Príťažlivosť po rokoch vzťahu

12. okt 2024

Ahojte, tie, co ste v dlhodobych vztahoch alebo manzelstvach (10 rokov a viac), pritahuje vas vas partner? Mate na neho aj po rokoch chut? Ci je normalne, ze casom sa mate radi, ale pritazlivost uz nie je taka velka a je to skor "manzelska povinnost"? Som mlada, v prvom vaznom dlhodobom vztahu a rada by som vedela, ako to v zivote je, aby som nemala nerealne ocakavania z filmov.

minenkak
12. okt 2024

Jasné,že ma priťahuje,načo by mi inak bol doma

mane01
12. okt 2024

Ano, pritahuje ma. Hoci uz nie je mladik, ja ho vidim svojou optikou a pre mna je velmi sexy.

twinflame
12. okt 2024

Toto je zavisle od toho co pre to obaja robia. Ak obaja na sebe pracuju tak aby boli pre seba pritazlivi, aj po viac ako 10 rokoch to tak bude. Staci, ze jeden sa zanedbava a druhy zacina k nemu citit odpor a cele sa to pokazi. Za mna je odpoved takato - ak na tom obom zalezi a su v tomto smere aktivni, aj v dlhodobom vztahu pritazlivost funguje. Zavisi to aj od vnutorneho rozpolozenia. Ak je dovera a prevlada vo vztahu pozitivna atmosfera, je to parada a aj to je zaklad pritazlivosti.

simsalabim
12. okt 2024

Ano.

ankare
12. okt 2024

Jasné, iskry su stále, aj vasen. Sme spolu 20 rokov.

dkethe
12. okt 2024

Ja toho mojho ** rozhodne az tak rada jak v zaciatkoch nemam, furt ma stve,hadame sa.
ale pritahuje ma stale mega 😅😅 ked mame dlhodobejsie dusno,hadky je to velmi neprijemne 💩 (10r spolu)

doriiis
12. okt 2024

V každom dlhom vzťahu príde obdobie,keď ta sexuálna chuť u jedného alebo druhého nie je taká velka,ako predtým a ako by si zelal.Ale všetko,naozaj všetko záleží od partnerov.Na tom ako sa snažia ten vzťah udržiavať aj keď tá chuť pokryvkava.Ked sa obaja snažia,tak neexistuje,aby vzťah nefungoval

igiana
12. okt 2024

Zalezi na tom, ci budujete vztah na spolocnych hodnotach, úcte, obetavosti, priatelstve… ak ano, a budete sa o seba vzajomne starat a vazit si jeden druheho, budete si verni, ak si budete vzajomne odpustat, tak by laska mala rast, zdokonalovat sa, a budete sa lubit cim dalej viac, bude to medzi vami iskrit a sex bude cim dalej krajsi. (Sme spolu 22 rokov)

veltraud
12. okt 2024

Sme spolu okolo 20 rokov a stale som donho. Dokonca mam pocit, ze cim dalej, tym viac. A ano, stale sa mi paci a pritahuje ma a vyvola aj motyliky v bruchu.

katy084
12. okt 2024

...no ja podľa toho v akej fáze cyklu som😃...ale mne sa strašne môj partner páči ja ho zvyknem aj,, špehovať,,z okna keď niečo robí na dvore 🤣a poviem si aký je pekný...13r.spolu

katica06
12. okt 2024

Áno aj po viac ako dvadsiatich rokoch

casavina
12. okt 2024

Áno...22 rokov spolu, 12 rokov manželia, lepšie ako na začiatku ❤️

janickacrazy
12. okt 2024

My sme spolu 15 rokov a príťažlivosť stále veľmi veľká, ale nie je to samozrejme, záleží na vzťahu. S bývalým to išlo časom dole vodou, po 6 rokoch celé zle. Musia obaja na vzťahu pracovať a mať záujem jeden o druhého.

ajsha123
12. okt 2024

My sme spolu 18 r a teda áno, mala som krízu cca po 7-10 rokoch. Mne sa nepáčia pupkati chlapi a moj pribral práve do brucha a mňa teda nepritahoval. Do tváre pekný, ale tie faldiky 🤦 Sex funguje stále, ale najradšej to mám potme 🤦 Keď nevidím. Nevadí. Je to povahovo skvelý muž, akurát pre mňa, nemenila by som. Jeho láska ku mne (tvrdí, ze je do mňa zaľúbený stále), dáva to najavo plus povaha vyrovnáva nedokonalosti 😉

miadi
13. okt 2024

Ja som nikdy nebola taka povrchna ze by bola pritazlivost zalozena na vahe. Muz uz mal brucho ked som ho stretla mal uz 38 a jeho krasne huste vlasy som videla len na fotkach ked mal menej rokov . Takze ani po 13r som nemala potrebu sexu len po tme. . Ked ho milujes nie je co riesit . Dokonca spolu aj robime a stihame aj v robote rychlovku , Uprimne Este som nevidela pritazlivejsieho chlapa ako je Moj muz ked sa mu deti ako opice vysplhaju na krk .

andreatytler
13. okt 2024

@katy084 Ake zlate... potajomky okukavat vlastneho muza.😀

andreatytler
13. okt 2024

Autorka, moja vasen k muzovi opadla po narodeni dietata, alebo vekom a menopauzou sa mi znizilo libido, neviem, lebo obe veci sa stali spolu.. Nejak to neriesim. Obaja si uzivame dieta a ani nie je cas.

vikiki29
13. okt 2024

Autorka, je to veľmi individuálne. Ja si myslim, že je to vo všeobecnosti tak 50:50. Tu ti ale nenapíšu tie, u ktorých tá príťažlivosť vyprchala, veď načo by sa tým chválili. Ale áno, stáva sa to často.

palicka
13. okt 2024

Tak my sme dolu viac ako 30. A nie, nie je to také ako pre 30 rokmi. Ani nemôže. Veď aj my sme sa mentálne, fyzicky…posunuli úplne inam. Rovnako aj hodnoty, ktoré sú pre nás dôležité. Fyzicky sme sa zmenili obaja. Ale nemáme potrebu výmeny za novší model.

torysheer
13. okt 2024

My sme spolu 11rokov a príťažlivosť obrovská, dokonca máme obdobia znovuzamilovania 😊 teraz začal pracovať dokonca v rovnakej inštitúcii, a keď sa stretneme na chodbe, vykame si (proste hra, flirtujeme akoby sme sa nepoznali). Sex stále úžasný, pestrý a častý, keď nie sme spolu, píšeme si. S bývalým manželom som ale bola 15rokov, príťažlivosť fungovala, (aj keď teraz keď ho vidím to neviem pochopiť), no prestala som ho mať rada pre iné veci. Takže príťažlivosť nie je všetko.

lejja
13. okt 2024

Sme manželia 27 rokov a stále je tam príťažlivosť, aj keď postavy sa nám zmenili 😊.

findomatej
11. dec 2024

💚 toto je asi najkrajšia téma, akú som v poslednej dobe čítala 😍