Priateľova lenivosť

Dnes o 00:00

Dobrý večer, s priateľom sme spolu 5 rokov, zo začiatku to fungovalo, neskôr nie, problémom bolo že priateľ bol veľmi výbušný a nenašli sme kompromis.. nonstop behal v mínusoch, nikde sme nechodili … neboli z jeho strany peniaze a mna už to nebavilo všetko ťahať
Ináč mi pomohol vo veľa veciach, bol mi oporou keď mi bolo ťažko ..

Chýbal mi a po roku toho ako ma prosil že sa zmenil sme sa ku sebe vrátili, zo začiatku láska veľká, uznávam že sa zmenil … zmenil aj prácu ale s tými € sa to moc nezmenilo, síce už platíme všetko 50/50 a nie len ja ale na konci mesiaca mu zostane na úcte 0 a nič neušetrí … ja študujem, on byva u rodičov, veľa peňazí minie na benzín lebo prácu nemá v meste kde žije … míňa na bežne výdavky, nič zvláštne a podotýkam nechodíme moc na výlety žeby to tam míňal

Pointa tohto celého je že nič mi na ňom tak nevadí ako to že je lenivý zarobiť viac, nájsť si druhu robotu aby sme mali možno lepší život .. minule zabudol aj na moje meniny

Bojím sa toho skrz spoločnej budúcnosti, nechcem celu výplatu dávať na domácnosť aby nám to vychádzalo
S priateľom sme to už riešili veľa krát, povedal že sa to pokúsi zmeniť, prešiel rok a nič sa nezmenilo

Čo by ste robili na mojom mieste?

sissy27
Dnes o 00:11

Tebe na nom nic nevadi len lenivost? Mne by vadila este vybusnost, neochota robit kompromisy, nulova financna gramotnost, nesamostatnost… co vlastne platite 50:50 ked nikam nechodite a on byva u rodicov a nedokaze vyjst s peniazmi? Tipujem, ze fajci ako tovarensky komin a chodi tocit ovocka kdesi do herne…
Dievca zlate, toto ti netreba k zivotu, nedopadnes pri nom dobre…

autor
Dnes o 00:13

@sissy27 väčšinou ideme na kávu,obed
Nefajčí

rozculena
Dnes o 00:21

a čo robí s peniazmi???

vler
Dnes o 00:22

Na Tvojom mieste by som sa s nim rozisla. Uz si mu dala dostatok sanci a casu. Ak s nim ostanes, je dost mozne ze prezijes cely zivot v neistote. Naozaj jeho chces za partnera a otca svojich deti?

sissy27
Dnes o 00:25

Kava, obed… to chodite na tu kavu do talianska a obedujete zasadne wagyu steaky??

kristinapetronela
Dnes o 03:38

Odkopnuuuuuuuut

olimuc
Dnes o 06:00

Byva u rodicov … co jazdi na tanku aby minul vsetko na benzin? Alebo ma len brigadu za 200-300€? V kazdom pripade by som s nim skoncila … nebudem preratavar kazde €, aby som vysla do vyplaty … to mozem robit aj sama a nepotrebujem k tomu este pridanu zataz

cimage
Dnes o 06:14

Ja som si myslela, ze spolu zijete ked platite 50:50. Inak ako gentlemen by to mal zaplatit cele. Na co mina peniaze? Zije u rodicov, kde asi prispieva na chod domacnosti, tankuje do auta, nikam nechodite, tak tie peniaze mina na blbosti.
Neviem ako by ste fungovali samostatne. Ty by si to tahala aj za neho?

mane01
Dnes o 06:28

Toto vyzera ako moj ex… bolo to cely cas zle a horsie co sa financii tyka, plus tie zabudnute meniny, to bolo tiez bezne. Zil si pohodlne u mamy, ked sme kupili byt, platila som vsetko ja, lebo on bol chudacik. Pozri, ja som bola blba, neurob tu istu chybu.

br4n
Dnes o 06:29

Podla mna uz to bude iba horsie... ak sa nestane zazrak

alex49
Dnes o 06:46

Ak má normálnu prácu, tak neprecestuje 600 eur, možno sto. Kde vyhadzuje peniaze?