Asi smrdím môjmu priateľovi. Neviem však, či ide o reálny smrad, alebo mu proste nevonia moje pižmo. Na valentína mi dal sprchový gél. Už vtedy mi to prišlo čudné, ale nejak som sa snažila presvedčiť samú seba, že to nič neznamená. O pár dní (mimo nejakých sviatkov) mi dal parfum plus dva používané od jeho mamy. Ešte sa aj uisťoval, či to budem používať.
Ja si o sebe nemyslím, že smrdím. Umývam sa pravidelne. Vždy som oholená a nosím čisté oblečenie. Kebyže reálne smrdím, tak to snáď cítim ja a iní ľudia okolo mňa. Nebývam sama.
Myslíte, že len má rád, keď ženy nejak voňajú alebo sa mám reálne začať báť, že mu proste pre niečo smrdím?
Možno len chce, aby si voňala ako jeho mama 😅 čo je teda asi ešte horšie…
Divne, ze od jeho mamy dal tebe. Toto sa nerobi(kedze uz boli pouzivane). Zisti- ak sa da- ci jeho mama nema sprchovy gel a ine parfemy podobnej vône ako ti dava.
Ci len akosi nepotrebuje u teba mat vône take, ako jeho mama a tvoje vône parfemov mu nevyhovuju. Mozno ma taku uchylku. Nezvykle, ale vselijakí ludia su
Prečo by si mu mala hneď smrdieť? Asi má rád silnejšie /iné vône. Ale jasné, žena si radšej niečo vykonštruuje lebo to predsa nemôže byť také jednoduché!
@crazy_cat_lady nedokážem si predstaviť opýtať sa chlapa, či smrdím, ani kebyže som s ním 20 rokov. Keď to videla moja mama, tak hneď vravela, že či mu smrdím alebo načo mi dal tri parfumy. Tak nie som jediná, komu to napadlo
@hellwant čiže vlastne oňucháva vlastnú mamu. Teraz neviem, čo je horšie
@autorka tak kazdy sme iny, ja by som s tym problem nemala :D kazdopadne spytat sa preco ti dal parfumy od jeho mamy sa mozes. mne manzel tiez raz za cas kupi parfem (ale on vie, ake mam rada a ake pouzivam) a nerobi to preto, ze by som mu smrdela, ale preto, lebo mi chce urobit radost 🙂
@januska12323 nemyslím. Celkovo je divný. Minule ma ňuchal a že pekne voniam. Tak ja už celá natešená. On sa opýtal, či to je parfum a ja že nie, že to bude asi sprchový. A on nato “tak to nič, to vonia sviečka”
a možno toto len vidí doma. na sviatky sa dávajú sprcháče (toto sme u nás zatrhli pred 20 rokmi ale ako vidím v obchodoch aj čítam po fórach tak táto mánia je v SR dosť rozšírená 🙄), voňavky čo nevonaju jednej sa v rámci rodiny posunú ďalej... a podobne.
@crazy_cat_lady no on mi dal ten jeden nový zabalený a ešte, že má aj mamine, že môžem vyskúšať, či mi voňajú. Tak ja len, že mi ukazuje, aké má. A nakoniec som doma zistila, že mi nabalil všetky. Dúfam, že aspoň mu to dovolila, nie, že jej ich len tak ukradol.
A on používa silné parfumy? Lebo mne to pride ze asi ma v hlave niekde zakódované že kým clovek na seba nevyleje polovicu parfemu tak nemôže voňať...
A parfumy od maminky by som nepouzivala. Keby ma s tým konfrontoval tak by som sa ho spýtala prečo na tom trvá a ci mam voňať ako jeho mama. Treba otvoriť debatu lebo je trochu divny
aha teraz čítam ďalšie komenty od teba. čiže si z neho prišla spraviť cvoka a úchyla a vysmiať sa a zhodiť ho. na koňa 🤦 alebo si troll. načo to robíš? tak sa rozid a cuchajte si každý čo chce ...
@gejb občas cítim, ale len keď si ľahnem na neho. Nevonia tak, že na dva metre ako niektorí ľudia. Ale minule sa obstriekal v dvoch obchodoch za sebou tými testermi. Takže asi ma rád vôňe, alebo nakoniec smrdí on sám
Dnes sa tu niekto riadne nudi a zaklada priblble temy 🙄
@zuzanka.zuzu wtf? Robím z neho cvoka tým, že mi nepríde normálne dať niekomu naraz tri parfumy a z toho dva používané?
@autorka ...tie pouzite parfumy kludne mohol kupit mame on, lebo sa mu ta vona paci. Mame vsak nesadli, tak aby nezostali doma nevyuzite, dal ich tebe 🙂 Ja bezne ak dostanem parfum alebo si sama kupim nejaku novu vonu a zistim, ze to nie to prave, tak posuniem sestre, mamke, svokre, netery...(a nie preto, ze mi smrdia, ale preto, ze mi je luto ich vyhodit).
Áno, je možné, že smrdíš. Niekto zapácha výraznejšie, niekto vôbec. Niektorí ľudia sa necítia. Ja som tiež veľmi hákliva na pachy. Ja robím s ľuďmi a keď sa niektorí vyzlečú, mám chuť odpadnúť, alebo sa zabiť.🤣🤣
AUTORKA, neviem ci by som z toho usudzoval, ze mu nevonias. Proste paci sa mu, ked z teba citi vonu pekneho parfumu a, bohuzial, ked clovek (zena ci muz) pouziva stale tu istu kozmetiku, po case ju nielen on, ale aj okolie prestane citit. Cize je rozumne mat voni viac a striedat ich trosku.
Sprchac a parfem je normalny darcek, nic by som za tym nehladala. Jeho mama mozno uz tieto nepouziva, chcela ich niekomu posunut a ponukla to synovi. Myslim si, ze muzi nerozmyslaju a nerozoberaju do podrobnosti vsetko ako my zeny. Mama mu to nabalila, odovzdal a to je vsetko. Keby si mu smrdela, tak s tebou nie je a najde si zenu co mu bude vonat.
@cimage mne to skôr príde, že on tej mame povedal, že smrdím. Majú dosť otvorený vzťah. Tak ešte možno aj sama navrhla tie parfumy
@andymi no jeden z nich je minutý na 95%. Možno tak na 10 použití tam ostalo. Nemyslím, že to bolo tak, že jej nesadol a chcela ho posunúť
mozno len zbytocne zvelicujes a jeho mama vyradila nejake parfemy, ktore uz nepouziva a on si povedal, ze ich moze posunut tebe. aj ked za mna - neviem si predstavit, ze by sa mi pacil parfem, ktory pouziva o cca 20-30 rokov starsia zena :D ten vkus je vacsinou o dost iny.
Fakt sa ho ba to treba spýtať priamo, lebo parfém a vôbec kozmetika je vec, ktorú si vyberám sama, nechcem, aby mi ju dával niekto iný, kto nepozná, aký je môj vkus alebo co mam presne rada.
asi je to dáky parfumomaniak
@mladena v tom prípade bude čoskoro slodobný človek…
@autorka ty máš nejaký komplex zo seba?? Sprchac je bežný dar a parfémy tiež. Možno je blbšie ak sú už otvorené, ale ako píšeš sú len načaté. Nemusel ti teda dávať tie otvorené, mne by sa to tiež nepáčilo, respektíve ak by to boli nejaké šmejdy napr z Avonu.
@autorka a ako dlho si s priatelom, ze sa ho nato nevies opytat? ved ak mam pochybnosti, tak otvorim usta a snazim sa danu vec riesit 🙂