Pripútanosť k človeku

3. nov 2023

Ahojte asi pred rokom som stretla jedného človeka . Vzivote som asi viac milsieho a prijemnejsieho človeka nestretla. Veľmi ma inšpiruje a mam pocit ze ma mení k lepšiemu človeku. Zo začiatku to bolo super celkom som sa s nim bala rozprávať ale čím dlhšie ho poznám tým viac som sa osmelila ale o to nejde. Ide o to ze zároveň čím dlhšie ho poznám tým horšie to je. Stretávam ho tak mozno každý 3 deň a v poslednej dobe tie dni bez neho sú pre mňa úplne o ničom myslím iba na to ako ho znovu stretnem alebo spomínam na zážitky co sme zažili. Je to už fakt čím ďalej tým horšie a horšie nedokazem sa ani sústrediť co mam robit aby ma to prešlo aby som mohla znovu fungovať?

zmrzlinka2021
3. nov 2023

Aký je medzi vami vzťah?

autor
3. nov 2023

@zmrzlinka2021 skôr niečo ako kamarátstvo on je o dosť starší vzťah by som s nim mat ani nechcela neviem si to predstaviť navyše ma priateľku

h2
3. nov 2023

Tak vieš, žiaden človek nedokáže dať toľko lásky človeku, ako dokáže dať len človek človeku. 😁

domkakvet
3. nov 2023

Zabudnut na neho, ved je zadany.

autor
3. nov 2023

@domkakvet už som písala ze s nim nič viac ako kamarátstvo nechcem mať

autor
3. nov 2023

@h2 samozrejme😌

autor
3. nov 2023

Hlavne ma horzne trápi ze sa o tom nemám s kým rozprsvat a skratka nemám to zo seba ako doatat von. Je to úžasný a zároveň neznesiteľný pocit keď sa teším kedy ho znovu uvidím ale zároveň ten pocit prázdnoty ze ho nestretavam každý deň. Neviem prečo sa mi to stáva toto nie je prvý krát už viac krát som sa k niekomu len tak priputala a nech som robila co som robila stale som na tu osobu myslela

anyka2110
3. nov 2023

Si len zalubena 🤷

nikpa
3. nov 2023

Zaľúbila si sa. Bez ohľadu na to, že tvrdíš že s ním nechceš nič mať. Srdce chce niečo iné.

ruxandra
3. nov 2023

A preco sa vobec tak casto stretávate, ked ma priateľku?

autor
4. nov 2023

@ruxandra kvôli kurzom

egonsk
4. nov 2023

Normalne si sa namotala, proste si zalubena. Ak si to doteraz nezazila, tak uz to teraz vies. Tvoje vedomie sice hlada logicke argumenty preco ho nelubit, ale podvedomie ma opacny nazor a dava ti to patricne pocitit. Kazdy kto to zazil, to uz pozna.