Príťažlivosť

8. aug 2024

Ahojte zienky. Potrebujem poradiť ! Ale prosim vás, žiadne súdenie 🙏🏼 ide o to, mám muža, dieťa, všetko je relatívne v poriadku. Žiadne veľké problémy nemáme, skôr by som povedala také normálne sem tam hádky tak ako každý asi ale vzťah ako celok je v poriadku. Muž ma priťahuje v tom problém tiež nieje. No, teraz k tomu problému….. jeden chlap ma ale že strasne ale strasne fyzicky priťahuje. Nejde tam o nič iné len obyčajná chémia. Viem že aj ja priťahujem jeho tak isto. Aj on ma rodinu. Už sme sa o tom aj rozprávali a obaja vieme a ani nechceme narušiť naše rodiny ani nič také . No ta fyzická príťažlivosť je strašná 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ čo s tým ženy. Bojovať proti tomu a potláčať to , alebo si to s dotyčným “vyriešiť” 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ s tým že jednorazovo a nič viac by ani jeden z nás za tým nevidel.
Ženy naozaj nesúďte ma, sama sa dosť hrešim už len za tie myšlienky. Prosim vás naozaj o úprimne rady alebo riešenia. Ďakujem 🤦🏻‍♀️

earlgrey
8. aug 2024

Sama vieš, aké rady tu dostaneš. Tak jedna odomňa - choď do toho 😀

naneta258
8. aug 2024

Koľko žien by chcelo mať pri sebe normálneho chlapa, vždy natrafia na s prepáčením idiota.. a niekto ma dobrý vzťah a chce si dat jednorazovku s iným. Proste nemám slov čo viac dodať.

Jedna rada. Chod sa uspokojiť a spomenúť si, že niekedy v minulosti si mala túto príťažlivosť aj s tvojim manželom.

michaela789
8. aug 2024

Nikdy by som do toho nešla. Prerušila by som kontakt raz a navždy a ani by som sa neobzrela. Sama si uvedomuješ, že to nie je správne, že nechceš narúšať rodinu. Keby bola situácia opačná a premýšľal by takto tvoj manžel, ako by si sa cítila ?

ivana3111
8. aug 2024

:D no jednorazovo by to určite neskončilo, skôr možno treba rozanalyzovat, čo konkrétne ta tak na ňom priťahuje...správanie? Mimika? Vôňa? Výzor? A možno dospeješ k záveru aj bez zhrešenia..

ns994
8. aug 2024

Nesudim ale ja by som do toho nesla. Ale tak je to na tebe. Ty musis vediet ci ti to zato stoji. Riskovat co mas za jednorazové poriesenie. A ci by to bolo jednorazove. Stoji ti to zato ?

rozculena
8. aug 2024

ja vôbec nechápem,ako ťa môže priťahovať iný chlap,keď s mužom je všetko OK....keby si ťa muž nevšímal,tak by som pochopila,že hľadáš inde.

thereisabear
8. aug 2024

Lenže tou jednorázovkou veľmi pravdepodobne nič nevyriešiš.

mamamasama
8. aug 2024

Žiješ len raz. Uži si to. Vôbec nevadí, že zničíš dve rodiny kvôli tomu, že ťa svrbí.😎

jazula
8. aug 2024

Za slobodna som s jednorazovkami extra problém nemala. Ale v partnerskom vzťahu je to cesta do pekla podľa mňa…keď raz otvoríš tie dvere, je pre teba oveľa ľahšie urobiť to znova… Ak si vážiš vzťah, ktorý máš a chceš v ňom zotrvať, jediná cesta podľa mňa je odstrihnúť toho druhého. Nestojí to za to.

betulinka1
8. aug 2024

Rozpravali ste sa o tom? To uz ste asi obaja prekročili hranicu trosku viac ako je podla mna normalne. Aj ja robim v mužskom kolektive 20 rokov aj viem, ktorym sa páčim aj iskra niekedy prebehla ale nikdy by som neriskovala rozpradnutie rodiny. Cize za mna skor naopak, vyhýbať sa ako sa len da, nezaoberať sa tym, nerozoberať to ani v hlave ake by to bolo keby. Proste to len prijat, ok tak sa mi paci ale doma by som ho ani nechcela, lebo urcite by mi nedoniesol ranajky v sobotu do postele a kopec ineho, co robi moj muz. Podla mna, cim viac to rozoberáš a este aj s nim, tak je vacsia sanca, ze tomu podľahnes, lebo to mas stale v hlave. A to nie je fer ak mas pekny vztah s muzom a vies sa neho spolahnut a nechystas sa rovadzat. Ziaden sex za to nestoji.

marca12
8. aug 2024

Je ti jasne,ze pri jednorazovke to neskonci. Ja byt tebou,nekazim si vztah. Zbytocne si narobis bordel v hlave este vacsi ako mas teraz. Vaz si samu seba,vaz si dobreho muza. Ak vam to funguje,nekaz si vztah bokovkou. ja robim cely zivot medzi muzmi a to by som kazdu chvilu musela na niekoho skakat. Ved je to normalne,ze ta pritahuju aj ini muzi. Je len na tebe,aky zivot si zvolis. Ci budes slaba a podlahnes. Alebo sa rozhodnes byt silnou a odolas.

domkakvet
8. aug 2024

Ak si myslis, ze to nijako neovplyvni tvoj doterajsi vztah, tak si na omyle.

marianarem
8. aug 2024

A co by si chcela, aby urobil tvoj manzel na tvojom mieste, ak by ho strasne ale strasne fyzicky pritahovala nejaka ina zena?
Napis si na papier do jedneho stlpika, co vsetko mas so svojim muzom a do druheho stlpika, co mas s tymto druhym. Mozno ta odradi, ked uvidis cierne na bielom rozdiel v tych stlpikoch.

marcellka32
8. aug 2024

Ja len že doma s mužom to nemáš ok, inak by si nevymyslala....

ancasakura
8. aug 2024

som lezba alesom tehotna s mojim manzelom

nika185
8. aug 2024

Pozri sa do zrkadla a opýtaj sa svojho ja, či si ok, a zamysli sa nad tým, čo ti tu už písali, keby ti to urobí muž, či by si nad tým kývla len rukou, bola by si v pohode? Nepochopím také ženy. Môj MM pracuje, kde je dosť žien a hovorí aké sú trápne a priam sa ponúkajú ako na podnose, usmievajú , klipkaju očami, predvádzajú sa...oni si myslia aké sú dokonalé a chlapi sa z nich smejú, že napr . už zasa sa škeri ako jebnutá tá k...a, áno čítaš dobre, alebo ,, aha ako vytŕča tie trápne kozy , aj horšie poznámky letia....toto mám od mm, nie zo svojej hlavy, pozri, čo ak ten chlap chce len jedno a potom si ťa bude doberať s kolegami, aj toto robia, alebo ako vieš aký je to partner doma, čo ak doma ženu bije, nadáva jej, alebo ju podvádza na každom kroku, proste s ním nežiješ, nevieš čoho je schopný lebo ho nepoznáš, kolega môže byť ako med a doma má v srdci jed, nuž pokiaľ máš doma muža s ktorým je to ok, nesnáž sa o to, že ťa kopne do zadku, keď sa to prevalí, pretože váš románik si všimne kopec iných kolegov a jeden z nich môže byť ten, čo to vyklopi tvojmu doma, vieš ako sa hovorí,, všetci dookola vedia čo ti dvaja spolu majú, len dotyční si myslia, že nie a všetko je ok,, Neubližuj svojej rodine, lebo ťa bude hrýzť svedomie a hlavne neubližuj inej žene a deťom, ten chlap, keď ide po tebe, môže sa hanbiť, má rodinu, takým ide len o jedno o tom po tom....predstav si, že on je tvoj mm a ty nejaká jeho kolegyňa a prehraj si v hlave váš rozhovor, pohľady, úsmevy , to ťa hádam presvedči, že sa máš zobudiť z krásneho sna, potom sa trochu prefackaj, usmej na svojho manžela a pobozkaj deti ak máš a budeš šťastná, že si sa vyliečila z oznámenia a túžby.

komplikovana
9. aug 2024

Uvedomit si co mas a co mozes stratit. Sexualna pritazlivost sa nerovna laske. Kedze sme ludia, mali by sme tie pudy ovladat. Myslis, ze ked sa rozhodnes to 1x vyskusat, potom budes mat klud? A co ak nie? Rada je - obmedzit kontakt, ak sa nevies kontrolovat.

prunee
9. aug 2024

Snad okrem medzinozia mas aj rozum, si clovek a mala by si sa vediet ovladat, chemia, nechemia, to uz je aky dovod na zahnutie vo fungujucom vztahu...

moonlight1210
9. aug 2024

Podlahnut tomu je podobne, ako stratit panenstvo. Nech urobis, co urobis, uz to neodcinis, nezmenis, uz s tym len musis existovat. Bude to tak navzdy. Nevratny stav.

Takze problem neodolatelnosti zamenis za problem lutosti.

Teraz mas este stale na vyber.

slavka1988
9. aug 2024

Prerušila by som s ním kontakt lebo ak sa budete naďalej stretávať či už pracovne alebo súkromne zrejme podlahneš rozvíjajte si vzájomne rodinu

walentina7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mojemenonikto
9. aug 2024

Na takéto situácie mám vždy jedinú radu. Prestav si, že by tvoj muž bol v rovnakej situácii ako teraz ty. Že by ho neskutočne priťahovala iná žena a tá by mu tú chémiu opätovala. Čo by si mu poradila? Má ísť do toho? Hoci jednorazovo, nech si to vyrieši?

Predstav si to a premysli si to... ak na túto otázku odpovieš, jednoznačne že áno, že by tvoj muž mal ísť do toho, tak choď do toho aj ty. Ale zároveň si potom premysli, či ťa vlastne ešte pri súčasnom mužovi niečo drží.