Priateľstvo v koncoch

12. aug 2024

Ahojte. Prepáčte, že píšem anonymne, ale mám na to dôvody.
Ide o mňa a môjho dobrého priateľa. Poznáme sa roky, od začiatku sme boli blízky priatelia, pomáhali sme si, riadili si, hľadali jeden u druhého pochopenie, rozoberali vzťahy... Proste sadli sme si od začiatku. Pár mesiacov dozadu sa dal dokopy s jednou jeho známou, na ktorú sa stále sťažoval a teraz je to jeho životná láska. Len som mu povedala, že som z toho prekvapená a nech si dáva pozor, z toho všetkého čo mi o nej hovoril. Dosť sa urazil a ja som teraz zlá. Vraj som sa zmenila a myslel si, že mu chcem dobre. Čo samozrejme aj chcem, ale naozaj som mu len povedala, nech si dá pozor. Mám pocit, že naše priateľstvo je na konci. Prestal sa so mnou baviť, ozve sa raz za pár dní. Inak medzi nami nikdy láska ani nič iné nebolo. Proste priateľstvo. Neviem či sa kvôli tomu trápiť, alebo to nechať tak a ísť ďalej.

kikuska202
12. aug 2024

Keď mas aj ine priatelstva, vzťahy, pripadne manželstvo, tak by som to neriesila, ale keď je to naozaj jediný clovek, ktorému by si sa zdôverila so vsetkym, tak skus to este zachranit. Vysvetli mu, že si tým nemyslela nič zle, ze ta to len prekvapilo, ze ti to nevadi

madeincssr
12. aug 2024

Ked ma vaznu znamost, tak mozno kontakty s kamaratkami prirodzene obmedzil, mozno aj aby to nevadilo tej priatelke. Nemusi to hned znamenat koniec priatelstva.