme este čas.
On keď je u mňa alebo ja som u nich tak je fakt super,kludný,zniesol by mi aj modré z neba...
Keď som mu to písala vecer tak som ho aj strašila s rozchodom tak mi poslal normalne fotku ako plače že mu to mam prepačiť,už sa to nikdy nestane a nechce o mna príst kvoli takej hluposti.
Že mu to nemam robiť lebo on sa psychicky zrúti.
Podľa mňa si žiarlivá a to nie je dobrá vlastnosť . Zbytotocne si tým kazis vzťah. Na tom že sa zabavil so švagrinou nevidím nič zle a že ju pleskol po zadku asi bol v nálade ani si to nepameta. Ale ja som neni žiarlivá ja by som sa cez to dokázala preniesť aj bez plačúcich fotiek 😉
@barka1 čo je precitlivene natom že sa jej nepáči že trieska iné baby po zadku a ešte švagrinu ? akože je upne bežne chytať švagrinu za zadok ?
Ani plieskanie, ani plač, že to nezvládne. Niečo divné s tým chlapcom bude.
@babybear hlavne sa spravas ako decko, ved mala si mu to hned tam povedat a vysvetlili by ste si to. Nie ty sa ofucis na svadbe, potom pockas kym odide do nemecka a potom mu napises, ze si nastvana a preco 🙈 vo vztahu je klucova KOMUNIKACIA.
@babybear vas vztah je divny. On sa ta pyta, ci si moze vypit. Posiela ti placuce fotky a capka svagrinu po fajnej rici. No ja by som ho teda nechcela a capkat po zadku ine zeny okrem frajerky robi len buran.
Zaujimave, kolke zeny by to neriesili a nevadilo by im to... az cudne, ved toto je spravanie cez ciaru
@sonicka107 pytala sa, či je precitlivena. Podla toho, co tu popisala, si myslím, že je precitlivena. Toť moj názor 😉
@babybear ako ja mam svagrov dosť z každej strany , ale neviem si predstaviť, ze by mi hociktorý z nich zo srandy len tak plesol po zadku ani keby mal 10 promile😄 A keby môj muž išiel takto plesknut svoju švagrinu tak by som sa ho opýtala, či mu preplo. Ale rovno tam a hneď.
Ste obidvaja strašne mladi a nepoznáte sa. Bud sú fakt čudná rodina s cudnymi zvykmi alebo spolu flirtuju. Neboli by ani prví ani poslední. Takýchto aferiek v rodinách býva až až
Tak to necham asi tak,keď som teda precitlivená🤷♀️
Ja by som to okomentovala ihned, aby si este pamatal 🤣, no ale uprimne ste spolu 3mesiace a on na turnusoch? Podla mna absokutnw netusis ake maju spolu v rodine vztahy, mozno naozaj o nic neslo.
Inak ja toto neznasam, robi mi to mama, sa jej nieco nepaci a povie mi to o 3tyzdne ked ani neviwm co sa stalo.