Ahojte. Pritahujem stále ten istý typ mužov- sebcov čo sa majú vždy na prvom mieste a toho druheho absolutne neriesia. Prejavia sa na začiatku a časom to upadá, v jeden deň to je fajn a za pár dní sa všetko zmenilo a už je zle, začnú byť odmeraní.
Stalo sa mi to v 2 prípadoch.
Je tu niekto kto ma s týmto skúsenosť? Rada by som pokecala a vypočula si nazor / povzbudenie pretože pomaly začínam zanevierať na mužskú populáciu.
@naneta258 Ako pisane vyssie.. Problem je v tebe. Sebcov nepritahujes, ale dovolis im vstupit do tvojho zivota. Lepsie vyberaj partnerov a nehrn sa za kazdu cenu do vztahu. Medzitym popracuj na sebaucte a sebahodnote.
Som mudra, lebo osobna skusenost aj ked s inym typom chlapov.. Vela stastia 🙂
@naneta258 Ono to moze byt, ze aj oni pritahuju teba. Nebol/nie je podobneho charakteru aj niektory tvoj rodic?
A tiez je otazka, ci mas ty pocit, ze si zasluzis byt brana do uvahy, ci si ty sama seba vazis.
Na muzov nezanevieraj, tym si zbytocne sposobis dalsi problem. Radsej sa zameraj na svoje vnutro. Muzov je strasne vela typov a inych zacnes pritahovat vtedy, ked budes mat v sebe ine nastavenie ohladom vlastnej hodnoty. Takyto, co sa pozera len na seba, sa potom ani nebude snazit dostat s tebou do vztahu, lebo hned skraja spozna, ze pri tebe by si nemohol ist svojim obvyklym stylom, ze by mu to nepreslo.
@naneta258 Ahoj. tvojich partnerov, či priateľov si priťahuje do tvojho života hlavne tvoje podvedomie. vychádzam len z tvojich slov, čiže napíšem len moje"podozrenie". pravdepodobne si mala tatina, ktorý sa ti javil ako sebec (možno sa ti nevenoval, nebol doma...) a teba ako píšeš "absolutne neriešil". a to, po čom túžilo to malé dievčatko v tebe - napr. pozornosť a lásku, očakávaš teraz aj od partnera.. ktorý ti to pravdepodobne nedáva a tebe to stláča tzv. modriny na duši a zraňuje ťa to. nie si chybná ty - partneri ti len ukazujú tvoje bolavé miesta, aby si si ich vyliečila.. čiže za mňa je to práca s podvedomím. veľa šťastia