Na ku mater sa mi stále pripomína😭sme skoro rok a pol rozideny a on sa stále ozve aj 3 krát do mesiaca...má frajerku našiel si ju po pol roku od rozchodu...ťažko som sa s rozchodom zmierila aj on bolo to dohodou nechcem ho bloknut atď ale nerobí mi to jeho pripomínanie dobre...prečo to robí ..raz sa neozval mesiac a tak super mi bolo a potom zase....ja mu nikdy nepíšem ,dokonca niekedy ani neodpisem ...
tak ho blokniiiiiiiiii🙄🙈
@pribinak tak zažili sme pekne 3 roky nechcem byť ako dieťa
@karhu už som ho raz a potom odblokla ani neviem prečo....nechcem s ním už určite byť len ako kamoška ale aj to mi nerobí dobre ..vždy dúfam,že sa už neozve
To nie je detinske,bloknut si ho. Ked sa vyliecis z lasky a bude ti lahostajny,mozes si ho znova pridat k priatelom. Netyraj sa takto.
@marca12 ja k nemu necítim už lasku
Som sa stratila... Nechceš ho bloknut, chces s nim byt ako kamoska, ale vadi ti, ze ti píše....
No ja mám skôr pocit, že ten rozchod nemáš v sebe celkom vysporiadaný ... nechcem s ním byť v kontakte, poviem mu to na rovinu, nepochopí, zablokujem ho ... čo je na tom detinské?
@dzulli1980 mysl pa som že to pôjde do stratena a sám.sa prestane ozivat
Ale veď keď ho bloknes, tak nebudeš ako dieťa, budeš ako žena, ktorá vie čo chce a čo je už minulost
Teraz si ako dieťa, nebliknes ho, ale vadí ti že ti píše a ešte mu aj odpisujes a zároveň sa cudujes, no dieťa
S mojim prvym ex som stale v kontakte .. rozisli sme sa dobrom po 8 rokoch chodenia .. s druhym ex nie som vobec v kontakte a dufam, ze ma kontaktovat ani nebude, hoci sa snazi cez nasich byvalych spolocnych kolegov, ale ti s nim nechcu mat nic spolocne po tom co sa stalo ... takze ten je zablokovany vsade kde sa da.
Mne je ľúto jeho frajerky
@kjll prečo?
Normálne blokni bez predsudkov, je úplne jedno čo si bude o tebe myslieť, musíš to ukončiť.
Nieco tam je,ked ta tak rozhodi,ak napise.
@marca12 možno spomienky,ego..neviem,
Detinské je práve to, čo robíš. Bývalý ma byt bývalým a pochopiť, že je koniec. Bodka, hrubá čiara. On ma frajerku a píše tebe. Možno napíše len ahoj, možno niečo viac, v každom prípade by som ho minimálne poprosila, nech nepíše, keď nepochopí, blokovať. Raz pochopí, raz zabudnete. Až tak sa pohneš ďalej. Keď naozaj budeš chcieť
@tosomja veď nepíše nič neslusne
Ja tiež nerada blokujem... Ale keď som riešila podobný problém, tak som otvorene napísala, že už nemám záujem o pravidelný kontakt, že každý máme už vlastný život a nemám pocit, že si máme čo povedať... A ak sa ešte pokúsil ma kontaktovať, tak som si za svojim stála, bez žiadnych zdvorilostných rečí naokolo ... Ďalší krát som už neodpísala... A pochopil...ak odpovedáš, aj keď len niekedy a zapájaš sa do debaty, tak neviem čo čakáš... Nejde len o to kto napíše prvý, ale o celý priebeh konverzácie
@lindous veď to ani ja som už neodpisovala a verila že pochopil lebo som nechcela byť tá zla ja čo ho blokne! Nechápem o čo mu ide
Tak potom jedine blok, keď nechápe... Nie je na tom fakt nič také hrozné... Ak ste sa rozišli s tým, že budete kamaráti, možno si to on predstavuje takto... Alebo to je typ muža, ktorý potrebuje mať všetko pod kontrolou vrátane svojich bývalých... Je jedno o čo ide jemu, lebo jeho nezmeníš, môžeš pracovať iba na svojom prístupe... Ja by som dala minimálne ignorovať správy, aby ti nevyskočili... neodpíšeš na jeho pozdrav raz, dvakrát, trikrát, štyrikrát a už podľa mňa nenapíše, nie že raz neodpíšeš a potom hej... Ale kľudne aj ten blok... Drž aa
@lindous dik
Tak napis jeho priatelke ze ti to nieje prijemne😂😂😂budete dve co vam to nebude prijemne😱
Ved ty sama nevies co chces...
@laska86 ja si myslim, ze to je proste .. bud som s nim v kontakte alebo nie .. ak nechcem, tak ho zablokujem vsade alebo sa mylim ?? 🤐
@laska86 neviem kto to je ani ma to nezaujima
Tak asi preto , že stále túži po tebe a ju má ako náhradu za teba
@kjll to určite nie! Nepíše neslušné veci,ani návrhy .normálne ako sa mám a take
Mne tak pisal..az raz som sa opytala" potrebujes nieco? " on ze nie nepotrebuje a odvtedy pokoj. Tak sa skus toto opytat mozno to zaberie
@bosorka2302 skusim
A prečo ho nechceš bloknut? A prečo mu odpisujes?