Priťahoval vás muž, ktorý sa vám fyzicky vlastne vôbec nepáčil?

24. okt 2024

Prišla som sa sem zdôveriť lebo naozaj nemám komu a ani nechcem nikomu známemu.. stalo sa vám niekedy že vás priťahoval muž ktorý sa vám fyzicky vlastne vôbec nepáčil? Neviem si to vysvetliť ale poznáme sa krátko a ja mu dokážem bez akéhokoľvek váhania povedať všetko narovinu tak ako cítim. Zaujíma sa o mňa ako sa mám,tak naozaj, pomohol mi keď som potrebovala sám od seba, je milý pozorný, skutočne ma pocuva..vieme si povedať všetko. nemyslím si že by chcel vážny vzťah. Neviem čo ma k nemu ťahá, nechápem sa.. je pravda že máme s manželom už dlhodobú krízu, snažíme sa na vzťahu pracovať ale aj tak to nenapreduje tam kam by som chcela. Pri tamtom som úplne mokrá, keď sa priblíži alebo ho len vidím mám všelijaké predstavy. Neviem sa dočkať kedy ho uvidím porozprávame sa. Nič viac medzi nami nebolo ani nebude ale tie pocity. Začínam byť pri ňom rozpačitá radšej sa mu vyhýbam alebo naopak ho vyhľadam pod hocijakou zámienkou len aby sme spolu prehovorili.. nechápem sa čo sa to deje vo mne. A áno už som sa prefackala pred zrkadlom..

barka1
24. okt 2024

Volá sa to "chemia".
Este par tyzdnov - mesiacov a prejde to. Vyhybaj sa mu, nekontaktuj ho. A daj si dokopy vztah s manželom, hlavne ak mate male deti.
Inak ano, mala som jediného úplne mimo moj vkus - ucnak, cigarety, dlhe vlasy, nausnica 🤦🏻‍♀️ a pritažlivost aj porozumenie velké. Po pol roku prevazil rozum a rozisli sme sa.
Ale nebola som zadaná...

jaja20
24. okt 2024

Asi má mega charizmu. Ale zároveň si si aj sama odpovedala, že ti dáva pozornosť a pochopenie, ktoré v manželstve nemáš.

vanilkovazmrzka
24. okt 2024

A pritahoval ta niekedy takto aj manzel?

minenkak
24. okt 2024

To je tá chémia,sviňa je,s ňou sa ťažko bojuje

autor
24. okt 2024

Našťastie o pár mesiacov okolnosti zariadia aby sme sa stretávali max 2 krát za mesiac. snažím sa mu vyhýbať, ale keď cítim jeho vôňu keď sa ku mne priblíži, brutálne zimomriavky všade a keď sa na mňa pozerá som mimo. Áno je to chémia pamätám si keď som bola mladá dávne lásky ale bola som v tom že toto sa mi už nestane pri nikom. Navyše má také reči že ak sa rozideme mám ho kontaktovať, to mi príde.... keby chcel tak sa snaží viac aj teraz. Navyše ma odhovara od manžela, stále má narážky že to nie je dobré a podobne. Ja si muža samozrejme zastavam. Strašne po ňom túžim predstava že mám s ním sex ma enormne vzrušuje. Pritom absolútne nie je moj typ. Presne tak chémia je sviňa , dúfam že ma to čím skôr prejde.

annamarin
24. okt 2024

Tak ty si branis manzela, nerozchadzas sa a on sa ma vlastne viac snazit este. 😄 To nedáva zmysel.

drago12587
24. okt 2024

Hormony po citovej absencii.. maš doma krizu s manželom ( bezna vec) .. tak je trava všade zelenšia.. aj s novym aj s každym inym pride po rokoch kriza..

lija22
24. okt 2024

hej stalo, bola som na vyske a vzdy ked som mala tri promile bol pre mna ako magnet, teraz sa smejem na tom. btw nechcel ma 🙂

ariannazara
24. okt 2024

Chémia 😄 poznám to velmi dobre

gerber58
24. okt 2024

No, najprv si zameť pred svojím prahom a potom rieš ako si mokrá z niekoho iného a nie je to tvoj manžel

jajanka31
24. okt 2024

Ked sa ti fyzicky nepaci ako ta moze pritahovat? Mna najprv napadlo to ake ma vlastnosti. Alebo ze si mate co povedat, zdielate rovnaky nazor nacokolvek a to je skor spriaznena dusa nez chemia.. chemiu ja vidim pri niekom kto sa mi paci fyzicky

barka1
25. okt 2024

@jajanka31 práve o tom je chemia...vobec to nemusi suvisiet s fyzickým vzhladom

xnatalkax
25. okt 2024

Viem ako sa citis, to iste zazivam.. nenechaj to zajst niekam dalej. Ak chces mozme si o tom pokcat v sprave, tu to nechcem rozoberat

xnatalkax
25. okt 2024

@vanilkovazmrzka a ak nie?

vanilkovazmrzka
25. okt 2024

@xnatalkax potom to nikdy v manzelovi ani v buducnosti nenajde 🤷‍♀️ nech ho bude branit ako chce

autor
25. okt 2024

@xnatalkax nechcem to riskovať čo ak sa poznáme. ja som sa zobudila to úplnej depky niekoľko týždňov sa teraz neuvidíme som ako bez duše. tak veľmi túžim byť s ním strašne ma to ovplyvňuje , ako zabrániť týmto pocitom

xnatalkax
25. okt 2024

Bud rada, ze sa nestretnete 😀 fakt radim ti, vyhod ho z hlavy. A este ked aj on k tebe ma sympatie a nebrani sa ani ked vie, ze mas manzela… bude ti este horsie ked sa nieco stane medzi vami, vycitky atd.

alexis617
26. okt 2024

Nič si stoho nerob podla mňa je to reakcia tvojho mozgu len na nový objekt s tvojim mužom máš asi dlhšie problemi a ten objekt ti dáva pozornosť,záujem má o teba,počúva ťa nečuduj sa ,źe tvoje telo tak reaguje pri ňom je fajn cítiť zaujem opačného pohlavia a ,že ťa fizicky nepriťahuje len upevňuje moju teoriu

leidin
26. okt 2024

No u mna zalezi na hormonoch ze vlastne pokial mam vela tuku tak by ma vzrusil absolutne ktokolvek, tak pri 70kg. Ked mam 60, pritahoval by ma niekto aj inym sposobom nez len krasou podla mojho vkusu, potom dalej keby som vylepsovala na maximum postavu, musel by si ma velmi hyckat, byt nezny, mily, korektny, transparentny a az v stabilnom vztahu by som mohla proste sa vzrusit. Takto funguje moje telo…

xnatalkax
29. okt 2024

No ako? Uz ti je lepsie?