Dobry den. Potrebujem sa vypisat, a bola by som rasa za vase reakcie, pomoc. Som vo vztahu uz 2 roky, ale posledne mesiace vnimam, ze sa moj partner zmenil. Stretava sa s jednou kamaratkou a odvtedy je jak vymeneni. Nie som odporcov kamaratstiev medzi muzom a zenou, ale pride ni to uz prilis. Stale za nim dolieza, stale si ju obranuje, na mna nema uz pekneho slova, zato, ze som na to nahnevana. Stale ho niekde pozyva a chce aj mna spoznat. Uz mi aj vypisovala, ze nam nestoji v ceste, ze pre neho nechce nic zle. Sadla som si s nim a otvorene sa ho spytala, ako takto budeme pokracovat, zatlacila na neho, ze to nie je normalne a ak chce toto robit, tak koncime.
Na to mi zacala znova ona pisat, ze su to veci medzi nami, ze ona za nic nemoze. On sa vyjadril, ze sa s nou chce vidat a mali by sme si dat pauzu, ale ze nechce ma tiez stratit. Extremne ma to vytaca uz.
Aky postoj by ste zaujali vy?
no ja by som to netolerovala určite, ale zase ja viem o sebe že som dosť žiarlivá. Môj priateľ má kamarátky viac menej len priateľky jeho kamarátov
a to nie žeby som mu neverila, ja neverím tým ženám
Povedala by som priateľovi: buď ja alebo ona. Vyber si, ale rýchlo
Vy ste vo vzťahu 3 a to je zle
Pauza kvôli kamarátke??? No to nebude len kamarátka...
Tak pauza by znamenala, ze si to s nou vyskusa a podla toho, ktora z vas sa viac osvedci tak ta bude "vitaz". No ja by som im na tvojom mieste isla z cesty, momentalne si 5te koleso na voze a je to neprijemna situacia pre vsetkych zucastnenych. Priatel nieje moc charakter ked sa zacal takto intenzivne "kamaratit" pocas vztahu. Ak by to bol stopol uz od zaciatku tak by to tak nedopadlo. Ved nech si ho ta kamaratka necha, ale nech rata s tym, ze aj pocas ich vztahu sa chlapec znova moze zacat "kamaratit" s niekym dalsim, ocividne je velmi charakterny chlap, skratka sen vsetkych zien, ved pozri uz dve sa onho bijete 😀
Tak som to mala ja s ex dokonca sa oslovovali brat a sestra a tiez ma chcela spoznat a skoncilo to nakoniec tak ze sa z brata a sestry stali manzelia 😂. Teraz uz ona je vdova.
@iwanka222 Tak ja pojmom "sestra" označujem skoro každu kamaratku, čiže tým to asi nie je, samozrejme, je to len hovorovo :D
Kamarátky mám a nie málo, ale ak by mi ničili vzťah/manželstvo, tak viem, čo je pre mňa prednejšie. Jej "priateľ" (už len to pomenovanie veľa hovorí, btw...) očividne nevie, čo je pre neho dôležitejšie.
@thirstymonk Ano s tym suhlasim podla toho co pise. Pauza kvoli kamaratke to nebude len tak.
"On sa vyjadril, ze sa s nou chce vidat a mali by sme si dat pauzu" - to hovorí za všetko.
Nestojíš mu za to, aby prerušil kontakt s tou kamarátkou. Radšej preruší vzťah s tebou, ako kamarátstvo s ňou. Takže ja by som im popriala všetko dobré a išla preč.
Moj muz ma tiez kamaratky, ale su to baby ktore pozna roky, spoluziacky z partie zo strednej napr. Nestretava sa s nimi casto, niekedy ani raz za rok a tie zeny poznam aj ja, boli sme viac krat aj ako partia vonku, vzajomne na svadbach…dolezite vsak je, ze nikdy taketo stretnutie neuprednostni pred mnou a nasim rodinnym casom. Takze nie ked vybehne pocas prace na obed s kamoskou alebo sa raz za 100 rokov stretnu, tak nemam s tym problem. Ak by sa tu zrazu zjavila nejaka “kamoska” s kt potrebuje travit cas, meni sa jeho spravanie ku mne a dalsie veci, kt aj ty opisujes, tak ver tomu ze v jeho ociach to nie je kamoska a on chce nieco viac.
Je jednoznačne zaľúbený. Už len to, že s ňou rieši vaše osobné veci (info z jeho strany, že si mu dala na výber a ona ti na to písala) by.mi vadilo a veľa to vypovedá o ich vzťahu. Proste, je to silnejšie ako oni dvaja, je to už na emočnej úrovni. Toto sa nedá rozumom ovplyvniť, takže zbytočne budeš naňho tlačiť. A dokonca, si to nemusí ani uvedomovať a nevie,.kde je hranica. To ako keď alkoholik tvrdí, že alkoholik nie je. Pauza nie je riešenie. Rozchod je. A čas.ukaze.
chce si dat pauzu.....to jednoznacne hovori, ze ti dava dovidenia. Je mi to luto, ale popozeraj sa po niekom inom. Tento vztah nema buducnost. On ta uz vymenil za kamartku, s nou chce travit cas, ju chce vidat...jasne ti to povedal. Iba sa trapis a preco? Pre chlapa, ktory ta nechce.
Priateľstvo medzi mužom a ženou podľa mňa neexistuje, ak jeden z nich nie je gay/lesba. Ak sú muž a žena dobrí kamaráti, znamená to, že by radi mali spolu sex, príp. niečo viac.
"Uz mi aj vypisovala, ze nam nestoji v ceste, ze pre neho nechce nic zle." .... To bude pekna psychopatka 🙂 Chalan este nevie, co ho caka.
Inak, máš to zle nastavené úplne. Nepozeraj sa na to, čo ona robí. To nie je tvoja vec. Že za ním dolieza? Keby chcel, veľmi rýchlo ju pošle do čerta. Ale on nechce. Tiež ho na silu nenatlaci na schôdzu. Nápad pauzy tiež prišiel od neho nie od nej. Takže, nebuď naivná
Poslala by som ho do riti, počkala by som kým sa dá dokopy s ňou lebo len o to im ide. A potom by som sa stala jeho dotieravou kamarátkou ja 😜
Tak za mňa je očividné že priateľ niečo cíti, keby to bola len kamoška tak sa nestretavaju tak intenzivne a určite nedupka nohou aby ju obraňoval, moj chlap ma tiež kamošku a vie mi o nej povedat aj že je koza drevena a kadečo, viem o nej že ma dlhoročný vzťah a celkovo ked ju stretnem pokecame aj keď ja s nou kamoška nie som lebo je to taký človek alá všade som bol a všetko som videl...to ja nemam rada, ale k veci....toto jej vypisovanie tebe mi pride ako trapna snaha niečo maskovať a to že on je ochotný obetovať vztah pre kamošku je tiež divné....ja ich nepoznam nemôžem súdiť ale mne to pride že on ma k nej city a ona ho využíva lebo si je toho vedoma a tebe vypisuje aby to vyzeralo na oko nevinne 🙂 moj nazor
Však on si už vybral, čo ešte potrebuješ riešiť?
Súhlasím s tým čo tu už bolo napísané, sám navrhol pauzu a stojí si za stretávanim sa s ňou naďalej. Čo viac chceš v tejto situácii riešiť ? Maj hrdosť a ukončí to rovno teraz. Môj priatel má tiež kamarátky, ale to sú všetko ženy ktoré pozna dlhe roky a s niektorými sa pozná z detstva, nemám s tým najmenší problém, raz za čas sa stretneme všetci, či už na oslavach alebo iných príležitostiach, ale nerobi veci ako robí ten tvoj tebe
@zelenina1 však ona je atraktivna a su to kamarati od plienok 😂 jej chlapa poznam a nemam s tym problem, vidia sa raz za rok, nie su spolu raz do tyzdna a ja mam tiež kamaratov a chlap na mňa nežiarli ani ja na neho lebo mame veci vykomunikovane a ak by ma chcel podvadzat tak s nou ma isto nebude ...ona sama by ho poslala kade lahsie 🤣
Aký postoj by som zaujala? Rozchod, jednoznačne a okamžite,žiadna pauza,počas ktorej si chlapík bude užívať s "kamarátkou"..Maj hrdosť a pošli toho chudáka kadelahsie,nech si ide za ňou..On si chce počas pauzy vyskúšať,ako by mu to s ňou išlo a teba si chce nechať ako poistku,ak by mu to nevyhovovalo,typický chlap,len aby neostal sám,snáď si dostatočne vážiš samú seba a na túto hru mu neskočíš..
Tieto dotieravé ,, kamarátky,, čo obťažujú zadaných mužov a naopak je večný problém vo vztahoch.Neviem či by sa jej to páčilo keby jej muža takto obťažovala ,, kamarátka,,Vidno ich charakter, vrátane muža ktorému to tak úžasne masíruje ego a nepozná hranice.Nie toto do zdravého vzťahu nepatrí a on ma vedieť, ze ked potrebuje ,,kamarátky,, ma ostať slobodný a neublizovať zámerne ked sa to partnerke nepáči .
Autorka, ako to tu čítam tak nazori sa nam všetkým zhodujú, predsalen je rozdiel kamoška a kamoška ....toto by osobne aj mne vadilo keby moj chlap robil a to on kamošku má ako som spomínala. Keby tá kamoška mala čisté svedomie tak nemá potrebu ti vypisovať drísty ako vam nechce stáť v ceste a proste by v tej ceste nestala a zmizla by do prdele kam patrí 🙂 áno je to hrozné vzdať sa 2 ročneho vztahu ale tvoj priateľ sa ho už vzdal keď nebojuje o teba ale o kamošku. Nepríde mi ani normálne že sa tak často stretávajú, keby šli ako partia vporiadku ale sami dvaja? Určite si o tom porozmýšľaj prípadne mu kukni do mobilu, myslim si že v tejto situacii máš na to pravo .... a nie ľudia nelamentujte tu že je to jeho osobný priestor ... pokial by ma vodil chlap za nos tak jeho osobný priestor by bola detska izba u jeho rodičov a ešte by som sa postarala nech ho jeho vlastna matka dá do poriadku keď sa on nevie dať.
:D:D kde vy chodite zeny na takychto blbov :D on sa s nou chce vidat a tebe navrhuje pauzu, vies co by som mu povedala ? chod do p.... :D vybavene
Tu nie je veľmi o čom rozmýšľať. Chce pauzu, tak mu ju daj. Ale rob si svoje, nerieš ho ďalej. Ani tú jeho kamarátku.
Poslala by som ho do riti. Ak ju nechce stratit, je to jasne. Chce si omocit a mozno sa uz aj podarilo . A tie jej stupidne spravy.. co ma 15? Poslala by som do 🔶️ aj ju a nestala im v ceste.
Povedala by som v poriadku. Ale pauza nie. Ja pauzy vo vztahu neuznavam pretoze co mam skusenost vzdy to je len o tom ze s cistym svedomim moze vyskusat niekoho ineho.
A kym on bude skusat ty budes cakat? Posun sa dalej. Toto nepotrebujes k zivotu aj ked to boli. Preboli .
Takto sa chlap správa keď je zamilovaný. A že pauza??? Vybral si ju, ale chce ťa mať v zálohe keby to nevyšlo.
@veronka1996 ale áno, existuje... ale nie je to tento prípad ...
Ako povedal, pauza alebo koniec.