Priťahujem ,zlých chlapov?

8. dec 2023

Ahojte žienky. Na začiatok Vás srdečne zdravím a prajem hlavne pohodu a úsmev k blížiacim sa Vianociam. Ani neviem ako začať...som obyčajná, úprimná, sympatická baba z malej dediny. Mám 38rokov a za sebou pár vzťahov,2 dlhodobé a pár ,,zakopnuti". Ale proste,mi to nevychádza. Môj prvý vzťah bol od strednej školy-8rokov,ale chlap mi nečakane tragicky odišiel-miloval skaly. Od vtedy ako keby ,,uťal" a ja nemôžem nájsť niekoho,s kým budem normálne fungovať. Nemyslím si,že som zlý človek, pracujem,hobby-koničky,mám priateľov, kamarátov ..ako normálna baba,ale proste nemôžem nájsť niekoho, s kým by to vydržalo. Nechcem ostať sama, každý túži nájsť niekoho,pri ktorom zostarne, prežije svoje roky...a nechcem vyznieť ako zúfalá... chlapov nenahánam.Tuzim byť len šťastná. Prijmem všetky komentáre a ďakujem za tie úprimne.

muchacici
8. dec 2023

Ahoj, ja si myslím, že dobrých nezadaných chlapov nie je až tak veľa. Sú dobrí chlapi vhodní na vzťah, ale v dnešnej dobe s prístupom k toľkým príležitostiam je to náročné, si myslím, nájsť zásadového chlapa s jasnými hodnotami. Moja sestra má 40, je to fakt kočka, sebestačná, má 18 ročného syna, teda o nápadníkov núdzu nemá, ale väčšinou sa z nich stále vykľuje nejaký chujilo, s prepáčením za výraz 😃 a tiež je z toho veľmi smutná... ale ja ju stále utešujem, že veď predsa láska rastie v každom veku a nech nestráca nádej, a ani ty ju nestrácaj, čo má byť to bude. Samozrejme, že človek nechce byť sám, chce byť milovaný a milovať, ale možno treba porozmýšľať a prijať aj takú možnosť, že budeš sama, a ten život zmierene žiť, a nečakať ❤️

autor
8. dec 2023

@muchacici Ďakujem ❤️. Mám okolo seba kopu ľudí, ľudí, ktorí ma majú radi, ktorí vidia,že není niečo ok,ale akosi sa stále cítim ,,sama v dave".

madeincssr
8. dec 2023

Veď nič nie je stratené, čo má prísť, príde. Ty len buď pozitívna a užívaj si všetko pekné, čo máš rada.

autor
8. dec 2023

@madeincssr To počúvam už pár rokov,čo má prísť,to príde. A keď to príde,buď to ,,seknem" už na začiatku,( vždy si nájdem dôvody),alebo to nechám,nech to sekne on sám. Už rozmýšľam si ísť pokecať s odborníkom,alebo s nejakou tetou,čo rieši prekliatie a bloky 😏.

janickacrazy
8. dec 2023

Zoznamku si skúšala? Nemáš prehnané nároky na tých chlapov? Možno naozaj máš nejaký blok, podvedomy, kľudne by som skúsila nejakú terapiu, lebo ozaj už dosť dlho si sama. Aj na nete sú ľudia, ktorí sa venujú tejto téme. Skús pozrieť Lucia Klapacova, je výborná.

marianarem
8. dec 2023

Tak to mi pripada tak, ze mas este stale traumu z toho prveho vztahu, ved to muselo byt velmi tazke. Isla by som na psychoterapiu a nie hladat prekliatia.

autor
8. dec 2023

@janickacrazy Nemám žiadne prehnané nároky,len ako už z názvu témy, priťahujem ,, zlých" chlapov asi...oni asi ani nie sú zlí,jeden pil viac než normálne, druhý sa nerád bozkával-maznal,prejavoval city,žiadne dotyky, ďalšiemu rozkazazovala matka,aj keď je dospelý, samostatný, ďalší sa hral na bohatého geroja,že by mu nik nestačil, ďalší čakal odomna,že budem pri sexe obalená do potravinárskej fólie...proste priťahujem niečo,čo by som nikdy neočakávala,ani nehľadala. Ak má niekto smolu,tak som to ja. Človek by sa zasmial,ale už ma to proste nebaví, skúšať,zasmejem sa rada.

marseillefan
8. dec 2023

"budem pri sexe obalená do potravinárskej fólie" - môžeš prosím ťa k tomuto povedať trošku viac? To je nejaká metafora?

autor
8. dec 2023

@marseillefan netreba písať viac, každý má nejaké svoje tajné sny, ktoré sa vyslovila neskôr a potom ten druhý čumí a rozmýšľa,kde urobil chybu 🤭.

rebrambora
8. dec 2023

V prvom rade by si sa mala prestat klasifikovat ako dospela zena a nie baba. A presne skusit zoznamku, ist niekde mimo rodnu dedinku.

feb13
8. dec 2023

Myslim ze v tomto veku, ak je chlap stale slobodny, ma to nejaky dovod. Presne ako opisujes. Bud s nim nieco nesedi, alebo s jeho mamou. To nie je tvoja chyba ani tvojich narokov. Bud opatrna, radsej si najdi niekoho neskor, ale normalneho.

muzskylukas
9. dec 2023

Hmm, priťahujete si takých mužov lebo hľadáte vzťah. Moc na to tlačíte, buďte šťastná a vďačná za to, že ste single, užívajte si život a ten muž si vás nájde sám.

marca12
9. dec 2023

Prepac,ale co???? Obalena do potravinarskej folie? Ty mas teda ozaj stastie na exemplare. Najst chlapa s dobrym srdcom a hodnotami na spravnom mieste je ozaj tazke. Ale nestracaj vieru. Ak sa to taha uz eoky ako pises,skus sa porozpravat so psychologickou. Mozno na nieco pridete,co je v tebe,ze pritahujes nevhodny material.

chodec15
9. dec 2023

(Spravnych) ludi si vyberame a pustame do zivota my sami. Sme ludia, mozme sa obcas aj mylit, vtedy zalezi, ako dlho ten omyl nechas na seba posobit. Ak pustas neustale k sebe nespravnych a nechas si ich v zivote pridlho, tak nie je problem vo vesmire, ale zial pred obrazovkou.

drago12587
9. dec 2023

Z perspektívy chlapa, dobrí chlapi buď už majú ženy, alebo ich už nehladajú a sú stastní sami.. ako chalpa ta vztah stoji všetku energiu, peniaze, čas, snahu, výchova a emócie ten vztah udržat, len pre to, aby ta žena odkopla z nejakého nelogického dôvodu.. znudíš sa jej, najde si iného,chce ešte vyskušat nieco nove atd atd.. takže po pár zlyhaní, už chlap nechce investovat do vztahu a radšej ostane sám.. potom sú tu chlapi, ktorí nikdy vela neinvestovali a sú stále " na trhu" ... Sú dustupní a striedaju zeny.. preto v staršom veku ( viac ako 25r,) .. je už pre ženy tažke najst " dobreho chlapa"...predchadzajuci vztah ma stál absolutne všetko len aby som sa dozvedel, že ma podviedla v práci ktoru som jej nasiel :D nejdem to rozoberat , ale prišiel som o všetko.. pozbieral som sa , okusil single život a hrozne sa mi páčil.. no znovu som spadol do vztahu a posledny krat do toho dam všetko :D ..to tento krát som rozhodnuty, ze ak to nevynde, ostanem single, nidky na ženu neminiem ani euro a okrem sexu od nich nič nebudem čakat.. v podstate sa stanem presne tym chlapom, ktorych ma vela žien (ale tych chlapov stvorili ženy, na zaciatku bola vāčšina plna snov , ochoty a dôvery) ...

okoloiduci5
9. dec 2023

A odkial ze slecna? Odkial? 😃

drago12587
9. dec 2023

Alebo si mala 5 dobrych chlapov v zivote a " znudili sa ti" myslela si si, že mas na viac :D ked si zostarla a zmudrela, zistila si, že už si o svoje šance prisla.. ak mas viac ako 25 rokov, uz si pre chlapa " po záruke" ..