Priateľova mama sa urazila, lebo som ich nepozvala do reštaurácie

18. nov 2024

Prosim co si myslite o takejto situacii. Som s priatelom asi 6 mesiacov, mala som narodky a priatel mi povedal ze jeho mama sa velmi urazila lebl som ich nepozvala do restauracie...do restauracie som nevolala nikoho, ani moju rodinu, s priatelom som oslavila v sukromi...a ze vraj oni maju taky zvyk...aj som sa na priatela nahnevala ze mi toto nepovedal lebo teraz vyzeram v ich ociach zle ale na druhej strane neviem preco by som mala robit co chce ona...pride mi to velmi detinske

personality
18. nov 2024

Stará ešte nedozrela 😀
To, ze ona ma nejaké predstavy a očakávania, neznamená, že druhí navyše ešte k tomu aj cudzí, lebo to po pol roku si, ich vedia čítať. Netráp sa tým.

ssimusska
18. nov 2024

Určite by som nikoho nikam nepozývala, keď si to nerobila doteraz. Ja napr. narodeniny neoslavujem vôbec a priateľova mama sa urazila, že som nespravila oslavu, lebo u nich to tak chodil . Ako sa urazila tak sa aj odrazila za nejaky čas. 😄

h2
18. nov 2024

Priateľ mal radšej svojej mame vysvetliť, že ty máš iné zvyky, ako ich rodina a nie ti ešte robiť nervy, že ti povie, že sa na teba ona urazila.
Mimochodom, mala ona za ten čas narodeniny? Pozvala ťa do reštaurácie?

autor
18. nov 2024

@ssimusska ano ja tiez nerada oslavujem...a nemam ani rodinu velku takze velke oslavy nerobime...nemam problem gratulovat ludom ale robit taketo halo mi je neprijemne

deti95060810
18. nov 2024

ta má ale nároky... 🙄

bg92
18. nov 2024

ignoruj to. Ona ta pozvala do restauracie? Kolko mas rokov?

autor
18. nov 2024

@h2 mala meniny, pozvala nas na kavu, kupila som jej velku kyticu ale aj to som sa zdrahala tejto navstevy lebo sme len 3 mesiace boli spolu s priatelom a velmi na tom trval aby som ich spoznala...ale do restiky nas nevolala

autor
18. nov 2024

@bg92 bohuzial ona ma velmi velke naroky...viem ze ona velmi rada chodi stale po restauraciach aj priatel ked ma narodky tak ju pozyva a ona ked ma narodky alsbl sviatok tak zase sa necha pozvat ona od deti ale sama nepozve do restiky...mam 35

colsami
18. nov 2024

Chore:
- neviem preco by si frajerovu mamu pozyvala na oslavu, ked ani svojich najblizsich nie.
- ze Ti frajer nepovedal, ze ona ma take ocakavania, zaroven Ti ale povedal nasledne, ze je urazena 😃
- a hlavne... toto vsetko ked ste spolu (len) 6 mesiacov.

janka_266
18. nov 2024

a pozvali ste ich aspoň na kávu k Vám? lebo možno nie je problém reštaurácia, ale fakt, že vôbec žiadna oslava nebola :D

h2
18. nov 2024

@janka_266 A prečo by mala autorka mať oslavu, na ktorej bude, ako pozvaný hosť, mama jej priateľa, s ktorým chodí 6 mesiacov?

autor
18. nov 2024

@janka_266 nie nepozvala, kedze sviatky neoslavujem, nepozvala som, kedze mi to aj po 6 mesiacoch prislo skoro...priatel jej to aj povedal ze sviatky neoslavujem ale ona sa teda urazila ze som ich nepozvala do restauracie

mamina7070
18. nov 2024

tu by ma zaujimala reakcia priatela, ze ci sa ta zastal a spacifikoval ju

lebo toto je matka vyzierka a manipulatorka a velky pozor na tuto kombinaciu

h2
18. nov 2024

Autorka, tak kašli na ňu. Keď jej to aj tvoj priateľ vysvetlil a aj tak je urazená, tak nech je. Krava!

letfenixa
18. nov 2024

@autorka čiže, keď má ona sviatok, JU pozvú jej deti, a keď majú sviatok jej deti, znova JU pozvú jej deti, to je vtipné!
Tak keď ona tebe odkazuje po priateľovi, že je urazena, ty môžeš jej odkázať, že to nie je tvojim zvykom.

januska12323
18. nov 2024

Nech sa uráža mal to vysvetliť frajer a nie sa ti sťažovať.

mimixxxx
18. nov 2024

Ta sa ešte x krát urazí a všelijakých blbostiach, to su take typy a vekom to u nej bude este horsie. Dôležité je ci priateľ bude stáť pri tebe a uprace si matku alebo to bude potom bývalý priateľ.

janinah
18. nov 2024

Prepáč.na 35 r ženu si ozaj malo asertivna.

lucia13022023
18. nov 2024

Vôbec by som to neriešila. My s mužom mame narodky v rovnaký deň, oslavujeme ich od začiatku vzťahu, vlastne ešte sme ani neboli vo vzťahu a chodili sme spolu na večeru len my dvaja (ako kamaráti). Neurobila si nič zlé.

janka_266
18. nov 2024

@h2 netvrdím, že ju pozvať mala, ale že to zrejme pani matka čakala

beata_k
18. nov 2024

Zvaz si, ci chces taku svokru...zdutu pre vsetko.

katkaazoran
18. nov 2024

... keď máte sviatok ty/priateľ máte ju pozvať do reštaurácie, keď má sviatok ona, tak sa opäť nechá pozvať... dobre si to zariadila. Po reštauráciách by chodila, ale platiť sa jej nechce... je riadne vychcaná - to bude TOP SVOKRA

rorino
18. nov 2024

No veď dobre,to je ich zvyk,priateľovi povedz,že vy budete mať vlastné zvyky😉

kleopatra114
18. nov 2024

Ďalšia stara primadona , ktorá si mysli , že sa okolo nej točí cely vesmír . Staci mi heslo : ja mám sviatok , pozvi má a zaplať , ty mas sviatok , pozvi má a tiež zaplať . Vôbec ju neries.

h2
18. nov 2024

@janka_266 Tá? Tá čakala pozvanie na jedlo do reštaurácie! 😀

sono2
18. nov 2024

Len si ju vycvič, budeš mat v budúcnosti pokoj

januska12323
18. nov 2024

Mohol jej odkázať, že rada prídeš keď ťa pozve 😁

andrejka1974
18. nov 2024

Tak od takej osoby ruky preč neviem si predstaviť ako by vás oboch manipulovala neskôr ak by ste zostali spolu keď si nárokuje už teraz a uráža sa ja keď som oslavovala náročky a neboli sme ešte manželia chodili sme len my dvaja alebo občas kamaráti nikdy som nepozyvals mužových rodičov

jaond19
18. nov 2024

A to sa tvoj frajer vobec nehanbi taketo cosi ti odkazat?? Keby mal gule uprace ju rovno doma, ze ste obaja davno dospelí a ked chcete nieco oslavovat sukromne ako dvojica/pár, tak sa nema kto co zdúvat. Pošahané veličenstvo a jej panáčik. Či nebodaj mala ona pre teba dary nachystané?? Sotva. Ste spolu 6 mesiacov a robí teatro.....

diewcatqoo
18. nov 2024

Ked sme boli s manzelom spolu pol roka, tak jeho rodicia vtedy ani netusili, ze ma frajerku. Nie to, aby som ich niekde do restauracie pozyvala, aby sme oslavili narodky.