Prichytila som muža s milenkou

linduska85
12. jan 2023

Ahojte som zufala chcem aby ste mi aj poradili čo mam robiť a aj sa vyrozprávať...pred pár dňami som vam tu písala že môj muž je namna chladný a nezaujíma sa o mňa a už aj viem prečo nachytala som ho z milenkou a odisla som od neho k rodičom Neviem či sa mam k nemu vrátiť kvôli synovi som zufala neviem čo robiť ako sa stym mam vyrovnať poraďte mi čo mam robit či sa k nemu vrátiť alebo ho nechať už navždy ☹️☹️☹️☹️😓

martinka13
12. jan 2023

Ťažká situácia . Ak máš ale kde žiť, nevracaj sa k nemu. Bude to robiť stále a Ty budeš nešťastná. Držím palce 😞

martinmmartin
12. jan 2023

Keby sa to stalo tvojej mame za tvojej mladosti co by si ako decko chcela? Aby bola mama non stop v depresii a zit v rodine kde su rodicia spolu nuteny byt?

petamich
12. jan 2023

tak my ti zbytocne budeme radit 🤷‍♀️ to ako by som sa zachovala ja, je uplne irelevantne

ty musis vediet, ci to bol jednorazovy preslap a inak bol vas vztah v poriadku a stoji za to to riesit alebo nie, my ti tu mozeme radit, aby si sa nevratila alebo vratila, ziadna z nas ale nie je ty a nepozna detaily

keloid
12. jan 2023

@linduska85 Ahoj, ja by som odišla , pretože , keď to spraví raz ,spraví to druhýkrát. Určite si zaslúžiš niečo lepšie.

ckocka
12. jan 2023

Ako syn ovplyvní to že ti muž zanáša a kašle na teba?

pribinak
12. jan 2023

Nechaj si čas na rozmýslenie.

Ale určite si daj zveriť dieťa do svojej starostlivosti a určit výživné. Lebo kľudne sa môže stat že sa pán urve z reťaze a nebude ani 100vka pre dieťa

kristinapetronela
12. jan 2023

Veď jasné že synovi bude lepšie keď nebude mať pohľad na svojho otca s milenkou .choré toto čo sa už deje .ach
Pre svoju sebauctu sa prosím nevracaj

januska12323
12. jan 2023

Ostaň u rodičov kým si neujasnis ďalšie kroky.

tropkica
12. jan 2023

@januska12323 asi tak nejak. Potrebujes cas, aby si si vsetko urovnala v hlave. Co na to vlastne manzel. Ospravedlnil sa ti alebo ti to nejak vysvetlil, ze preco si s nou vlastne zacal?

melanta
12. jan 2023

Asi nechápem, ale kde si ho nachytala? U vás doma? No neviem, keby som chcela podvádzať muža, tak to určite nerobím doma v našej posteli, to je aké úbohé a nechutné. Nechutné. A práve preto by som ja o takého muža záujem viac nemala, čo si do našej postele dovedie inú ženu a večer by sa tváril v pohode, keby som si ľahla na miesto, kde pred pár hodinami trt**l inú ženu. A čo sa týka dieťaťa, práve kvôli synovi by som odišla, aby nevyrastal v rodine, kde bude vidieť, že mama s tatom nežijú v láske a porozumení.

jamacka
12. jan 2023

@linduska85 Je to ťažká situácia,ale ešte ťažšia bude ak s ním ostaneš. Nebudeš s nim šťastná, lebo keď to spravil raz,spraví to aj druhý krát. A to,že ty trpis, tvoje dieťa to bude všetko vnímať.
A zato,že rozbil rodinu,by som mu narubila najvyššie alimenty, aké mu súd len môže dať. Nezasluzis si takého hajzla. Výdrž bývať chvíľu pri rodičoch a časom si možno aj niečo sama nájdeš na bývanie.

katkati
12. jan 2023

On sa ako k tomu postavil? Kde si ho nachytala? Ľutuje to, alebo sa stavia k tomu tak, že no a čo?

dianka555
12. jan 2023

Porozmýšľaj ako ďalej. On chce aby si sa vrátila, rieši to s tebou? Ako sa postavil k tejto situácii?

som_realistka
12. jan 2023

@linduska85 odišla si z jeho bytu/domu alebo Vášho spoločného? Ak z jeho, zostaň u rodičov chvíľu, ký si neujasnis co ďalej, sk zo spoločného, tak sa vráť, zbal mu kufre a vyhod ho k milenke, nech sa stará. A ešte ak máte spoločný účet tak by som pirozmyslala co s nim.

miadi
12. jan 2023

@petamich Mne sa zda ze to je ten isty Nick co tu pred par dnami pisala ze dosla domov skor a nasla muza v ich posteli s inou zenou. Tak to nebude nejaka nahodicka ako sa ta zena dostala do ich postele. Ja by som sa tam nevracala. 🤮 Asi malo ktora by toto vedela odpustit a ist dalej .

dianka555
12. jan 2023

@miadi tak to vyzerá, že to jedná a ta istá osoba.

miadi
12. jan 2023

Koli synovi sa k nemu mas chovat slusne dohodnut sa kolko ti bude platit vyzivne kolko ho bude mat on. Koli synovi s nim Musis jednat bez zbytocnych emocii bez zraneneho ega .. ale koli synovi sa k nemu nemusis vratit. Ten s vasim vztahom nic nema. Ale jeho rodicia ste na veky. Spolu ci bez .

petamich
12. jan 2023

@miadi och tak ak to je ta ista autorka, tak to teda v ziadnom pripade by som sa nevracala 🥴🙈

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zuzubb007
12. jan 2023

Zavrela by som dvere a dovidenia nech si zije s novou, nemal by ziadnu sancu taky chlap, a kvoli dietatu neznasam, ked dakdo vravi

teleskop
12. jan 2023

boze je mi to velmi luto, toto by som nikdy nechela zazit, ked som mala 19 moj ex sa oblizoval vraj s nejakou zaenskou pamatam si ako tto velmi a ako dlho to bolelo, nezavidim ti, posielam ti podporu aspon mentalne

linduska85
autor
12. jan 2023

@katkati vraj to ľutuje vyvoláva mi aby som sa vratila atď unas pred domom v jeho aute

maminkadeticiek
12. jan 2023

Ako reagovali rodicia ked si k nim prisla?Vedia o tom?Co ti povedali?

loliki
12. jan 2023

@linduska85 Musíš to riešiť s ním a so sebou. Ty vieš najlepšie, ako to medzi vami bolo, čo sa udialo, zmenilo, čo to mohlo spôsobiť. Ty musíš zvážiť všetky pre a proti.

betulinka1
12. jan 2023

@linduska85 ak sa chces vratit, tak mu to nedaj zadarmo. Nechaj ho aspon 2-3 mesiace sa poriadne o teba snazit. A nech v tom aute tam kludne sedi aj cele noci. Ty budes ta co bude určovať pravidla. Zavolaj nejakej kamoske ale nejakej dobre feministickej kamoske. Ona ti to vysvetli. Ja zvyknem v takychto pripadoch hovorit, tak si predstav, ze isiel po sexe s milenkou, ktoru uspokojil ústami domov a dal ti pusu. Viem, ze je to nechutne ale dufam, ze ta to dobre naserie, lebo z tvojich sprav mam pocit, ze by si mu to odpustila uz dnes vecer, kvoli symovi

lubkavargova1
12. jan 2023

Buducnost? - No pokial nemas kam ist a nemas dostatocny prijem, tak ti ine neostava. Len pekne sa zahrat, ze ako si mu pekne odpustila a vratit sa tam kde on bude sekat dobrotu, ale myslienkamii bude pri milenke...a vsetci budete sa hrat na krasnu velku happy rodinu a a z toho dietata vyrastie dalsi pkryveny jedinec a ty svokra ktora bude nenavidiet nevestu lebo jej cche vziat synacika na ktoreho budes upnuta....
@betulinka1 to si pis ze ju poriadne vylizal a vychutnaval si sex a ona doma ani netusila az ked sa zmenil...a sladka pusa od neho predsa vzdy potesila ako dobiteho psa odrobinky...

bambibam
12. jan 2023

@linduska85 ak to spraví raz, spraví to aj druhý raz. Zlož si ružové okuliare. Čo by si mala urobiť, je ťažké radiť, každá máme "iné parametre". Musíš si v sebe zvážiť ako ďalej, plus a mínus.
A hlavne nevešaj hlavu, ak máš podporu svojej rodiny mama, otec vypočuj si ich názor.
Ja osobne som sa rozviedla, dcéra mala 2roky... Bola som sama, bolo to veľmi ťažké.... A preto keď prišiel terajší manžel bolo to ťažké na začiatku vzťahu, lebo som neverila... Teraz po 20tich rokoch môžem povedať, dobre sa stalo a všetko sa stalo pre niečo. Som šťastná a spokojná i keď sem tam sa nezhodneme, ale fantasticky sa vieme doplniť. A môžem povedať áno takto som si predstavovala spokojné manželstvo, kde sú spokojné aj deti.
Takže úplne Ti rozumiem, nech sa rozhodneš ako koľvek tak verím, že bude to mať vysvetlenie, vieš aké sú okolností a veľa ďalších faktorov.

betulinka1
12. jan 2023

@lubkavargova1 ty si cislo. Napisala som to tak jemne a ty na rovinu 🤣🤣🤣

madeline1
12. jan 2023

@linduska85 nie, nevracaj sa k nemu. kludne ostan na cas u rodicov, casom vyries podnajom. podaj ziadost o rozvod. najblizsim sa zdover. este pride laska.