Prišla som o dieťa a priateľ ma opustil

esterka13
2. feb 2023

Ahojte , píšem lebo ja už neviem čo mám robiť som taká ranená , v oktobri sme prišli o našu prvú dcérku v 22. Tyzdni a včera ma opustil priateľ , ako môže byt taký neľudsky , zanechal vo mne neskutočne veľa bolesti na dusi , je mi smutno , prišla som o prvé dieťa a už aj o neho 😢

54tinka54
2. feb 2023

@esterka13 to je mi veľmi ľúto, hlavne strata tvojho bábätka..
A síce neviem dôvod vášho rozchodu, ale až v núdzi spoznáš pravý charakter človeka… a verím tomu, že niekde na teba čaká partner, ktorý tu bude pre teba aj v ťažkých životných chvíľach. Držím palce 🍀

acer11
2. feb 2023

Za takým ti nemusí byť smutno

tanyan
2. feb 2023

Život má pre teba očividne nachystané niečo lepšie. 😉
Je to skúsenosť, ktorá z teba urobí ešte silnejšiu ženu a možno už čoskoro sa budeš tešiť z naozajstného životného šťastia.
Slzy umyjú tvoju dušu a vykročíš správnou nohou do lepšej budúcnosti!

heln
2. feb 2023

@esterka13 ahoj, dietatko mi je velmi luto. poplac si, potrebujes spracovat tu bolest.
za priatelom nelutuj, urcite je to bolo aj pre neho tazke, ale opustil ta v najtazsej chvili zivota a preto za ten plac nestoji, neboli ste manzelia a neslubili si v dobrom aj v zlom, ale skutocny partner by to "v zlom" s tebou prekonal.
teraz je to tazke, ale verim tomu, ze aj v tvojom zivote znovu vyde slnko a stretnes toho praveho partnera a budete mat spolu dieta a budete stastni.

nelinka888
2. feb 2023

Nebudem ti tu písať, že to musí byť hrozné, ale skôr to ber tak, že to tak malo byť a isto na teba čaká niečo lepšieho. Budeš silnejšia a pripravenejšia. Hlavne si daj dostatok času na to sa dať dokopy

martul
2. feb 2023

Baby a viete čo bolo dôvodom, že on odišiel, keď ste automa odsúdili jeho?

simona20201309
2. feb 2023

@esterka13 bolo by ti ľahšie, keby si vedela, že ostal s tebou z ľútosti?
Ber to tak, ze všetko sa deje pre niečo. Možno by ta opustil aj s dieťaťom.

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
hviera81
2. feb 2023

my sme tiez prisli o prve babo, a to spracovanie je tazke, chlapi to beru akosi inac, spracovavaju tu emociu uplne inak,
u nas som bola ja ta ktora chcela odist, no nakoniec sme to ustali.

tanyan
2. feb 2023

@martul Je jedno prečo odišiel. Bola to strata aj pre neho a každý si musí nájsť svoj spôsob ako sa s tým vyrovnať. Niekedy sa samému vyrovnáva so stratou lepšie, keď nevidí stále spolutrpiteľa a nepripomína si spoločnú životnú skúsenosť pri každom pohľade na neho. Tiež však nevidím dôvod odsudzovať ho...

martul
2. feb 2023

@kittykat22 to je v poriadku, treba ju utešiť, ja netvrdím že nie.
V tejt súvislosti má napadol príbeh jednej baby od nás z dedi, tiež prišli o bábo vo vyššom štádiu, ona začala obviňovať jeho že on zato môže lebo mal určite zle spermie, lebo ona žije a stravuje sa zdravo, nakoniec on od nej odišiel lebo sa to obviňovanie nedalo vydržať.

A presne o to ide, že dôvod nevieme tak ak v obviňovaní jeho by som bola zdržanlivá.
A možno je to hovädo a baba časom uvidí, že jej je lepšie bez neho.

esterka13
autor
2. feb 2023

@martul to že keď som sa ho opytala ci budeme plánovať ďalšie dieťa povedal že skôr nie

martul
2. feb 2023

@esterka13 a to je všetko, žiadne ďalšie vysvetlenie? Je to ešte veľmi krátka doba na to, aby ste sa z toho obaja dostali, treba si to odžialiť a odplakať, možno sa bojí ďalšieho trápenia?

esterka13
autor
2. feb 2023

@martul žiadne ďalšie a keď sa mi to nepáči mám si zbaliť veci a odísť

martul
2. feb 2023

@esterka13 Tak toto teda nie, idiot. Asi tu žiadne mudrovanie nepomôže, len sa vyplakať a ono postupne zistíš čo to bolo za debila.

miriamik77
2. feb 2023

vyplac sa ale nie za nim. ak bol hento schopny povedat, tak za to proste nestoji.teraz je hlavne dolezite, aby si sa ukludnila a dala dokopy, to je momentalne to najdolezitejsie. a nik nepovedal ze ziadne dalsie dieta mat nebudes, len teda asi nie s nim

esterka13
autor
2. feb 2023

@martul plánovali sme deti aj po to čo sa nám stalo ale zrazu behom dňa zmenil názor , povedal nech si zbalím veci a nech odídem , vzhľadom na to že sa nebudem ponižovať a mám k sebe nejakú uctu tak som si veci zbalila a odišla

iramka
2. feb 2023

@esterka13 charakter sa prejavil..ja som prisla v rovnakom tyzdnom o babo, neviem si predstavit, Ako by som prezila Bez mojho milovaneho manzela, ktory ma este teraz "drzi". Verim vsak, ze ty to zvladnes aj Bez toho chrapuna, vasho rozchodu nie je dovod lutovat, najlepsia vec pre Teba.
Ako si napisala, si si vedoma svojich hodnot, drz sa toho a nezabudni na ne nikdy.

lennaa
2. feb 2023

Mrzi ma to, ale ber to tak, ze sa prejavil a aspon prenechal miesto niekomu lepsiemu po tvojom boku. Tak to skus zacat vnimat, bude to lepsie, chce to cas, viem, ze to znie gycovo, ale je to fakt.

kvetinka75
2. feb 2023

no tam je možno aj niečo iné o čom nevieš. Je mi ľúto čím prechádzaš. Ale priateľ iba ukázal svoj charakter . A k si žena príde o dieťa, niekedy to tak jednoducho ,,musí,, byť. Asi nebolo všetko v poriadku. Predstav si, že by sa ti narodilo choré dieťa a pri takom partnerovi akého si mala, myslím, že by odišiel nakoniec tak či tak. Časom bolesť prejde, aj keď nezabudneš ale každého vždy čaká niečo lepšie. Aj keď si to teraz možno nevieš predstaviť, ale raz budeš aj ty ešte šťastná, s dieťaťom a partnerom, ktorý za to stojí. Držím veľmi veľmi palce. Ak by bolo treba, kľudne navštív aj psychologa a vykecáš sa.

esterka13
autor
2. feb 2023

Ďakujem vám naozaj , ja neviem čo mám robiť sú to neskutočne rany pre mna idem sa zblázniť

casillas28
2. feb 2023

@esterka13 je mi to luto ale aspon si zistila ze nie je ten pravy partner...pravy partner by ta podrzal ...nam sa to stalo v 19tt a viem ze to je masaler na psychiku a hlavne sa s tym zmierit...mne ale bol partner velmi velkou oporou a tak to ma byt..cize pride lepsi, tento zjavne za to nestal..vsetko sa pre nieco v zivote deje aj ked toto je vec ktoru treba oplakat a musi preboliet ...vela sil

andymajdy
2. feb 2023

@esterka13 ahoj, je mi veľmi ľúto čo sa ti stalo ... Mne sa prihodilo to isté, akurát že mňa po tej udalosti opustil manžel. Nebola som s tým vôbec vyrovnaná a on mi zasadil ďalšiu ranu do života, ešte dodal že dobre že sa to stalo ... podotýkam pred tým to dieťa chcel..Tie pocity ti určite opisovať nemusím, poznáš ich aj sama. Len ti na povzbudenie napíšem, že mi prišiel do života po rozvode nový muž, klop klop lepšieho som si nemohla priať a o chvíľu príde na svet naše spoločné dieťatko. Neviem koľko máš rokov, ja mám 30, určite máš pred sebou oveľa krajšie chvíle ako tieto.
Poplač si koľko sa ti dá, to človeku pomôže. Taký chrapúň s prepáčením ti za to nestojí. Čas zahojí všetky rany a bude lepšie...

esterka13
autor
2. feb 2023

@andymajdy ahoj , je mi to luto .. ja sa asi z toho zbláznim tak som verila v nás že budeme spolu a zo dňa na deň ma opustil … mám 26

hacula1816
2. feb 2023

tak to ma velmi mrzi. istotne to nie je lahka situacia, drzim ti palce a prajem ti rozhodne vela sil do zivota, budes to potrebovat.

7kikuska7
2. feb 2023

Sú dve varianty, niektorých strata zblíži, iní to žiaľ neustoja. Želám ti lepší, nový začiatok a veľa síl.

b4bule
3. feb 2023

@esterka13 chlapa ti luto byt nemusi. Viem ze to teraz boli, ale dobre ze sa s tebou rozisiel. Rozchod preboli a budes vlastne rada ze sa tak stalo.

Babatka mi je velmi luto 😢😢😢. Ja som bohuzial prisla o dve babatka po sebe a nikdy som sa s tou ranou celkom nevyrovnala. Snad len narodenie mojho synceka pomohlo zmiernit tu bolest a prinieslo stastie do mojho zivota. Zelam ti vela sil a stastia dalej v zivote ♥️♥️♥️♥️

simonettasimonova
3. feb 2023

@esterka13 to mi je ľúto ☹️ čo sa ma stat to sa stane čaká ta niekto iný určite lepší len sa drz

esterka13
autor
4. feb 2023

Ďakujem všetkým za povzbudivé slova ❤️

mirco50
Odpoveď bola odstránená
Zobraz