Áno, áno, viem, som si toho vedomá, že to nie je správne, ale vždy ma priťahovali a aj priťahujú muži, ktorí majú doma svoje manželky, deti. Neviem, čím to je. Zvádzam ich a darí sa mi. Užijeme si sex, samozrejme diskrétne a potom ich vidím na ulici za ručičky s ich manželkami ako sa hrajú na šťastnú rodinku a mne je z toho na smiech. Som hrozná! Uvedomujem si to, ešte sa mi nestalo, aby ma nejaký ženatý muž odmietol a nie, neberiem peniaze za sex. Proste si len užívam a hrozne ma to baví, s tými mužmi je sex úžasný, iný, najlepší a hlavne nie je nudný.
Ženy, nebojíte sa, hlavne tie, ktoré sa tu bijete do hrude, že vaši muži sú vám verní, že aj vo vašom okolí je taká žena, ktorá nemá zábrany? morálku? Vážne veríte tak bezhlavo svojím mužom?
No, tak si už vykreslila svoj chatakter, alias "žumpa", a teraz čo mi, akože tu s touto inormáciou. Vieš, o tom ako sa vraví, že prostitútka je povolanie a kurva, je povoha, asi toĺko k tebe.
Autorka, nerozumiem síce co chceš tým príspevkom dosiahnuť, ale reálne ti odporúčam, aby si (ak si toho schopná) sa nad sebou zamyslela. Tebe by sa páčilo o pár rokov byť v pozícii tej manželky, ktoru chlap podvedie s nejakou **** tebe podobnou?
Troll ocividne 😃
Na to moja babka mala takú hlášku - keď suka nedá, pes nevyskoci... Už viem, co tým asi myslela😆
Ako neprajem ti nič zlé,ale dúfam,že raz budeš v koži podvedenej manželky.
Aký troll? Všetci sme tu trollovia 🤣 Nie som troll, som normálna žena (niečo po 30tke). A áno, možno som žumpa. Ale nemám výčitky. A áno, možno mám aj smutný život. Ale baví ma to.
@anna777115 ona sa dosla pochvalit. Len ci vobec vie, ze nema sa cim... Raz o nu ti zenaci ani kolobezku neopru aj ked sa pokraja. A v podstate tak to ma byt.
@jaskolka Neviem, neplánujem sa viazať a ani vydávať
Ak si si týmto príspevkom zvýšila sebavedomie, dobré pre teba. My, ktoré máme zdravé sebavedomie, lebo nás naši partneri milujú nielen po telesnej stránke, ale aj po duševnej, sa z teba neposierieme. 🙂
Mila autorka o tom "normalna" by sme mohli dlho diskutovat, vsak?
Vdakabohu...ani sa nerozmnozuj
@viestta Neprišla som sa pochváliť, jednoducho sa pýtam, že tie, ktoré si sú isté svojími mužmi sa v kútiku duše neboja, že sa objaví taká, ako ja a muž ich podvedie
@i_vu_li_cek Nemusíš sa posierať 😀 len ja by som nikdy ale nikdy netvrdila, že môj muž ma nepodvedie, aj keby som mu dala všetko.
Nie, nebojime sa. Bat sa a realne vnimat zivot su dve rozdielne veci.
@viestta Pre každého je normálne niečo iné. To, čo pre teba nie je, môže byť úplne normálne pre niekoho iného. Zase sa nehrajme, že každý žije život svätcov. Ale tvojho muža by som ani nechcela, podľa fotiek, nepáči sa mi 🤣
Mám rozmýšľať aj nad tým či na mňa nespadne tehla? 😃😃😃 Však to je život, stať sa môže hocičo 🙂
Ja mám heslo - čoho sa mám báť? Les poznám a sex milujem 😃😃😃
@viestta Ja, som to pochopila, ako provokaciu, z jej strany, ale každeho jeho činy a konanie dobehne v živote, len nie každy si to dokáže potom priznať a pripustiť, že to bolo za to aká špina som v zivote bola.
Ja sa nebojím. Ak by sa manžel spustil s takou stetkou tak by mi bolo lepšie bez neho.
No ženu s takým charakterom by sa asi ani nedalo nepodviesť. :D
@misiak7777 Len si nefandi autorka, ani chlapi nie sú vsetci na svete rovnakí, že im je jedno do akej Smetnej nádoby zasunu svojho vtaka.
ISTE je ale jedno autorka, raz dostanes facku od zivota, taku, či onaku- myslené- buď to zisti nejaka manželka a da ti na držku, alebo sa tak namota na teba chlap, ze ta bude otravovat a kedze ty sa hras a neviazes sa, aby ti zo sklamania nenarobil problemy.
ach tie prazdniny... 🙂
Taká pekná gramatika a čiarky a obsah také 💩💩
@hellwant Môže sa to stáť a keďže som si vedomá svojich činov, počítam s každou možnosťou. Síce som názoru, že ženy si majú upratať mužov a nie ich milenky, keďže vernosť sľuboval on a nie ja, ale áno, určite facka zabolí, ale tým život nekončí.
Ja ti aj trošku rozumiem. Keď čítam že sa ti páčia ženatí. Potom si užívaš. To tak ľudia robia, že robia to čo majú radi. Neuvažovala si nad rodinou? Žiť úplne normálny život štandardnej ženy, nájsť si jedného muža s ktorým si budeš rozumieť, budete si navzájom pomáhať zdieľať radosti aj starosti. Starať sa o detičky. Vraj ženy čo si dobre užili sú potom najlepšie manželky. Tvoj by ti neušiel za inou, lebo by si vedela čo na neho platí a svoje skúsenosti zvádzania by si prakticky využila doma.
@magic08 Áno, každy jeden príspevok sú buď prázdniny, alebo troll, dokonca platený trol MK. Nie moja pekná, ja som na MK už dlhé roky, nemám potrebu trollovať.
Ono v podstate so žiadnym charakterom si nikdy nespala. Charakterný muž nikdy svoju manželku nepovedie a to viem o com hovorím, som mladšia od Teba a poznám charakterných, atraktívnych mužov 😉 a potom i bez charakterných. Len ja by som s takým nešla, a tobôž nie so ženatým. To nie je pre mňa. Nuž vrana k vrane sadá, asi niečo na tom bude 😉.
Radodajky boli, su, aj budu. Aj nevernici. Verit mozme, ale realne vieme, ze stat sa moze cokolvek. Aj to, ze chlap narazi na radodajku a zacne rozmyslat gulami...