Priťahujú vás pupkáči?

julix1
9. feb 2024

Ahojte baby. V práci sme debatovali ohľadom toho, že v dnešnej dobe vídať veľa mladých pupkatých chlapov dajme tomu už do 30r. Príde vám to príťaživé, alebo vás to odpudzuje? Bola som totiž prekvapená, koľkým kolegyniam sa to páči, tak by ma zaujímal asi aj názor ešte širšej vzorky.

wishes
9. feb 2024

@julix1 nie ze by sa mi to pacilo, ale neprekaza 😂

beata_k
9. feb 2024

@julix1 Ked sa pozriem na dnesne mlade 20+, tak si nemaju co vycitat...

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
minenkak
9. feb 2024

@julix1 mne osobne nevadí pupok ,ale tie mlandrave telá

martinka13
9. feb 2024

Vyžraté prasa, fuj. Akurát OK. Nemusí byť vychrtly

zobaka
9. feb 2024

nepacia sa mi

tanyan
9. feb 2024

Ja som sa minulé pozerala na plavárni a všimla som si, že väčšina z tých s pupkom mala vlastne nesprávne držanie tela, konkrétne prepadnuté kríže. V mnohých prípadoch to podľa mňa súvisí.

deti95060810
9. feb 2024

si robíš srandu...

marca12
9. feb 2024

@julix1 moj ma pupok,ale nie je tucny. Je to skor typ pevneho chlapa,nie je mlandravy. Pupok je jeho sucastou. Bola by som radaej,keby ho nemal,ale tak co uz nejako som si zvykla. Ma ine kvality,pre ktore som si ho vybrala.

julix1
autor
9. feb 2024

Zabudla som napísať, že ako to vidím ja. Mne osobne sa to nepáči, ak je to spojené s tým, že daný muž nemá žiadnu svalovú hmotu a je proste rozkysnutý. Na chlapovi, ktorý ale cvičí, má širšie ramena, vačšie ruky mi brucho nevadí, skor ma to aj priťahuje, ale zas veľa takých nie je.

Pre príklad priložím fotku toho, čo mi osobne príde sexy

thoughtfulweirdo
9. feb 2024

Mne sa páčia mohutní muži, ale práve nie svalnatí vyrysovaní, skôr takí "mäkkučkí" 😄 a tam to väčšinou ide ruka v ruke aj s pupkom. Takže áno, pupky sa mi páčia, ak neprekročia rozumnú mieru.

zobaka
9. feb 2024

@julix1 tento je uz na mna taky macko napriklad

mandzula
9. feb 2024

Pre mna je na muzovi sexi jeho mozog, a ak ma k nemu hoci aj trochu vacsie brucho, nevadi mi to.

domkakvet
9. feb 2024

@julix1 nie nepaci sa mi to.

selest
9. feb 2024

@julix1 zhruba jak moj muz. Mne by nevadilo ani este par kil navyse ani to brusko. Hlavne nech je vacsi ako ja. Ziadny vychudnuty kostlivec co sa tvari ze je vyrysovany. Nepacia sa mi ani svalnaci s tvrdymi svalmi.
@thoughtfulweirdo hladala som spravny vyraz, "makkucky" to presne vystihuje😅

masinka
9. feb 2024

Mne sa pacia mackovia. Aj som si takeho nasla 😀 Akurat ja varim dietnejsie ako jeho mama, tak pri mne schudol aj ked papa poriadne 😂

mareka49
9. feb 2024

Celkom pekné telo.
Mne sa napríklad páči.
Takže odpoveď je áno.

candii
9. feb 2024

Nepáčia sa mi pupkaty chlapi. Tým myslim ozaj brušisko. Tu fotku čo si priložila áno, presne aj mne sa taký typ postavy páči. Ak má trošku bruško to mi nevadí ale vyslovene huspeninu ako v 9m to sa mi absolútne nepáči

because
9. feb 2024

nie, vôbec...

kp7333
9. feb 2024

Kolko ludi, tolko chuti. Mna napriklad nepritahuju tie kulturisticke typy. Ale chapem, ze niekomu sa to paci.

sovica
9. feb 2024

@julix1 Pupkatí 20, 30, či 50 roční muži mi príťažliví neprídu. Nemôžem ale povedať, že ma odpudzujú (to je silné slovo a je mi v podstate jedno, kto sa ako o seba stará), ale rozhodne sa mi veľké brucho nezdá príťažlivé. Ak by mal ale muž charizmu, zmysel pre humor, niečo v hlave, preletela by iskra a v podstate by sa o seba staral, tak menšie brucho by mi nevadilo.
Tú foto, čo si priložila, to je vlastne chlap, ktorý cvičí, ale v oblasti brucha má o niečo viac tuku, ako svalov. Konkrétne to brucho mi sexy ani príťažlivé nepríde, ale vôbec mi nevadí a nevyrušuje ma. Vidno, že ten muž so sebou niečo robí a nesedí celý deň s vyloženými nohami. V každom prípade, väčšina z nás si mužov nevyberá na pláži, či kúpalisku. A v bežnom živote vie muž, tak ako aj žena, zamaskovať nedostatky postavy v dobre padnúcom oblečení. Čiže, keby som stretla muža, s ktorým by som si dokonale rozumela, ale mal by menšie bruško alebo menšiu nadváhu, tak by mi to nevadilo.

vierkainka
9. feb 2024

@julix1 fuuuha tak toto je veľmi fajn muž 😍

beronsche
9. feb 2024

@julix1 uplne najhorsia je kombinacia uzke ramena, tenke ruky a velky pupok. Toto fakt nie. Taky muz by ma rozhodne nepritahoval.
Inak mam pocit, ze z chlapov po 40-tke je vacsina prave takychto....
Ale ked ma muz siroke ramena a chrbat, svalnate ruky a mensi pupok, to mi nevadi. Ale musi to byt taky chlap, nie mlandravy blob.. 😁 zas byt vysadena vyslovene na pupok, no neviem.. nic pre mna. 😁

vroni
9. feb 2024

Mne sa takýto páčia, kľudne môžu byť aj o niečo väčší (ale zase dvojnásobok nie). Stihli muži sa mi nepáčia, chudí sa mi vyslovene hnusia.

beronsche
9. feb 2024

Inak, ked uz hodnotime chlapika na fotke, paci sa mi jeho hrud. Nechapem ten modny trend, ze sa muzi holia vsade..
predstava na hladko oholenej muzskej hrude na mna posobi dost odpudzujuco.

minenkak
9. feb 2024

@julix1 toto je napríklad pre mňa fuj,ten na fotke,ak cvičí tak nech to aj vidno a nie takto obrasteny sadlom

mrs_potato
9. feb 2024

@julix1 toto brucho je nafúknuté zo steroidov, chlap očividne cvici a ma postavu ako môj brat kulturista. Toto je vysportovana postava, nie pupok..

janickacrazy
9. feb 2024

@julix1 Mne osobne sa páčia skôr štíhli muži, ideálne bez pupka. Tú fotku, čo si pridala je pre mňa tak na hrane príťažlivosti, ak by ešte pár kíl pribral v oblasti brucha, tak už by to nebolo ok. Môj muž je našťastie ten typ, že môže zjesť aj koňa a stále sa zmestí do svadobného obleku.

danielle21
9. feb 2024

Nie, odpudzuje ma to, urcite ma nepriťahuje chlap co si nevidí na…. 🫣 našťastie môj manžel nemá brucho 😀

babulkomale
9. feb 2024

@julix1 baby a pacia sa niekomu vlastne chudí chlapi? Taki ti cibazolovia, co su od zakladnej skoly stale rovnaki? Lebo sa tu dost opakuje ze chudi nie, a teda ja mozem tiez skor vymakanych alebo mohutnejsich.
Tenki chlapi ma odpudzuju.